Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

topicten en son çıkan benim,ilk gelende benim,kimse uğramıyo mu buralara,nerdesiniz uleyyyynklava:kaydirigubbakcemile

kızlar,niye slm vermiyosunuz,turkuaz,mavi,pelin,geçmişe mi daldınız,çıkın gelin,hadi.kaydirigubbakcemile

Gunaydın kızlar nasılsınız...ebrarım ben duamı okudum canım portakal suyu arkadasımıza allahım ınsallah hayırlısıyla saglıklı evlatlar verır...amin

Gunaydın kızlar nasılsınız...ebrarım ben duamı okudum canım portakal suyu arkadasımıza allahım ınsallah hayırlısıyla saglıklı evlatlar verır...

amin inş.portakal suyu,hoş geldin topiğimize,karşılaşamadık senle,yada ben yoğundum,gördüğümdede yazamadım,sende tedavidesin galiba,şifalar dilerim.

Hoşbulduk canım,teşekkür ederim

Evet uzuuun zamandır tedavideyim.

Bu ay da kloemn kullandım,geçtiğimiz cuma çatlatma iğnem yapıldı.

Senin durumun ne?

yok canım 3 gün sonra değil 5. gün embriyosu konacak blastosist
ben size haber vericem canlarım

canım hadi hayırlı olsun,inş pozitif sonuçlanır...
Benim yumurtalarım çatlamış mıdır acaba?
Doktor pazar sabahı çatlar demişti.
Dün gece çalışma olmuştu :kedi:
bu akşam da olmalı mı sizce? bilmiyorumkismile
selam cnm hoşgeldin,inş seninde olumlu sonuçlanır da bebişin gelir

aminnnn inşaallahhhhh
Allah gönlünüze göre versin kızlarrrr

kardeloş bende aynı senin gibiyim heekaydirigubbakcemile2
hoşbulduk cnmopuyorumnanaktan
boncukummm naber canımm nasıl gidiyorr hayat?

Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan
Herkes için mükemmel bir gün olmasını diliyorum
:Saruboceq:
günaydın cnm inşaallahh

portimmmmm seni ısırmaya geldimmmm :jeyyar: :asigim: delikafadulden
kuzum yaa inanki bebek gelmeyince ümitlerde bitiyo hiç aklıma getirmemeye calışıyorum artık ondan gelemiyom ama senin için geldimmm şimdiiii:1rolleyes:

Gunaydın kızlar nasılsınız...ebrarım ben duamı okudum canım portakal suyu arkadasımıza allahım ınsallah hayırlısıyla saglıklı evlatlar verır...amin

GÜNAYDİNNN canım kaçırdıklarımı okuyordum nasılsın bende işteyim uyukluyorum valla akşam arkadaşım geldi dertleşirken saat olmuş 4 tabi yatalım dedik daha doğrusu ben yatamadım biraz rahatsızım uyuyamadım 6 da uyumuşum 7 de kalktım zaten şimdide malum gözler kapanıyo nasıl geçecek bu gün bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…