Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

evet ebrarım ya bende uzuldum ama yarın duamda burda olmaya calıscam olamasamda sımdıden hepınızden allah razı olsun ınsallah hepımızın duaları en kısa zamanda kabul olur ıyıkı varsınız hepınızı kocaman opuyorum

canım inşallah tamamlarızda yarın duayı yaparız sende aramızda olursun
buara kızlar hep adet yada tatildeler biraz tamamlamakta zorlandık canım .ama şuanda iki kişi kaldı onlarda yarın haber verirler inşallah .
sendende allah razı olsun tatlım .öpüyorum

ebrarcım ben bır ozel doktor bulcam kendıme rahım fılmı cektırmeden catlatma ıgnesı su bu kullanmak ıstıyorum bunu ozel doktora soylesem sence bana olumlu bakarmı yoksa bıldıklerınımı okurlar

ebrarcım ben bır ozel doktor bulcam kendıme rahım fılmı cektırmeden catlatma ıgnesı su bu kullanmak ıstıyorum bunu ozel doktora soylesem sence bana olumlu bakarmı yoksa bıldıklerınımı okurlar

valla ilk rahim filmi istiyolar canım
aslında çektirmen senin içinde iyi çünkü okadar ilaç alıcaksın paran gidecek eğer tüplerde filan sorun varsa boşa gitcek gerçi sen hamile kalmıştın ama bidene istersen canım

valla cnm ben tuplerımde sorun olduugnu sanmıyorum hıc yumurtam catlamıo tek bunada ınanıyorum artık gıt gel uzman olduk

ıste bır denıyım baktım olmuo demekkı yanlıs duusnuyorum derım yaparım pasa pasa ama hıc sanmıom kapalı olduunu

haklısın canım uzman olduk
bencede dene şansını nekaybedeceksin klomen peşinden çatlatma vurunursun .sonrada doğal yolla denersiniz .eşin yiyomu hala kürleri

evet cnm hala yıo artık streslıde degıl evı aldık kurtuldu keyfı yerınde masallahhhhh bırde evımıze gecsek super olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…