aaa görüşürüz kızz nolcakkk buluşuruz bigün valla ne güzzel olur
ayy valla cnm çok isterimm bennn inşallah görüşelim bi günn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa görüşürüz kızz nolcakkk buluşuruz bigün valla ne güzzel olur
emoş sorma yaa bende isterdim yakında birinin olmasını dertleşmeyi .gerçi burası çok iyi geliyo banada
civciv aldımdaa cnmm bana tavuk muamelesi yapıyoo peşimi bırakmıyo evdee tuvalete bile geliyo benlee yaa iyice alıştık birbirimize:icecream:sempatiksalakcinni
bende isterdim yaa,benden başka samsun da olan yok mu?
ayy valla cnm çok isterimm bennn inşallah görüşelim bi günn
:roflol::roflol::roflol:
bnde biara almaya heveslendim civcive balkona koyayım dedim ama bnmki izin vermedi hemen ölüo civcivler dedi günahına grme dedi. ne zamn aldın sen.bak gene aklıma düşürdün
eşim yemek istedi,ben takıldım kaldım,bırakamıyorum burayı.neyse çıkayımda gelirim gene,görüşürüz arkadaşlar.
canm benim cücük 6 gündür bende ama maşşalhı var duduğuma göre hep 3 günde ölüyomuş ama çok rahat vallaa yediği önünde yemediği poposunun dibindee ne oluyo öllmez tabi maşşallahhhkaydirigubbakcemile3:sm_cool::roflol:
nurum bende bakıyorum arada hatunlar şıkır şıkır giyinip buluşuyolar ben henüz katılamadım.
canm benim cücük 6 gündür bende ama maşşalhı var duduğuma göre hep 3 günde ölüyomuş ama çok rahat vallaa yediği önünde yemediği poposunun dibindee ne oluyo öllmez tabi maşşallahhhkaydirigubbakcemile3:sm_cool::roflol:
katılırsın be canım mesela eysen var turkuaz var istanbulda ama tabi yakınmısınız bilemiyom..
eşin izin verirmiki sana ??
birimiz karşıyaka birimiz buca birimizde kemalpaşa hepside biraz uzak birbirine ama mesela bornova ortada kalıo bornovada buluşabilirzzz:lepi: