hemde çok sıcak canım yaa güya iş yapıcaktım inanki mutfağa girince fenalık geldi bende aynen bıraktım .biraz vitrinimin içiyle uğraştım tozunu filan aldım .çamaşır yıkadım astım ,yemek yaptım sonra biraz KURAN okudum akşam oldu .kociş denizdeydi geldiki fena yanmış şimdide serilmiş yatıyo bakıyım dedim ama yine kimse yok alsanaalsanasmile
düğün nasıldı buarada?
pelinim demek bozuldu pc zldüm canım ya duanda olamıycakmısın aramızda .neyse sağlık olsun .öpüyorum canım
evet ebrarım ya bende uzuldum ama yarın duamda burda olmaya calıscam olamasamda sımdıden hepınızden allah razı olsun ınsallah hepımızın duaları en kısa zamanda kabul olur ıyıkı varsınız hepınızı kocaman opuyorum
mızmız selam canım
öğlen yazdım sana görmedin galiba
nasılsın canım
bende iyiyim mızmızım değişiklik yok bekliyoruz
buarada yeni tarihin ney verde ekliyim canım
valla cnm benım habıre atıo bellı tarıhım yok ama sen genede yaz
23 agustos
ebrarcım ben bır ozel doktor bulcam kendıme rahım fılmı cektırmeden catlatma ıgnesı su bu kullanmak ıstıyorum bunu ozel doktora soylesem sence bana olumlu bakarmı yoksa bıldıklerınımı okurlar
valla ilk rahim filmi istiyolar canım
aslında çektirmen senin içinde iyi çünkü okadar ilaç alıcaksın paran gidecek eğer tüplerde filan sorun varsa boşa gitcek gerçi sen hamile kalmıştın ama bidene istersen canım
valla cnm ben tuplerımde sorun olduugnu sanmıyorum hıc yumurtam catlamıo tek bunada ınanıyorum artık gıt gel uzman olduk
ıste bır denıyım baktım olmuo demekkı yanlıs duusnuyorum derım yaparım pasa pasa ama hıc sanmıom kapalı olduunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?