Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ne yedirionki ne yedirilir cüvcüve yarın pazarı buranın alırım belki.kızz bide evin içindemi duruo kutuya falan koymuyonmu

canım civciv yemleri vr biz ince bulgurda verirdik ama çok şişiriyo bulgur .
benim kuşum var şimdide tavşan almak istiyorum benimkini razı edersem.

ebrar sen izmie gelmezsen bizde eşimin bu yaz tatilinde istanbula gelicez senlende o zamn görüşelimmm ayyy olurmuuu

ohhhh valla orta yolu buldukk melisadaa yurtdışında am annesi bornavada oturuyo galibaa türküyeye gelincee onlada görüşürkk kıss ebroşum sende tatilee gell kıss izmiree senlede görüşelimmm lolursunnnnnnnhihoyyytsositososito

CADIARZUCADIARZU
çok zor be kuzu keşke olsa öyle bi imkan çok isterdim sizlerle tanışmayı .yaz geldimi biz direk rizeye .benimki ordan başka yere gitmez delüüüü

canım biz onlarla yakınız yaa .benimkinden izin koparmaya çalışırım .ayarlasak..
belkide vermez sağı solu belli olmaz..
derinim eşlerle buluşalım demişti sıcak bakmadı benimki tanımıyorum filan dedi.buna neder bilmem..alsanaalsanasmile

benimkide aynı kafadan hatta kk daki bu ortamımı bilmiyor napayım kızıyor, sadece dışardan okuyorum sanıyor, kk da olmasa idi artık halim ne olurdu bilmem, ama turkuazı biliyo izmire gelse görüşürüz belkimalsanaalsanasmile erkek adı işte belli erkek.

burcum çok sevinirim valla eğer yakınlarda olursanız mutlaka görüşelim .
ayrıca kızlar sizde gelin istanbula gezmeye..boshayallersmile

tabi kızz ilk defa geliceğim için oraya heryerini gezicem inşallah sana yakın taraflara gldiğimde görüşürüz inşallahhh

ne yedirionki ne yedirilir cüvcüve yarın pazarı buranın alırım belki.kızz bide evin içindemi duruo kutuya falan koymuyonmu

cnm ben kuş kafesini ona göre ayarladımm suyu yemii dışarda yiyo gazete üstündee kafese bi seyyar lamba taktımm ampulün ışığını ve sıcaklığını çok seviyo üştünüde örtüyomm mışıl mışıl uyuyoo sıkılıncaa cicikcikliyoo acık çıkarıyorumm bende sonra geri giriyo istediği zamn özel besleyici yemi var civcivi alcağın kişiye sor vardır belki yoksada kısırlık bulguru sıcak suyla ıslat ver onuda çok seviyoo ekmek içi felan benimki herşeyi yiyoocokacimcoook

benimkide aynı kafadan hatta kk daki bu ortamımı bilmiyor napayım kızıyor, sadece dışardan okuyorum sanıyor, kk da olmasa idi artık halim ne olurdu bilmem, ama turkuazı biliyo izmire gelse görüşürüz belkimalsanaalsanasmile erkek adı işte belli erkek.

yok benimki okadar değil biliyo burayı ilk başlarda kızardı ama şimdi alıştı kaydirigubbakcemile5

anammm kızlar benimki yoldaymışşş yemek hazırmı dio hazır dedim ama hazır deill yemekleri ısıtayım hemen aşkı memnudan sonra gelirm opuyorumnanaktan

yok benimki okadar değil biliyo burayı ilk başlarda kızardı ama şimdi alıştı kaydirigubbakcemile5

işte benimkide alışık değil tvde çıkan facialara bakıyor söyleniyor ben olsam fururum diyor eyvahedigeldismile bende demiyorum, ama giriş yapmadan ikimizde okuyoruz evlere bakarken hamile haberlerine er bişeye bakıyoruz beraber :roflol:

anammm kızlar benimki yoldaymışşş yemek hazırmı dio hazır dedim ama hazır deill yemekleri ısıtayım hemen aşkı memnudan sonra gelirm opuyorumnanaktan

tamam şekercimm bende bayılıyom o diziyeee bende izlerimm 1 sate kadarda benimki gelecek bende kalkcam birazdaannn ufffbilmiyorumkismile

cnm ben kuş kafesini ona göre ayarladımm suyu yemii dışarda yiyo gazete üstündee kafese bi seyyar lamba taktımm ampulün ışığını ve sıcaklığını çok seviyo üştünüde örtüyomm mışıl mışıl uyuyoo sıkılıncaa cicikcikliyoo acık çıkarıyorumm bende sonra geri giriyo istediği zamn özel besleyici yemi var civcivi alcağın kişiye sor vardır belki yoksada kısırlık bulguru sıcak suyla ıslat ver onuda çok seviyoo ekmek içi felan benimki herşeyi yiyoocokacimcoook

şişko cücük yapıcan kuzu .valla töhmeler herşeyi verme kaydirigubbakcemile3

işte benimkide alışık değil tvde çıkan facialara bakıyor söyleniyor ben olsam fururum diyor eyvahedigeldismile bende demiyorum, ama giriş yapmadan ikimizde okuyoruz evlere bakarken hamile haberlerine er bişeye bakıyoruz beraber :roflol:

baksen kandırıkcı seni kaydirigubbakcemile3
valla benimki herşeyi biliyo hatta bu topic olayındada o çok ısrar etti hatta ilk sayfaya yazdığım duayıda o yazmamı istedi .benim burda mutlu olduğumu düşünüyo oyüzdende ses çıkaramıyo..

kızlar bende biraz kaçıyorum benimki evde yaa azcıkda onunla sohbet edeyim gece görüşürüz olurmu ..
melisamda gelmedi :hulya:

Back
X