Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ayşenin duasına canı yürekten amin diyorum,inş.o kaliteli yumoş buluşmuştur ve döllenmiştir,sağlıklı bebiş haberini alırız inş.aminnnnnn

bana 6 gün falan demedi canım,, 10-12 gün falan olacak ama cumartesi akşamı tekrar kontrole çağırdı canım... dün akşam çağırmıştı, ama hala yumurta olmamıştı, geç yumurtluyor olabilirsin dedi.

GAMZE İÇİN DUA LİSTEMİZ
DİDGOK.................20
TURKUAZ................25
ALEYNA..................20bitti
BONCUK..................40
DERİN......................40
SEYDAM..................30
EZGİM.......................20
ZEYN.........................20
KARDELEN................25
GÜN..........................20
SAMYELİ....................20
AZRA........................20
KIZLAR CUMARTESİ AKŞAMINA KADAR BİTİREBİLİRSENİZ SEVİNİRİM
OKUMAK İSTEYENİ EKLERİM

didemcim altıda son bulmaz canım,yumoşun büyümesine göre kara verir dr,ama sık sık kontrole çağırır,klomen gibi olmaz iğne.

anladım bana 6 gün dedi pazartesi bakıcak banada reglimin 5 günü gittim ben inşallah ikimiz ,içinde güzel şeyler olur senin ağrın var mı benim ağrım oluyro

kızlar buarada benim adet geliyo galiba bugün leke geldi oyüzden kendime dua yazamadım çok isterdim gamzeme okumayı ama olmuycak galiba

benim dr çok rahat bir adam ve çocuğum olucağından o kadar emin konuşuyor ki bu hafta pazartesi çağırdı ve perşembe çağırdı

Kardelenim hoşgeldin kuzum demek kociş bırakmadı
ay bu herüflerde sanki neyse bazen tutuyo damarları
ya bu kk yaradı bana aslında,böyle olsun kuzu,sinir oluyodum,yatınca fos diye uyuyo diye,şimdi yatamıyomuş falan,kk sayesinde adam benim yokluğumu anladı,çok iyi oldu:enbuyukkk:
hoşgeldinn kardelenimm nasılsın bendde yeni geldimm ancaa

azracım sende hoş geşdin datlum,nabersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…