- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
kızlar bugün başıma geleni anlatıyım size korkudan feleğim şaştı
görümceme gittim yolcu etmeye onların sokakta yer bulamadım arabayı koyucak bende caddeye bıraktım ama öyle çok işlek biyer değil .neyse gittim eve görümcem sordu nerde araba dedim yola bıraktım baktı hee gözüküyo iyi dedi bende kafamı uzattım siyah bi araba dedim iyi gözüküyomuş.neyse aradan 1 saat geçti bi bakıyım dedim bibakarım araba yok bir bağlık abla araba yok götürmüşler .ben başımı nasıl bağladığımı hatırlamıyorum görümcemle koşa koşa gidiyoruz o arada kolumu biyere çarptım ama acı hissetmiyorum kesseler kanım akmaz.neyse koştuk bi baktık araba yerinde meğerse benim arabanın önüne başka araba koymuşlar oda gidince biz bizimki sandık .ya varya bukadar korku yaşamamıştım .kolumu vurdumya şişti kolum eşime diyorum halime bak senin korkundan ne hale getirdim diyoki ne korkuyon kasko var .
işte böyle biraz uzun oldu ama kusura bakmayın
kızlar bugün başıma geleni anlatıyım size korkudan feleğim şaştı
görümceme gittim yolcu etmeye onların sokakta yer bulamadım arabayı koyucak bende caddeye bıraktım ama öyle çok işlek biyer değil .neyse gittim eve görümcem sordu nerde araba dedim yola bıraktım baktı hee gözüküyo iyi dedi bende kafamı uzattım siyah bi araba dedim iyi gözüküyomuş.neyse aradan 1 saat geçti bi bakıyım dedim bibakarım araba yok bir bağlık abla araba yok götürmüşler .ben başımı nasıl bağladığımı hatırlamıyorum görümcemle koşa koşa gidiyoruz o arada kolumu biyere çarptım ama acı hissetmiyorum kesseler kanım akmaz.neyse koştuk bi baktık araba yerinde meğerse benim arabanın önüne başka araba koymuşlar oda gidince biz bizimki sandık .ya varya bukadar korku yaşamamıştım .kolumu vurdumya şişti kolum eşime diyorum halime bak senin korkundan ne hale getirdim diyoki ne korkuyon kasko var .
işte böyle biraz uzun oldu ama kusura bakmayın
kardeloşum sorma insanı zaten hep yakınları vuruyo canını acıtıyo bende neler yaşadım anlatsam roman olur cidden yaa
eşarplı hiçde büyük gözükmüyosun kardeloşum sana öyle geliyo
nediycem kızlar hadi biraz en hoşunuza giden şleyleri ve hoşunuza gitmeyen şeyleri yazın yani bende yazıyım olmamı değişiklik olsun
kardelenim benimde beyazlar çıktı yaa yıllardır var bende gerçi boyayla kapatıyoz buara yine boya gerekiyo
benim ençok hoşuma giden şey çocukları sevindirmek,alışveriş yapmak,bide kocamla muhabbet etmek haa bide sizlerle muhabbet etmek
en nefret ettiğim şey YALAN,RİYA,YALAKA İNSANLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?