Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kaydirigubbakcemile3 denmez tabisiii :))
ama en azından adetli olan yanaşmasın kızana :oklava:valla ben bakamıyorum sacma bi inanç olabilir belki ama diyorum ya bebişler söz konusu nolur nolmaz..yüzünde kızarıklık çıkar diyolar. o yüzden ya bakmayacak adetli olan,yada bebegin kulagına egilip üç kere" annen gibiyim" denirmiş:))) tabii bu bebegin 40 ı çıkmadan olan olay..40 bittimi bakılıyomuş:)

kuzum aynı yazmışız haa ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aleynam konuşmuyosun canım.sen anlat birazda şimdi testlerde iyi çıktı bundan sonra ne yapıcaksın tedavi başlıyomu canım?

kaydirigubbakcemile3 denmez tabisiii :))
ama en azından adetli olan yanaşmasın kızana :oklava:valla ben bakamıyorum sacma bi inanç olabilir belki ama diyorum ya bebişler söz konusu nolur nolmaz..yüzünde kızarıklık çıkar diyolar. o yüzden ya bakmayacak adetli olan,yada bebegin kulagına egilip üç kere" annen gibiyim" denirmiş:))) tabii bu bebegin 40 ı çıkmadan olan olay..40 bittimi bakılıyomuş:)

ayy ben korktum şincik gelen giden olcak ki ben türkiyede yapmak istiyorum doğumumu ooo sürüyle gelen olur kapıya yazalım bare regli olan giremez diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıslarrr ben bişi duymuştumm birinden kadının birinin çocuğu olmuyomuşş rahimi kapalıymış doktorlar asla çocuğun olmaz diyomuş kesinlikle umut yokmuş kadının 20 sene bebeği olmamış sonra bi hıdırellez günü bi tane küçük beşik yapmış ipten ve bi taş bulup kocasının kendinin kıyafetlerinden giydirmiş taşa ve bir hafta boyunca allaha dua ederek göz yaşlarıyla bu beşiği sallamış ve bu kadının o ay hamile olduğu anlaşılmış allahımm ne kadar büyük yaa asla umut yokmuş halbuki yani düşünün istemesini bilsek varyaa allahımın oldurmayacağı bişi yok yaaa ben bunu bizzat kadından dinlemedim ama eltimin komşusu yaşlı bi teyzeymiş buu şimdi oğlu varmış 30 yaşlarında felan ayyy bizdemi yapsak kızzz bu resimle neyim olmazz bu daha iyi olur belkii

kuzum aynı yazmışız haa ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evetttt :lepi:
ayy ben korktum şincik gelen giden olcak ki ben türkiyede yapmak istiyorum doğumumu ooo sürüyle gelen olur kapıya yazalım bare regli olan giremez diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol: korkma türkiyede koca karılar bilir bunları :)))

aleynacım vallahi hiç bilmiyorum ki canım bilgeyi...yıldıztabyada bilge hastanesi oldugunu da ilk duydum..burada küçükköyde var..

ebrarım sizin yazdıklarınızı okuyom bide yemekteyize bakıyom arada

daha Sonucları dr göstermedim görümcemin kan pıhtılaşma testi var o cıksın onu belkiyom beraber gitcez ıNŞALLAH
DR BıZE NE DıYCEK BıLMıYOM nasıl bi tedavi uygulıycak bilmiyom yani ama kesin kocamdan bidaha test istiycek ufffffffffffffff ya

kıslarrr ben bişi duymuştumm birinden kadının birinin çocuğu olmuyomuşş rahimi kapalıymış doktorlar asla çocuğun olmaz diyomuş kesinlikle umut yokmuş kadının 20 sene bebeği olmamış sonra bi hıdırellez günü bi tane küçük beşik yapmış ipten ve bi taş bulup kocasının kendinin kıyafetlerinden giydirmiş taşa ve bir hafta boyunca allaha dua ederek göz yaşlarıyla bu beşiği sallamış ve bu kadının o ay hamile olduğu anlaşılmış allahımm ne kadar büyük yaa asla umut yokmuş halbuki yani düşünün istemesini bilsek varyaa allahımın oldurmayacağı bişi yok yaaa ben bunu bizzat kadından dinlemedim ama eltimin komşusu yaşlı bi teyzeymiş buu şimdi oğlu varmış 30 yaşlarında felan ayyy bizdemi yapsak kızzz bu resimle neyim olmazz bu daha iyi olur belkii

canım sen bugece bol bol dua et rabbim dualarının karşılığını verir inşallah .
nebiliyim sanki rabbime şirk koşmuş gibi oluyo .
rabbim gönlünden geçeni bilir inşallah edilen duaları boş çevirmez bitanem..

yaa işte Rabbim ol derse herşey olur..herşey de bir vesile...
imkansız diye birşey yoktur..Allahım yeterki istesin.

ya bu hıdırrellezde yapılan şeyler yahudilerden şamanlardan kalmaymış bizde böyle şeyler olmaz dua etmek varken ne bileyim benim çatlak kaynanada yaptı 2yıl önce ev çizdi bebek çizdi ama hane birşey yok

daha Sonucları dr göstermedim görümcemin kan pıhtılaşma testi var o cıksın onu belkiyom beraber gitcez İNŞALLAH
DR BİZE NE DİYCEK BİLMİYOM nasıl bi tedavi uygulıycak bilmiyom yani ama kesin kocamdan bidaha test istiycek ufffffffffffffff ya

vermez sorun çıkarır kesin ama inş verir üzülme canım ikna edersin bi şekilde:teselli:

ayy ne biliyim işte dualarımızı yapıyoruzz herzamn ama böle şeyler duyuncaa işte insan bi tuhaf oluyo yaa

daha Sonucları dr göstermedim görümcemin kan pıhtılaşma testi var o cıksın onu belkiyom beraber gitcez İNŞALLAH
DR BİZE NE DİYCEK BİLMİYOM nasıl bi tedavi uygulıycak bilmiyom yani ama kesin kocamdan bidaha test istiycek ufffffffffffffff ya

canım görümcenindemi olmuyo bebişi.
rabbim gönlünüze göre versin inşallah emekleriniz boşa çıkmaz hayırlısıyla gelir bebişiniz..

ya aynen..beni yanlış anlarsınız diye demedim de...tabiki herkes duayla olacagının bilincindedir ama bencede yinede bu tür şeylere yönelmeyin arkadaslar..dua heryerde duadır..Rabbime el açıp içimizden anlık bile geçirsek onu duyar bilir..bizi bizden iyi bilir o...bitkilerle ugraşmak falan iyi güzel..ama böyle agaçlara çaput baglamak veya hıdrellezde ne yapılıyosa artık,bunlar iyi degil bencede.

Back
X