Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kardeloş temizliğe başladım ve mutfak bitti .gerçi dünde biraz yapmıştım yoksa 1 günde zor biterdide .
darısı banyoya orası kolay ohh sularla oynuya oynuya temizliycem :))

kardeloş temizliğe başladım ve mutfak bitti .gerçi dünde biraz yapmıştım yoksa 1 günde zor biterdide .
darısı banyoya orası kolay ohh sularla oynuya oynuya temizliycem :))

kolay gelsin canım sana,benimde bitek tüllerim kaldı,ama kocişe göre temizlermiş,çünkü takmaya eriniyo,çıkarma dedi bana,gerisini bitirdim çok şükür,ay misafir gidince ttemizlik yapmaktanda kendimden utanır oldum,ben hepten mi takıntılı oldum,yoksa herkez bu kadar temizliyo mu misafirden sonra,ama koltukları falan silmedim ha,sadece süpürdüm,tozarı aldım,korkuyorum,bu bende ilerlerse diye,çinkü koltukları silmeyide aklımdan geçirdimde,vazgeçtim,o kadarda değil dedim kendime.mafoldumbenmafoldumben

slm kızlar kusura bakmayın duamda burda olamadım bende yurekten amin dıyorum hepınızden allah razı olsun ins dualarımız kabul olur allahım hayırlısıyla hepımıze bebıs nasıp eder amin

saol canım
erkeklere göre heryer temiz zaten .bende tülleri yıkıycam kociş ascak camlarıda o silcek cama çıkarmıyo çünkü .yani benim işim bitek banyo kaldı .koltuklarıda yıkatıcam :kedi:
canım sen gerçekten takıntılı olmaya başladın yuh artık misafirden sonra koltukmu silinir kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

slm kızlar kusura bakmayın duamda burda olamadım bende yurekten amin dıyorum hepınızden allah razı olsun ins dualarımız kabul olur allahım hayırlısıyla hepımıze bebıs nasıp eder amin

olsun canım yetiştinya bekledim seni ama gelemiyceksin sandım
aminnn RABBİM kabul etsin canım hepimize tez vakitte hayırlı evlatlar versin :Saruboceq:

kızlar eşim geliyo çıkmam gerek sonra görüşürüz olurmu
kardeloşum sende git yat hadi belki geçer başının ağrısı

ebroş kaçarr
pelinim sanada iyi geceler öpüyorum çok .buarada portakalın duasını okuyunca bildirirsin canım

canım,silmedim zaten,diyorum ya kendimden korktum,ama çocuklarda wc den falan çıkıp,koltukların tepelierindeydiler,benim asıl takıntım wc ye aslında,ondan oluyo,yoksa kire pise değil.toz toprak,onlardan iğrenmiyorıum yani.on yaşındaki çocuğun peşinden wc ye bakim diye girdim,girmez olaydım,neyse işte o yüzden canım benim.
kızlar eşim geliyo çıkmam gerek sonra görüşürüz olurmu
kardeloşum sende git yat hadi belki geçer başının ağrısı

kocişin yaptığı çay neticesinde biraz haifledi canım başım,zaten bu sıra çok şey yaptırıyom o na,yakında,sen bi işe yaramıyon diyebilir bana.:roflol::roflol:

slm didem,ne kadar kaldı test gününe canım.
samyeli,ışığın yanıyo,ama görünmüyon,senin ne kadar var canım.ikinizde sevindirici heberler verirsiniz inş.

derdanurumun ve pelınımın duasına bende amın dıyorum ınsallah dualarımız kabul ve vesıle olur:Saruboceq:

Son düzenleme:
kardeloş o konuda haklısın yaa bende çok iğrenirim .anneleri niye kontrol etmiyolarki hayret ya nasıl çocuk yetiştirmek buuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…