Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hepinizden allah razı olsun kızlar inanın sizlerle tanıştığıma çok memnunum allah sizden de razı olsun cnm .
derinsu tatlım laptop sehpanın üstünde bende kanepede uzanarak nete giriyorum cnm tşkrl bizi düşündüğün için .
emos eminim sende diğer arkadaşlar gibi çok tatlı süpersin cnm artık hep burdayım inşallah tanışır bol bol sohbet ederiz k.i.b a.e.o byyyyy

beykozda halamın kızı oturuyor:)))o da yeni dogum yaptı..darısı hepinize...mevlütünde adetliydim bakamadım bile çocugun yüzüne yaaa:(((bişey olmaz diyolar kimisi,kimiside bakılmaz diyo..aslında böyle inançlarım yoktur ama söz konusu bebek olunca orda duruyorum..ya bişey olursa diye içimden geçirmeden edemiyorum..yinede bakmamakta fayda var.
KUZU adetliyken değilde hani başka durum olduktan sonra bakılmazmış aklında olsun.sonuçta regl olmaktan rabbimden geliyo ama diğer şekilde hiçbişey yapamıyosun .gezdiğin yerler şikayetçi olur derler..
4gün sulu sulu geldi var akıntım hep gazım çok oluyor ayıptır söylemesi :kedi: aman iyice hamiş yaptınız beni he benim inanasım gelmeyoo ama bakalım kısmet yarın yapcam test bakam olmazsa doktorada giderim :icecream:

canım yaa inşallah senden çok ümitliyim rabbim yüzünü güldürcek .şuanda minişinle seninle inş...
yarın testi yap ve hemen bize müjde ver ballı lokmam..

emoş niye sesin çıkmıyo kuzum?

ayy cnmcım yaa burdayım tatlımm kıss bugün hıdırellezmişyaa bebek resmi yapıyom tatlımm bebişim olsun diye öle diyolarrr umut işte allahım nasip etsin umutlarımız boşa çıkmasın inşallahhhhhhhhh:Saruboceq:

hoş bulduk tatlım ayyyyy bi hamişimiz daha olmuşş ohhhh ohhhh maşşallaahhhhhhhhh allah bereket versin darısı başımızaaaa:dance:
kızz kimmiş oooo:)) hee sen melisamı diyonn..inşallahhh:Saruboceq:
bakarsın sen hamiş çıkarsın belli olmaz bu işler:jeyyar:

kızlar ne geldi aklıma topicin birinde bi kız bu simileye olgun şimşek demişti kopmuştum gülmekten..çünkü bende onu görünce olgun şimşek geliyo da aklıma:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
:roflol:
sanki kocişinde bilmiyor fena olduğunu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

biliyooo bilmez miii:)))

ayy cnmcım yaa burdayım tatlımm kıss bugün hıdırellezmişyaa bebek resmi yapıyom tatlımm bebişim olsun diye öle diyolarrr umut işte allahım nasip etsin umutlarımız boşa çıkmasın inşallahhhhhhhhh:Saruboceq:

canım hayırlısı olsun inşallah nasip eder rabbim batıl inanç ama insan medet umuyo galiba..rabbim gönlünün muradını versin bitanem..

hepinizden allah razı olsun kızlar inanın sizlerle tanıştığıma çok memnunum allah sizden de razı olsun cnm .
derinsu tatlım laptop sehpanın üstünde bende kanepede uzanarak nete giriyorum cnm tşkrl bizi düşündüğün için .
emos eminim sende diğer arkadaşlar gibi çok tatlı süpersin cnm artık hep burdayım inşallah tanışır bol bol sohbet ederiz k.i.b a.e.o byyyyy
sagol canım bende seni tanıdıgıma memnun oldum inan..çok tatlısınopuyorumnanaktan
KUZU adetliyken değilde hani başka durum olduktan sonra bakılmazmış aklında olsun.sonuçta regl olmaktan rabbimden geliyo ama diğer şekilde hiçbişey yapamıyosun .gezdiğin yerler şikayetçi olur derler..

canım yaa inşallah senden çok ümitliyim rabbim yüzünü güldürcek .şuanda minişinle seninle inş...
yarın testi yap ve hemen bize müjde ver ballı lokmam..
onu biliyom cano..hem bebege bakılmaz hemde evin içinde bile çok öyle kalmak iyi degil.sabah ezanı okunmadan şart yani ...

canım yaaa...amin inşallah..

ebuş hatırlıyon mu yılbaşına nasıl girmiştik biz:)))

sagol canım bende seni tanıdıgıma memnun oldum inan..çok tatlısınopuyorumnanaktan

onu biliyom cano..hem bebege bakılmaz hemde evin içinde bile çok öyle kalmak iyi degil.sabah ezanı okunmadan şart yani ...

canım yaaa...amin inşallah..

ebuş hatırlıyon mu yılbaşına nasıl girmiştik biz:)))

hatırlamammı kuzum yaa .neler yapıyo insan bebiş için..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım hayırlısı olsun inşallah nasip eder rabbim batıl inanç ama insan medet umuyo galiba..rabbim gönlünün muradını versin bitanem..

aminnn cnm allah hepimizin muradını versinnn inşallah bugünn evdeydim tatlımm tüm günn akşamm bi kocişle dolaşmaya çıktıkk o kadan yaniii iyi geldi ama oda yattı yine gececi bugün cnmm yaa bekliyorum onun kalkmasınıboshayallersmilekaydirigubbakcemile3

bende adetliyken değilde ebrarın dediği gibi hallerde bakılmazmış yeni duydum valla gelenlere tek tek adetlimisin diye sorulurmu ya :roflol:sen adetlisin bakma de get mi dicez:)

bende adetliyken değilde ebrarın dediği gibi hallerde bakılmazmış yeni duydum valla gelenlere tek tek adetlimisin diye sorulurmu ya :roflol:sen adetlisin bakma de get mi dicez:)

kaydirigubbakcemile3 denmez tabisiii :))
ama en azından adetli olan yanaşmasın kızana :oklava:valla ben bakamıyorum sacma bi inanç olabilir belki ama diyorum ya bebişler söz konusu nolur nolmaz..yüzünde kızarıklık çıkar diyolar. o yüzden ya bakmayacak adetli olan,yada bebegin kulagına egilip üç kere" annen gibiyim" denirmiş:))) tabii bu bebegin 40 ı çıkmadan olan olay..40 bittimi bakılıyomuş:)

heee sırnaşık şey bende çok gülmüştüm...
aha bu da ilyas salman vallaha sırnaşık şey sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
delümmm
aminnn cnm allah hepimizin muradını versinnn inşallah bugünn evdeydim tatlımm tüm günn akşamm bi kocişle dolaşmaya çıktıkk o kadan yaniii iyi geldi ama oda yattı yine gececi bugün cnmm yaa bekliyorum onun kalkmasınıboshayallersmilekaydirigubbakcemile3
iyi yapmışsın canım .demek yine fedakarlık yapıp kocişini bekliyon .aferim güzel kardeşime..kaydirigubbakcemile5

valla kuzum yaa denmezki ama .
varya ben bide şey duydum bebeğe cenabet bakan olursa yüzünde yaralar çıkarmış minişin..öyle gezeninde alsanaalsanasmile

canım benim
ıNŞALLAH giderim niye gitmiyim

derinim yıldıztabya bilge hastanesini cok met ediyolar bigin varmı dr eylem hanımı

Son düzenleme:
Back
X