Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım doktor işi şimdilik yok benimki nezaman isterse ozaman beyfendinin keyfini bekliyoruz artık umursamıyorum hep ben takıyorum yaa
canım şimdilik yok kubıdende ses çıkmadı ama okuduysa fazlalık olur saol bitanem yinede

MAVİCİM ÜZÜLME BUNDADA Bİ HAYIR VARDIR YAKINDA TAYİNİN CIKAR BEBEYİN OLUR ARKANA BAKAR DERSİNKİ NİYE BU KADAR ÜZÜLMÜŞÜM ÜZÜLME BACIM olumunekankayizsmile

asicim hoşgeldin nerelerdesin bakıyım unuttunbizi
herşey yolundamı canım

unuturmuyum cnım ..memlekete gittik tatile 20gündür yoktum yeni geldik..her şey yolunda allahıma şükürler olsun ...ama kırmızıları soruyorsanız 11 gün geçti hala tık yok ...hastalanmadım umutlanmıyorumda ..yarın doktora gidicem bakalım neden olmadım diye..birde listede yokum kızlar ben 22haziran.22temmuzdu

en iyisini yapıyosun canım birbirimizden haberimiz olmalı bende geçmişi okumadan asla gelmiyorum çok nadirdir yani

ay demek tatildeydin canım dinlendinmi inşallah güzel geçmiştir
canım test yaptınmı bende aynı senin gibiyim olmadım beklemedeyim .inşallah bebiş vardır sende .inşallah müjdeyle dönersin canım
yaa yokmusun farketmedim hiç hemen yazatım canım kusura bakma opuyorumnanaktan

TURKAZCIM BENDE SENİN GİBİ BAZEN COK BULANIYORUM AMA SABRETMEMİZ LAZIM CANIM SABREDEN DERVİŞ MURADINA ERMİŞ

SABRETMEKTE COK ZORMUŞ KENDİMDEN BİLİYORUM RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUNolumunekankayizsmile

Asi normalde gecermi adetin peki

nasıl duruyon tes yapmadan ben saat gecse yapardım herhalde

valla tedaviye başladı başlayalı hiç bu kadar gecikmemişti ama yinede dayanıyorum..bu ay memlekette olunca calışamadık fazla ihtimal düşük birde haziranda cok agladım cok üzüldüm umutlanmıyorum artık rahat olmaay calışıyorum

NEYSE KIZLAR BEN KACIYORUM HERKESE İYİ GECELER

ŞUAN O KADAR YORGUNUMKİ SADECE UYUMAK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

valla önce antalyaya ailemin yayına gittik 1haftamız dolu dolu geçti oradan aydına eşimin memleke gectik ordada dügünümüz vardı kaynımın iyi geçti her şey bir sorun cıkmadan geldik evimize..valla inşa hamişizdir cnım valla umutlanmaktan cok korkuyorum aklıma gelince bile unutmaya calışıyorum...haziranda cok umutlandım cok agladım o yüzden bakalım yarın ne olcak doktora gidicem..tathlil yapalım dedi doktorum saat14,30randevum var.haberdar ederim sizide olumsuz olur yine ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…