Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

daha var kardelenım ya hayırlısı zaman gecıyorolumunekankayizsmile
yok kız netten buldum ıtıraf edıyorum kızımsempatiksalakcinniay keske olsaydı:asigim:

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

HAZıRAN AYI LıSTEMıZ

DERıNSU.....................................................................................1 HAZıRAN
.ASı...............................................................................................20 HAZıRAN
MAVı2505.......................................................................................25HAZıRAN

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

YABADABADU..............................................................................6 TEMMUZ
EBRAR_53...................................................................................10 TEMMUZ
GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
PELıN67......................................................................................15 TEMMUZ
SAMYELı26...................................................................................16 TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
EZGıM_EZ.......................................................................................18 TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL..............................................................................19 TEMMUZ
SEYDAM.........................................................................................29 TEMMUZ
AYSEN_34....................................................................................30 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
UGURBONCUGUM..........................................................................6 AGUSTOS
ALEYNA84......................................................................................8 AĞUSTOS

TURKUAZ.......................................................................................11 AGUSTOS
KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
HPT_HONEY.................................................................:lepi::lepi:.
AZıZE1.........................................................................:lepi::lepi:.

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
yok kız netten buldum ıtıraf edıyorum kızımsempatiksalakcinniay keske olsaydı:asigim:
inş.olur canım yaa,belkli olmaz ki.
günaydınn canlar
benim başım ağrıyooo

sizler iyisinizdr inşallah

canım geçmiş olsun,niye ağrıdı başın,sıkıntılı durum yok inş.
bu arada,senin seval hanımla diğer randevun ne zaman?

geçmiş olsun yelizcim benimde üzerimde bi sıkıntı var bunalıyorum sıkıldım herşeyden anlıcanız depresyondayım bugün yarın anneme gidicem eşim anladı bunaldığımı git dolaş dedi belki inanamazsınız ama benim gitmesini en sevdiğim yere bile gidesim yokkkkk

günaydınn canlar
benim başım ağrıyooo

sizler iyisinizdr inşallah

hoşbuldum uğurboncuğum bian kimse slm vermiycek sandım

bi bak bakim biraz önceye,ilk kim slm vermiş,gelirsem yanınaalsanaalsanasmileyaparım ha.

kardelenim saol canım yok canım allaha şükür bi sıkıntı yok da sıcaklardan olabilir
seval hanım adetin 3.günü gel demişti canım

sağol derdannurcum
canım ya rabbim inşallah en yakın zamada bebeklerimizi göndersin de hayırlısıyl bu sıkıntılardan kurtulalım

normalde şu aanda tatilde oalıydık kardelenim amakociş işlerini halledemedi
öle 2 3 gün lüğüne gideriz artık gitsekte adetten önceye denk gelir o daa daha 10 günümvar

yok kuzum memekete bayraamda gideriz
denize gidicez
sor bidenem soru ne olcakk

ben bi kahve yapayım bide annemle konuşayım birazdan gelirim canlarımm

kızlar ben kacım bıseyler yım ıcımden gelmesedekaydirigubbakcemile2
yıne görüşürüz allaha emanet olunopuyorumnanaktan

güle fgüle boncuk,bende sabaha beri burdayım,yoruldum,biraz dinlenim,belki uyurum bile.görüşürüz kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…