Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

tamam kızlar mutlaka haber veririm sizede. sonuçları hemen yrn alabilcemmiki.biliyomusunuz. sağolun moral oldu bana

PELİN İÇİN DUA LİSTESİ
kardelen.................25bitti
ebrar.......................70bitti
boncuk....................55bitti
derda.......................25bitti
samyeli.....................25bitti
zeyn.........................20bitti
mavişş..........................25bitti
turkuaz......................25bitti
didgok.......................20bitti
kubı...........................23BİTTİ

listemiz tamamdır kızlar .okuyan bildirirse sevinirim RABBİM kabul etsin dualarımızı .kızlar pazartesi akşamı duasını yaparız inşallah

Son düzenleme:
tamam kızlar mutlaka haber veririm sizede. sonuçları hemen yrn alabilcemmiki.biliyomusunuz. sağolun moral oldu bana

canım bana çeken kişi demişti herşey normal gözünaydın diye
tabi sonradan doktorumada gösterdim .hadi inşallah sene müjde alırsın :Saruboceq:

PORTAKALSUYU için dua listesi
portakalsuyu..................63bitti
tancredi..........................30
ebrar.................................37
turkuaz.............................13bitti
boncuk..............................30
derda................................20
zeyn..................................20bitti
pelin..................................20
aleyna.............................20
gökcerana........................30bitti
ezgi.................................30
kızlar 13 tane eksiğimiz var okumak isteyen yazarsa sevinirim .saolun canlarım benim

Son düzenleme:
qyşecim nezamandır istiyosun bebek canım

14 ay oldu cnm. ama gelmiyo bebişim. ama bu 14 ayın 4-5 ayı eşim şehir dışındaydı.ama yinede 1 yıl oldu diyorum ben.hormon tahlilleri hepsine bakıldı iyi bir tek bu kalmıştı. kısmetse yrn bunuda halletcem . eşiminde değerler fena değil. sayı 28 milyon. morfoloji 13. hareketlilik biraz düşük. o da ilaç kullanıyo. bakalım allahım hepimizin yüzünü güldürürü inşallah

ebrar cıkıyomuusn kızz ben gelduım sen gıdıyosunn neyse gorusurzz yıne bu arada portakalsuyu ıcın ben de okuyabılırımmm canımm 30 tane okuyabılırmmm..

ya yakadaslar birde doktorum bana 11den sonra bişey yemeiçme dedi ama akşam 11mi sabah 11mi acaba.yrn 3te cekilcek film

hoşgeldin ezgim nasılsın oldudmu eşin ameliyat

hosbulduk derdanur yok canım esım amelıyat olmadı kendı dr amelıyat demıstı esımın abısı dr ya oda amelıyat demıstı ama entepdekı dr amelıyat olmasını gerektreck bı durum yok dedı bıde eksık tahlılmız varmıs antıkor testı yapılmams daha once o yapılack mıs vucut antıkor uretıyrmu dıye bakılacakmıs eger vucut antıkor uretıyrsa spermlerı olduyrmus bu duarumda yapılck bısı yok dedı dr anca tup bebek dedı ve bı daha spermıogram tetstı ıstedı bakalım bu sonuclarda 15 gun sonra bellı olcak Allahtan hayırlısı artık canımm Rabbım yardımcımız olsunnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…