Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

şaka yaptım kardelencim kızma hemen bak zaten depresyondayım
senden naber canım nasılsın

bende şakasına kızdım kız,görmemiş olabilirsin,iyiyim canım,birazdan test vermeye gitcem,yarın tüp bebek seminerine gitcem,eşimin muayenesi var falan,yoğunuz işte,bebek için herşey.dünde arı sütü bal polen karışım aldım,başladım kullanmaya,bakalım,hayırlısıyla gelsin artık şu bebiş.

kardelencim anladım canım inşallah herşey güzel olur senin ve hpimiz için dua ediyoruz bol bol mevlam dilerim kabul eder

turkuazım güle güle canım .öptümmmmmmmmmmmm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aminnnn Allah'ım dualarımızı kabul eylesin ona karşı hayırlı kullarından olmamızı nasip eylesin inşaallah
slm yeliz,slm turkuaz,hoş geldizin canlarım,nassınız bakem?
hoşgeldın derdanur turkuazda gecmıse daldı sanırım:dance:

canlarım yaa kaçırdım sizleri geçmişe daldım ama ne dalma heee,bi bakıyım dedim yoğunluk birden başladı sayfada açık kaldı,kusura bakmayın

günümün duası yapılmış aminnnnnnnn diyorum inşbu sefer olacak canım,seydamın duasınıda akşam eve gidince okuyacağım dün okuyamadım,siz duayı yapmadan okurum ama benn...
boncuğum nurunayn'ın önümüzdeki adeti ağustosta 5-6 gibi sanırım çünkü bu ay regl oldu o,kendi girince söyler zaten,gezmekten vakit bulamıyorki foruma girmek için anamm...kız nurrrrrrrr gez gez nereye kadarya kır dizini evde otur bakıyımm alsanaalsanasmile
aklinialirimsmileaklinialirimsmile

Son düzenleme:
ya deli olcam ben haal adet olamadım güya adet söktürücü kullandım sinir bastı beni çıldırcak gbiyim

bu saatte bana kalmamıştır dimi kayfe :) naber canım
gamzem naber kuzum özlettin kendini nerelerdesin bakıyım?
günaydın kızlarrrrr
ebroşum senin adet 10 gün geçmiş yaffff delüüüüü test te yapmadın ayy inş hamilesindir canım yaaaaa
kanka naber benim kırmızılar gelicek galiba sarı akıntı gelmeye başladı beni biliyosun yaa nerde bee cano
çok güzel bir dua bütün kalbimle amin diyorum paylaşımın için çok saol seydam

Sabır taşları tek tek tükenirken Sabrımı dâim eyle Ya RABBİ...'
oyyy yerim ben miniki çok tatlı yaa
ayrıca sözde süper boncuk sabrımız daim olsun gerçektende
günaydınn canlar
benim başım ağrıyooo

sizler iyisinizdr inşallah
bitanem geçmiş olsun hayırdır niye ağrıyoki başın çokmu uyudun yoksa canım

canım şimdiden rabbim kabul etsin ben okundu sayıyorum .akşama duasını yapıcaz inşallah
nur hanım habire gezsin bak gör o buara hamile kalcak kafayı dağıttıya .inşallah tek dileğim o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…