ya bana hiç bi yoğunluk unutturmuyo,dışarı çıksam,her yerde bebeişler gözüme takılıyo,bide hamileler,sanki başka kimse yok sokaklarda kibin.:gitme:evde yalnız kalsam düşün düşün oluyom ama eskiye nazaran daha az üzülüyorum genede,rabbimin kudretinde vermek,vermiyorsa bildiği var diye rahatlatıyorum kendimi.
canım incir kürü 3 ay yaptım adetimin geciktiğide oldu sonra biara ara kanama yaptı bende daha fazla yapmadım .inşallah hamilesindir çok kalan var çünküçok ümitlenmek istemiyorum zaten sadece 2 gün geçti ama bir kaç aydır hiç gecikmiyordu hep aynı gün oluyordum
ya bana hiç bi yoğunluk unutturmuyo,dışarı çıksam,her yerde bebeişler gözüme takılıyo,bide hamileler,sanki başka kimse yok sokaklarda kibin.:gitme:evde yalnız kalsam düşün düşün oluyom ama eskiye nazaran daha az üzülüyorum genede,rabbimin kudretinde vermek,vermiyorsa bildiği var diye rahatlatıyorum kendimi.
dün bende tahlil sonucunu almaya gittiğimde doğum için gelenler vardı, rabbim bizede bu günleri göstersin...
kızlaaaarrrrr nerdesiniz yaaa:gitme:
yk canım vermedi, bu değerin gün geçtikçe geometrik olarak artacağını söyledi,,,perşembe sabahı gene yaptırcam...amin canım yaa inşallah
buarada tahlil sonucu biraz düşük çıkmış galiba peki rahimi kalınlaştırıcı iğne veya ilaç vermedimi canım?
samyelim çatlama iğneleri nekadar canım fiyatı bendende isterse merak ettim
ebrarcım filmi izlemeye devam ediyomusun çok güzel ya dalıyorum arada
yk canım vermedi, bu değerin gün geçtikçe geometrik olarak artacağını söyledi,,,perşembe sabahı gene yaptırcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?