Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

anladım canım bende güldüm komikmiş gerçekten
az önce bende okudum onu geçmiştede anlamadım tam olarak kafam biraz dalgında şimdi anladım
azracım canım inaşallah işe yaar

azram evde yalnızım cnm oyüzden korkuyorum
kardelenım dua etmekten baska elımızden bısıy gelmıyor allahım esırgesın hepsınıde:Saruboceq:

şmdide ben anlamadım boncuğum kardelenim neden korktuğunuzu

ebrarım vtmin sonuçta doktor bana verdi ama tahlil yapıp vermedi bnce herkes içebilir diye düşünüyorum

yelizim haklısın kuzum bende alıyım ya unutkanlık bendede var aslında ben onu kocişe içirmeliyim beni deli ediyo onun unutkanlığı

azram evde yalnızım cnm oyüzden korkuyorum
kardelenım dua etmekten baska elımızden bısıy gelmıyor allahım esırgesın hepsınıde:Saruboceq:

canım hiç korkma kilitle kapını oku 7 ayetel kürsü melekler nöbet tutarlar kapında hiç bişey olmaz gülüm rahat rahat uyu bende zaman zaman yanlız kalıyom evde okurum kapımı kilitlerim hiç korkma allahıma ve meleklere emanet

azra süpersin bacım allahım yüzünü güldürsün inşallah kuyuya yolladığın şey sana bebek olarak döner kuzummm

azracım bak canım böğle şeylere inanmak lazım çoğu zaman oluyo eskiler sıcak derlermiş belki bilirsiniz kaynayan suyun buharına oturtuyorrlar üzerine çarşaf atıp bekletiyorlar messela onunla hamile kaln çok var

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, kardelen5233+, azraperi34, ugurboncugum+, derdanur+
buarada bende yeliz gözükmüyo yaa

b12 vitamini annemde kullanıyo vucut vitaminleri depo yapmadığı için hergün alınması gerekiyo ama dikkat edin bazı insanlarda çok kilo aldırıyo bence neyde varsa onu bol bol yiyin ve doktora danışmadan almayın fazlalığıda sorun yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…