yok kız tedaviyle alakası yokhayırdır kız,gene tedavi yüzünden mi yoksa,onu ısrarla razı edemicen sen,alttan alarak dene bide.
gittiler aleynacığımm
haftaya da biz gidiyoz inşallah bi aksili olmazsa tatilee bakalımm
kız biz küserizde dayanamayıp konuşuruz,konuşmasak bile kendimizi kahrederiz,konuşsak ondan iyi yani,üzülme anlar belki.Şeniz
Inşallah olur siz böyle dedikçe benim gözüm korkuyor bi rahatsızlığınız var mi? Yaşınız kaç? Ben 20yaşındayım
Inşallah olur siz böyle dedikçe benim gözüm korkuyor bi rahatsızlığınız var mi? Yaşınız kaç? Ben 20yaşındayım
kızlar benim kociş koltukta uyuya kaldı ben onu kaldiriyim da yatarim yarın görüşürüz allah nasip ederse
canım ben yarın fakülteden randevu aldım,tüp bölümünden,görüşcem,araştırsınlar,eşimle birlikte gitmeliymişim ama,öyle dediler,bişey daha söylim benim kanamam başlamadı hala.:1shok:Kardelen sen nasılsın canım son durum ne oldu
bende yatayım canlarım$ bgn çok yoruldumm
iyi gecelr
kardelenim iyi haberlerii alırız inallah yrnn tatlımmm
bende yatayım canlarım$ bgn çok yoruldumm
iyi gecelr
kardelenim iyi haberlerii alırız inallah yrnn tatlımmm
Ben geçen cuma günü dr gittim 3 gündürde reglim bu ayın 23 de pap smear testi yaptırcam bakalım görünür de bir rahatsızlığım yok biran önce olmasını istiyorum
net koptu kızlarr geldim gene
hayırlı olsun canım tedavincanım ben yarın fakülteden randevu aldım,tüp bölümünden,görüşcem,araştırsınlar,eşimle birlikte gitmeliymişim ama,öyle dediler,bişey daha söylim benim kanamam başlamadı hala.:1shok:
Ben geçen cuma günü dr gittim 3 gündürde reglim bu ayın 23 de pap smear testi yaptırcam bakalım görünür de bir rahatsızlığım yok biran önce olmasını istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?