Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bitmiyo kuzu imtihan,nelerle karşılaşmadım ki şu güne kadar,hangisi en acısı diye sorarsan,kulların açtığı yaralar dah başka,rabbim bu dünyada vermesse,öteki dünyada ,bu dünyadaki eksikliklerimizi gidercek,yerine daha güzel nimetler vercek,ama kulların yaptığı,çok can yakıyo.

kızlar bugün başıma geleni anlatıyım size korkudan feleğim şaştı
görümceme gittim yolcu etmeye onların sokakta yer bulamadım arabayı koyucak bende caddeye bıraktım ama öyle çok işlek biyer değil .neyse gittim eve görümcem sordu nerde araba dedim yola bıraktım baktı hee gözüküyo iyi dedi bende kafamı uzattım siyah bi araba dedim iyi gözüküyomuş.neyse aradan 1 saat geçti bi bakıyım dedim bibakarım araba yok bir bağlık abla araba yok götürmüşler .ben başımı nasıl bağladığımı hatırlamıyorum görümcemle koşa koşa gidiyoruz o arada kolumu biyere çarptım ama acı hissetmiyorum kesseler kanım akmaz.neyse koştuk bi baktık araba yerinde meğerse benim arabanın önüne başka araba koymuşlar oda gidince biz bizimki sandık .ya varya bukadar korku yaşamamıştım .kolumu vurdumya şişti kolum eşime diyorum halime bak senin korkundan ne hale getirdim diyoki ne korkuyon kasko var .
işte böyle biraz uzun oldu ama kusura bakmayın

kardeloşum sorma insanı zaten hep yakınları vuruyo canını acıtıyo bende neler yaşadım anlatsam roman olur cidden yaa

kıyamam ya geçmiş olsun buz koysaydın koluna canımmm

ah canım geçmiş olsun,korku içinde kolun içinde,öptürseydin kocişe şişen yeriyerimseniben
ya bende dün perde takim dedim,hamaratlığım üstümde ya bu sıra,sandalyeden beri,bi üç santim eksiğim kaldı,uzandım,olmuyo,inerken sandalyenin tepesine basenimi çarptım,çok fena acıdı ve kocaman morardı.

saolun kızlar yaa nebiliyim işte mal canın yongasıya feleğim şaştı bianda bide daha taksitlerini ödüyoz oanda herşey geçiyo aklımdan :))
kardelenim kocişe öptürmüyüm kalsın kuzu :))ama sen öptürebilirsin sempatiksalakcinni
azracım oanda düşünemedim şimdi daha iyi yaa

nediycem kızlar hadi biraz en hoşunuza giden şleyleri ve hoşunuza gitmeyen şeyleri yazın yani bende yazıyım olmamı değişiklik olsun

kardelenim benimde beyazlar çıktı yaa yıllardır var bende gerçi boyayla kapatıyoz buara yine boya gerekiyo

kardelenim benimde beyazlar çıktı yaa yıllardır var bende gerçi boyayla kapatıyoz buara yine boya gerekiyo

bende şu ara hemen boyamalıyım,hamile kalmadan,malum hamile kala kala başım yarılıyo,ondan bebeğe zarar gelmesin,yalnız rengine karar veremedim,hep kırmızıya boyadım,eşiminde öyle hoşuna gidiyo ama bi değişiklik yapmak istiyorum,bakır yakışır mı acaba bana,sarı olmaz gibi geliyo.sengözlerimebaksanab

benim ençok hoşuma giden şey çocukları sevindirmek,alışveriş yapmak,bide kocamla muhabbet etmek haa bide sizlerle muhabbet etmek
en nefret ettiğim şey YALAN,RİYA,YALAKA İNSANLAR

Kardelenim bence bakır değilde küllü kumral filan hoş olur
ben röfle yaptırmıştım ayyy nefret ettim kendimden

ben bebekleri çok seviyorum,en bunalımdaki anımda bile,derdimi unutabiliyorum bi bebek kucağıma aldığımda,ha bide gezmeyi,ama sevdiklerimle gezmeyi çok seviyorum,tabi eşimlede sık sık geziyoz,şehir içindede olsa.başka aklıma gelmiyo şu an,ama en nefret ettiğim,YALAN VE HAKSIZLIK.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…