Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

evet kardelencim yaa bizemi öğle geliyo bilmem ben kayınvalidemi doktora götürdim 2 ay kadar oldu heryer hastanede hamile ertesi gün acil ameliyata aldılar yanında kaldım 4 tane doğum ve bebekler çıkıyo içerden nasıl üzüldüm eşim bile anladı

çok ümitlenmek istemiyorum zaten sadece 2 gün geçti ama bir kaç aydır hiç gecikmiyordu hep aynı gün oluyordum
canım incir kürü 3 ay yaptım adetimin geciktiğide oldu sonra biara ara kanama yaptı bende daha fazla yapmadım .inşallah hamilesindir çok kalan var çünkü

boşverrrrrrrrr kuzu inan bana buara umrumda değil ne bebekler nede hamileler
rabbim vermiyo bildiği bişey var .seninde dediğin gibi bunu düşünüp rahatlamak gerek :1hug:

burayız fetbazcım canım iki gün geçti dedin belli olmaz güzelim eğer bi sorunun yoksa olur canım ben ibrahim saraçoğluna mail attım bana onu önerdi dilerim işe yaramıştır bende yaramadı ama bizim sorunlarımız varmış

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, FETBAZ, derdanur+, lokum06, samyeli26+, kardelen5233+

huuu ses verin

ebrarcım ben bunu sinemasına gitmeyi çok istedim kızmet olmadı oyüzden pür dikkat izliyorum ama gerçekten çok güzel olmuş

canım ben duymamıştım odönem ama 3 gündür bekliyorum tvde ilk diyince dikkatimi .çekti gerçektende hoşmuş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…