Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bir kaç gün daha bekleyeyim kızlar daha 2 gün oldu hemen ümitlenmeyeyim sonra çok üzülüyorum.
sanki bu gecikme kür ile alakalı gibi geliyor bana ama umarım yanılıyorum dur.

haklısın canım belli olmaz tabi hem garanti olsun birkaç gün sonra yap inşallah hamilesindir
bizede haber ver olurmu canım

ebrar çok özel olmazsa bir şey sorabilir miyim dua listesi nedir?
özelse cevap vermeyebilirsin anlarım

canım biz kendi aramızda ayetel kürsi okuyoruz bebişlerin gelmesi için .313 ayetel kürsiyi bölüşüyoruz .inşallah vesile olur canım .sende katılmak istersen seve seve kabul ederiz

derdanur için dua listemiz
boncuk................20
maviş...................18
ebrar.....................25bitti
zeyn.......................20
turkuaz..................20
azra........................25
derin......................25
samyeli...................20
didgok.....................20
gamze......................25
kardelen.................25
aleyna......................25bitti
kubı...........................25
zeynep.....................20
kızlar çarşamba akşamı duasını yapıcaz

çok isterim diğer arkadaşlarda kabul ederse bende seve seve okurum

ne demek canım diğer arkadaşlarda seve seve kabul ederler
burdaki arkadaşlarım süperdir sende aramıza katılınca anlıycaksın zaten
bu listeyi tamamladık diğer arkadaşa geçince sanada yazarım canım

tamam teşekkür ederim ben gündüzleri çalıştığım için pek nete takılamıyorum ama fırsat bulabilirsem ara ara bakarım ama akşamları mutlaka gelirim.siz hep buralarda olur musunuz?

tamam teşekkür ederim ben gündüzleri çalıştığım için pek nete takılamıyorum ama fırsat bulabilirsem ara ara bakarım ama akşamları mutlaka gelirim.siz hep buralarda olur musunuz?

canım bekleriz biz her zaman buralardayız bakma bugün çok ıssız topic genelde arkadaşlar tatildeler oyüzden ramazanda bol bol sohbet ederiz inşallah
buarada konyalımısın?

evet canım
tanıştığıma çok sevindim yaa herzaman bekleriz ben şimdilik çıkıyorum buarada habersiz bırakma olurmu .çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…