Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hoşbuldum canım

kızlar bugün bitürlü giremedim buraya hep bakım var yazıyodu ya

cok alışmışım buraya yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bende molalarda baktım ama bakım dedi hep,ay keşke baksınlarda,eski haliyle versinler sitemizi,o neydi öyle,bulamıyodum hiçbiyeri.kafamçokkarıştı

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kardelen5233, ..yeliz..+, aleyna84+, esraersoy, azraperi34, ceylan83, naderya

hayırdır kız,gene tedavi yüzünden mi yoksa,onu ısrarla razı edemicen sen,alttan alarak dene bide.

Ben 2.5 yılık evliyim 3 aydır bebek istiyoruz henüz tık yok benimki çok uzun hikaye konuştukça anlatırım şimdi hepsini yazsam sayfa yetmez yavaş yavaş

hayırlısıyla kavuşursun inş.evleneli baya olsada denemeye yeni başlamışsınız,olur inş.aramızda on yıldır,onbeş yıldır bbekleyenler var,rabbim tez zamanda sevindirsin hepimizi.

iyiyim canım bende hayırdır neden sinir etti takma kafana canımm arada böyle sinir ediyorlar işte
kız bi laf söyledi beni sinir etti bende küstüm konuşmuyorum onla

anlasın hatasını yordu bani ya
Ben 2.5 yılık evliyim 3 aydır bebek istiyoruz henüz tık yok benimki çok uzun hikaye konuştukça anlatırım şimdi hepsini yazsam sayfa yetmez yavaş yavaş

kız daha yenisiniz

bende 2buçuk yıllık evliyim ilk günden beri istiyom

sen daha yeni başlamışsın olur İNŞALLAH

kız biz küserizde dayanamayıp konuşuruz,konuşmasak bile kendimizi kahrederiz,konuşsak ondan iyi yani,üzülme anlar belki.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…