Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

.nşalalh canım hayırlısı benim eşim bi doktora gitti direk maeliyat dedi varikoselden bizde hemen olduk hayırlısı neyse o olsun canım

EBRUSUM bende okudum duayı.
Mevlam evlat hasretiyle yanıp tutuşan pelin kardeşimizi yanı sırada ismini bilip bilmediğim tüm arkadaşlarıma sağlıklı dinine ve vatanına hayırlı evlatlar nasip etsin AMİİİİİİNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

CANLARIM akşam uğramaya çalışırım misafirim gelecek yemeğe yeni evlenen dostum gelmiş onu alacağım ama yinede şimdiden yetişemezsem derdanur için aminnnn diyorum

MAVİCİM ÜZÜLME BUNDADA Bİ HAYIR VARDIR YAKINDA TAYİNİN CIKAR BEBEYİN OLUR ARKANA BAKAR DERSİNKİ NİYE BU KADAR ÜZÜLMÜŞÜM ÜZÜLME BACIM olumunekankayizsmile

Allah razı olsun canım derdime ortak olduğun için canım ama insanoğluyuz işte bazen taştığımz zamanlar olurya bende o dönemlerimdeyim şimdi bebeğim olması için kocamın yanımda olması lazım o da olmadığı için kısmet artı Mevlam herşeyin hayırlısını versin cümlemiz içinolumunekankayizsmile

haaaa birde ebruşum temizliğe girişmişsin Allah kolaylık versin canım bende kaçarım birazdan çıkış vakti yaklaştı herkesi kocaman kucaklıyorum Allaha emanet olun.....opuyorumnanaktan

ebrar cıkıyomuusn kızz ben gelduım sen gıdıyosunn neyse gorusurzz yıne bu arada portakalsuyu ıcın ben de okuyabılırımmm canımm 30 tane okuyabılırmmm..
canım hoşgeldin nasılsn ?
canım ALLAH razı olsun 30 tane yazdım sana opuyorumnanaktan
görüşürz ebrarcım kolay gelsin sana öptüm balım
saol balım ALLAH razı olsun opuyorumnanaktan
canım demek olmadı ameliyat herşeyde bihayır vardır tatlım inşallah herşey çok güzel olucak sonuçlar iyi çıkıcak bitanem .herşey güzel gönlünce olsun tatlım opuyorumnanaktan
canım ağzına yüreğine sağlık
rabbim kabul etsin olumunekankayizsmile
CANLARIM akşam uğramaya çalışırım misafirim gelecek yemeğe yeni evlenen dostum gelmiş onu alacağım ama yinede şimdiden yetişemezsem derdanur için aminnnn diyorum
canım kolay gelsin sanada umarım duaya yetişebilirsin yetişemesende etmişsin duanı çok saol inşallah pelinim ve derdam tez zamanda kavuşurlar minişlerine dualarımız vesile olur
haaaa birde ebruşum temizliğe girişmişsin Allah kolaylık versin canım bende kaçarım birazdan çıkış vakti yaklaştı herkesi kocaman kucaklıyorum Allaha emanet olun.....opuyorumnanaktan

saol canım bişeyler yapmaya çalışıyorum işte ramazana girmeden

kızlar temizliğe ara verdim enerji alıyorum yani çay içiyorum :))
aslında işe başlıyasıya insanın gözünde büyüyo başladınmı RABBİM veriyo kolaylığını
neyse ben kaçtım sonra görüşürüz

TURKUAZIM gelmedin bugün hayırdır?yoğunsun galiba balım
gelirsen duada 13 eksiğimiz var alırmısın canım ?bana haber edersin çok saol şimdiden opuyorumnanaktan

ebrarcım dün konuşmuştuk haberi bekliyordun..tahlil sonucun yeni cıktı degerim 2.1 cıkmış yani negatif haberinz olsun cnım ...daha aylar cok beklicez bakalım hayırlısı olsun

canım komşum 50 tane okumuş,30 tane de tancredi arkadaşım okumuş 80 yapıyor zaten
geri kalan 13 ü ben tamamlıyayım

50 tane de zorxx okurum demişti,onunla da konuşayım okumuş mu okumamaış mı ona göre azaltılırız bazı arkadaşlardan

Allah hepinizden razı olsun kızlar :Saruboceq:

slm kızlar...bayanssulusmile
cano ben 15 tane okudum portakalsuyuna ablamda okumak istiyo onada ayırdım...ablamda gelince 15 tane okur akşam ..... rabbim kabul etsin inşş.. eger eksik kalırsa 13 tane gene okurum datlum portakalsuyu için :) rabbim kabul etsin inşşşşşş

Ebrarcım 13 taneyi ben okudum tamamladım canım.
Bu arada zorxx u aradım dualar dağıtılmış dedim o okumayacak
başka arkadaşlara okur artık

slm gokcerana
çok sağol canım Allah razı olsun. :Saruboceq:
Çok mutlu oldum,Allah kabul etsin inşallah hepimizin dualarını

PORTAKALSUYU için dua listesi
portakalsuyu..................63bitti
tancredi..........................30bitti
ebrar.................................37
turkuaz.............................13bitti
boncuk..............................30
derda................................20
zeyn..................................20bitti
pelin..................................20
aleyna.............................20
gökcerana........................30bitti
ezgi.................................30

Son düzenleme:
ebrarcım dün konuşmuştuk haberi bekliyordun..tahlil sonucun yeni cıktı degerim 2.1 cıkmış yani negatif haberinz olsun cnım ...daha aylar cok beklicez bakalım hayırlısı olsun
canım hayırlısı olsun üzüldüm takdir RABBİMDEN inşallah enkısa zamanda gelir minişin
peki niye olmamışsın dedimi bişey doktor?
canım ALLAH kabul etsin okunan duaları inşallah vesile olur :Saruboceq:
kanka saol sendende ablandanda ALLAH razı olsun .her ne muradınız varsa versin .sağlıkla al bebişini kucağına .hamişlerden dua almak başka oluyo yaa
selam kıslar nasılsınız
benim yarın yumişler toplanıyor dualarınızı bekliyorum

canım ayy hadi hayırlısı artık sona geliyosunuz yani
transferde 3 gün sonradır kesin
ozaman sanada hemen duaya başlıyalım canım opuyorumnanaktan

ebrarcım hoşgeldin cnm
ben burdayım arada bi girip çıksam da
canım zorxx duş almaya gitti o okur 20 tane yi
tancredi de 30 u okumuş bitirmiş canım haberin olsun.
okuyamayan varsa anneme söylerim o okusun dur hatta 10 tanesini anneme söyliyim 10 tanesini zorxx okur.
Ne kadar çok kişi okursa o kadar iyi olur değil mi?
Bir de anneciğimin duasını alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…