Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

DİDEM İÇİN DUA LİSTEMİZ
PELİN.....................25
BONCUK.................50bitti
KARDELEN..............25
SEYDAM.................25
ZEYN.......................20bitti
KUBI........................53bitti
AZRA......................20
DERİNSU.................20
SAMYELİM...............20
GAMZE....................15
DİDEM....................20bitti
TURKUAZ.................20

LİSTE TAMAMLANMIŞTIR OKUYANLAR BİLDİRİRSE SEVİNİRİM TATLIŞLAR .yarına bitsin ama biliyosunuz yarın berat kandili

Son düzenleme:
mrb kızlarr... nasılsınız. piknikteydik. geldik. çok yorulmuşum orda..
ayy banyo yaptım.. bulalışıkları hallettim ama ütü yapcaktım, hiç halim yok....
sizler nasılsınız?

hoşgeldin canım ay negüzel çok iyi yapmışsınız
ya eğlenmenin üstüne ütü olmaz canım ya yarına bırak boşver
buarada sanada 20 tane dua yazdım okuyabilirsin değilmi

bu aralar hep ders calısıyornum oyuzden fazla gıremıyrm kızlar ya kusura bakmayın nolurr...calişmadan olmaz mumkun degıl dogru duzgun de calısamıyrm cokk sıcak varr hayırlısı artık calısmaya calısıyrum en azındann dua edın bana nolurr kızler..

mrb kızlarr... nasılsınız. piknikteydik. geldik. çok yorulmuşum orda..
ayy banyo yaptım.. bulalışıkları hallettim ama ütü yapcaktım, hiç halim yok....
sizler nasılsınız?

ıyı dıelım ıyı olsun tatlımm pıknıkteymıssın ne gusell valla buralar cok sıcak bıs dısarı cıkamıyrzzz
aksam cıkıcz bızde hem alısverıs yaıpıcz hemde dolasıcaz bıraz..

canım ya tabiki çalış senin için önemli bu sınav inşallah başarılı olursunda istediğin biyere yerleşirsin bitanem .dualarımız seninle

ıyı dıelım ıyı olsun tatlımm pıknıkteymıssın ne gusell valla buralar cok sıcak bıs dısarı cıkamıyrzzz
aksam cıkıcz bızde hem alısverıs yaıpıcz hemde dolasıcaz bıraz..

ii olur tabi fıstığım, azcık hava alırsın... evet burda da çok sıcak var.
yarın akşam gene doktora gitcez yumurtalara bakcak belki çatlatma iğnesini vurabilir...

samyelim saol canım ağzına sağlık şimdiden yanlız yarın duasını yapıcaz bitirebilirsin değilmi tatlım

kızlar ben kaçıyorum kusura bakmayın
aslında bu akşam duayı yapıcaktık gün arkadaşımızdan hala haber yok .galiba yine yarına kalıcak :kedi:

ii olur tabi fıstığım, azcık hava alırsın... evet burda da çok sıcak var.
yarın akşam gene doktora gitcez yumurtalara bakcak belki çatlatma iğnesini vurabilir...

evet canım cok bunalıyorumm yaaa ders calısıyrum dıye nete de gırmıyrm hep evdeyımm dısarı cıkıp tek basıma gezmeyı sevmıyrm dogru duzgun de dengım arkadsım yokk yasıtlarım var ama ben konya dıyorum onlar anya fikirlerımz cok farklı bı yerden sonra konusack bısey bulunmuyo aslında var konusulack sey ama dedıkodu oda ben hıc sevmem bırını arkasından konusmayı onlarda su boyle yapmıs bu buraya gıtmıs bana ne herkesten oyle ıste canım acıkcası cok ama cok bunaldımm evde oturmaktan...

östorojen rahim kalınlığıyla ilgili galiba canım
ona bakıcaktır kalınlaşma nasıl diye

samyeli hoş geldin tatlım,burdada çok sıcak,dışarı kafamızı çıkaramıyoz,bütün güneşlikleri çektim,az güneş gelsin diye,o derece.

ultrasonla anlamıyolar mı rahmin kalınlığını,benden niye hiç istemediler bu östrojen i?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…