Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

RABBİM okuyan ve amin diyen herkesten razı olsun
canı gönülden AMİNNNNNNNNN diyorum
canım arkadaşlarım tez vakitte hamiş olun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

aminnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnn

hoşbulduk canım,benim gene başım ağrıyo yaa,dayanamadım hasretinizede geldim,yoksa gerçekten kötüyüm,minoset içtim,kesmiyoki,minnacık etkisi var zaten.guclubacismile

geçmiş olsun canım
evet minoset hiç etki etmiyo niye okadar ağrıdı acaba yaa .duş filan alsaydın iyi gelirdi belki

PORTAKALSUYU için dua listesi
portakalsuyu..................63bitti
tancredi..........................30bitti
ebrar.................................37
turkuaz.............................13bitti
boncuk..............................30
derda................................20bitti
zeyn..................................20bitti
pelin..................................20
zorx..................................20
gökcerana........................30bitti
ezgi.................................30
kızlar yarın akşam duasını yapıcaz inşallah

Son düzenleme:
Slm canlarım allah razı olsun hepinizden hepimize tez vakitte versin mevlam
ebrarcım portakal suyu için okuyoruz dimi bana 20 tane yazdın dimi pitanem bitti yaz şimdi okuyorum

Son düzenleme:
SLM CANLARIM aLLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN HEPİMİZE TEZ VAKİTTE VERSİN MEVLAM
EBRARCIM PORTAKAL SUYU İÇİN OKUYORUZ DİMİ BANA 20 TANE YAZDIN DİMİ PİTANEM BİTTİ YAZ ŞİMDİ OKUYORUM

aminnnnnn canım inşallah yaa vesile olsun okunan dualar .çok inanıyorum hepimiz tek tek müjde vericez
canım sana yazmıştım 20 tane okey bitti yazdım bile opuyorumnanaktan

kızlar portiden sonra zeynoya okuyoruz .
yarın yumoşları toplanıyomuş .inşallah birsürü sağlıklı embriyosu olur ve sıkı sıkı tutunurlar

yok canım saol çok düşüncelisin misafirler var evdede ben çay arsı bakıyorum şimdi çıkıcam duadqa bulunuyum istedim mevlam razı olsun hpinizden
demek yine misafirin var kolay gelsin canım
sen bak işine duada burda olmana sevindim .cümlemizden razı olsun inşallah
Amiiin :Saruboceq: İnşallah Allahım en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder Pelin ve Derdanur arkadaşlarımıza

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

duaya bende canı gönülden amin diyorum,rabbim okuduklarımız hürmetine ,derdanur ve peline ve bütün arkadaşlarımıza hayırlı sağlıklı bebeklernasib etsin inş.

ohhh pelinimde geldi çok güzel gerçi otelefondan giriyo çok yazamıyomuş oyüzden olsun burda olmasıda yeter demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…