Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selamm kızlar nasılsınız
derinim canımm sordun kaçtın bacımm ben halıcıoğlundayım,eyüp sultanın karşısı canımm
anneme geldim

azracım amannn ben öylede rahat edemem kıss..parada olsa elaleme yemegimi yaptıramam ütümü falan yaptıramam heralde ne bilim:)))yada züürt tesellisi yapıyorumdur şuanda:roflol:

napıyosun yelizcim ?

arkadaşın cok zengin galiba canım ohhhhhhhhhh paranın gözü kör olsun

hoşgeldin kızz duana bütün kalbimle AMİN diyorum İNŞALLAH kardelenden sonra sen hamile kalırsın İNŞALLAH

zengin valla para sıkıntısı yokk olsa her işi için biri gelirmi canımmm ahhh canımm ahh para para para varlıgı bir dert yoklugu yara

hoşbulduk azracığımm iyiyim canım sen nasılsınn

derinim iyiyim kzum misafiri yatırdım bende buraya geldşmm

he yaa senin misafirler vardı dimi unutmuşum kuzu.
anamm beni de sorma gitsin..şu ilaç şişirdi iyice yaa...kasıklarım patladı patlıcak bomba gibiakannehir bugün yarın adet olcak gibiyim ilaç bitmeden olcam galiba kısss.

çok iyim canım ama şimdide başka sorunum varya lavaboda sorun yaşıyorum ne yazık çok acıma oluyo otururkende canım yanıyo anlamadım kabızlık yok ama işte çok acıyo

zengin valla para sıkıntısı yokk olsa her işi için biri gelirmi canımmm ahhh canımm ahh para para para varlıgı bir dert yoklugu yara

valla öyle varlıgı bi dert yoklugu yara

valla oraları bilir misin bilmiyorum canım ama gaziosmanpaşada yine dükkan..eve yakın yani..evin üst caddesinde...

gaziosmanpaşa eyüpsultanın üst tarafı dimi canımm?boya badana işim bitsin kahveni içmeye gelirim artıkkk:içelim:

ah yaa kabızlık demeyin yaa..afedersiniz nasıl kanıyo bilseniz((( anlatmıyım şimdi..bende doktora gidicem bu yüzden...

kızlar ben kaçıyom valla kusuruuma bakmayın emi..yarın görüşmek üzere..geç olmadan yatayım hapı geç içtim bugün sırf buraya bakabileyim diye:))hadiin iyi geceler

gaziosmanpaşa eyüpsultanın üst tarafı dimi canımm?boya badana işim bitsin kahveni içmeye gelirim artıkkk:içelim:

evet canım..buyur beklerim valla:))) gelecegin zaman ben tarif ederim sana..gop meydandan inerken çok kolay zaten...hadi öptüm canım kaçtım ben Şeniz

iyi geceler canımm
allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…