Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

civciv aldımdaa cnmm bana tavuk muamelesi yapıyoo peşimi bırakmıyo evdee tuvalete bile geliyo benlee yaa iyice alıştık birbirimize:icecream:sempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol:
bnde biara almaya heveslendim civcive balkona koyayım dedim ama bnmki izin vermedi hemen ölüo civcivler dedi günahına grme dedi. ne zamn aldın sen.bak gene aklıma düşürdün

baktımda buluşma resimlerine amma buluşan olmuş bide şu çok tuhafıma gittti ama orta yaşın üzerinde üye varmış ben düşmüşüm derdimie sankim tüm site üyesi hamile kalmak isteyenlerle dolu gibime geliyordu :roflol:

eşim yemek istedi,ben takıldım kaldım,bırakamıyorum burayı.neyse çıkayımda gelirim gene,görüşürüz arkadaşlar.

ebrar bizde öyleyiz kız ben bi uçta kızlar bi uçta bi zorcuum yakındı bana oda işe girmiş burda bile görüşemiyoz..

bnde biara almaya heveslendim civcive balkona koyayım dedim ama bnmki izin vermedi hemen ölüo civcivler dedi günahına grme dedi. ne zamn aldın sen.bak gene aklıma düşürdün

canm benim cücük 6 gündür bende ama maşşalhı var duduğuma göre hep 3 günde ölüyomuş ama çok rahat vallaa yediği önünde yemediği poposunun dibindee ne oluyo öllmez tabi maşşallahhhkaydirigubbakcemile3:sm_cool::roflol:

ZORUM işe girmiş demek .olsun ii olmuş sevindim onun adına kafasını dağıtır biraz..
aslında biz ayşenle yakınız galiba turkuazlada ama konuşmadık hiç.

canm benim cücük 6 gündür bende ama maşşalhı var duduğuma göre hep 3 günde ölüyomuş ama çok rahat vallaa yediği önünde yemediği poposunun dibindee ne oluyo öllmez tabi maşşallahhhkaydirigubbakcemile3:sm_cool::roflol:

ne yedirionki ne yedirilir cüvcüve yarın pazarı buranın alırım belki.kızz bide evin içindemi duruo kutuya falan koymuyonmu

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
alemsin yaaa..

katılırsın be canım mesela eysen var turkuaz var istanbulda ama tabi yakınmısınız bilemiyom..
eşin izin verirmiki sana ??

canım biz onlarla yakınız yaa .benimkinden izin koparmaya çalışırım .ayarlasak..
belkide vermez sağı solu belli olmaz..
derinim eşlerle buluşalım demişti sıcak bakmadı benimki tanımıyorum filan dedi.buna neder bilmem..alsanaalsanasmile

birimiz karşıyaka birimiz buca birimizde kemalpaşa hepside biraz uzak birbirine ama mesela bornova ortada kalıo bornovada buluşabilirzzz:lepi:

ohhhh valla orta yolu buldukk melisadaa yurtdışında am annesi bornavada oturuyo galibaa türküyeye gelincee onlada görüşürkk kıss ebroşum sende tatilee gell kıss izmiree senlede görüşelimmm lolursunnnnnnnhihoyyytsositososito

Back
X