Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selam kızlar duayı bana okuncakmış hepinizden allah razı olsun yarında dr.gidicem zaten allah inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder........hepinize teşekkür ederim

Slm azracım naber canım

derdacım ya bişey danışacam canım şimdi ben bu yagı pamukla attım kuyuya canımm şuan kuyuda yag agzıma o yagın tadı geldi kokusuyla bir canım benim okudugum topikte kanalları açık olanın bunu hissetigini yazıyordu 2 gündr atıyom kuyuya 2 gündür de bu var koku ve agzımda tat kafam karıştı canım ya benimkiler yani tüpler kapalı bu nasıl oluyorr senin bilgin varmı canım

bilgim yok ama canım hissetmen bence açık olduğunu gösterir yoksa böğle bişey olmaz bence inşallah canım ya dur bi internetten araştırıyım

selam kızlar duayı bana okuncakmış hepinizden allah razı olsun yarında dr.gidicem zaten allah inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder........hepinize teşekkür ederim

as canım hoşgeldin amin canımm rabbim versin hepimize inşallah doktordan hayırlı haberlerle dönersin canım

bilgim yok ama canım hissetmen bence açık olduğunu gösterir yoksa böğle bişey olmaz bence inşallah canım ya dur bi internetten araştırıyım

canım flmlerimde herikiside kapalı çıktı kız korkmasam gidip bidaha çektircemm bunun kokusu çok keskin yaw agzımın içi acı oldu araştırınca haber verirsin demi tatlım bana bende bakıyom ama girdigim topigi bulamadım

ebroşum bitanem topiçin hayırlı olsun sen ve bizim gibi tüm anne olmak isteyen kardeşlerimided rabim nasip etsim seni çok öptüm çok özledim yaaa

ebraririm ben okumustum yeminleki 20 tanesini hatta daha gerekli diye mi soracaktim unuttum canim yazmayi ayy nasil yaptim boyle bir salaklik bilmiyorum hem de dun gece formada geldim kimse yok diye ismimi girip yazmadim bir sey. ayy canim bunadim mi ne dun okumustum sabahtan oysaki(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…