Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
..yeliz.., ugurboncugum+, derdanur, ebrar_53+, azraperi34, kardelen5233+

saolebrarcım inşallah
ya ben aslında duayı anneme gidiyorum yarında ona okutucaktım ama onlarında net kopmuş hafta sonu gelcem yani biraz giremiycem haber veremem diye tereddüt ettim

yelizim yok kuzum okudum yazdığınıda bizde kullanabilirmiyiz yani .tahlil yaptırmaya gerek yok değilmi kuzum

azra ya kızmadın değilmi gerçekten çok hoşuma gitti ve inanırmısın uzun zamandır bukadar gülmemiştim .bide kızlar merak etti anlatcanmı tekrardan

bende merak etti kızlar ne kuyusu

derdanurcum,bi deli bi kuyuya taş atmış,herkez toplanmış çıkaramamış.delikafaduldendelikafadulden şaka şaka,bizim azra bişey yağıyla,bak şimdiden unuttum,tamponla vucudunun kuyu bölgesine o yağı salıp kanalları açma tedavisi uygulicakmış canım da,kuyu dedi vucudunun bi bölgesine,ona gülüyoz.:roflol::roflol:

azra ya kızmadın değilmi gerçekten çok hoşuma gitti ve inanırmısın uzun zamandır bukadar gülmemiştim .bide kızlar merak etti anlatcanmı tekrardan

yok canım neden kızayımm kızman ben öyle kolay kolay ya canım şimdi adaçayı yagı varmış tüpleri açıyormuş bende yazdım dedim onu yapacam pamuga döküp küçük kuyuma atacam geceden sabaha kadar kuyuda kalması lazımmışş 7 gece yapacam şuanda kuyuda su var 5 gün sonra çekilecek sular kuyudan 5ci gün atacam pamugu kuyuya olay bu canım yazıları geç görüyorum ondan geç cevap yazıyom canım özür

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kardelen5233, ..yeliz..+, ebrar_53+, azraperi34, ugurboncugum+, derdanur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…