Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Hoşbulduk canım,teşekkür ederim

Evet uzuuun zamandır tedavideyim.

Bu ay da kloemn kullandım,geçtiğimiz cuma çatlatma iğnem yapıldı.

Senin durumun ne?
inş.bu ay olur canım.
benim durumum vahim,şimdiye kadar yumurtlama oluyo döllenmiyo diyodum ama geçen ayki tedavimde anladım kiş,yumurtlama var,döllenmede var,ama kimyasal gebelikle sonuçlanıyo,devam etmiyo benim gebelik,sebebi bilinmeyince yumurtlarada bi eksikliktendir,tüp bebeğe başla dediler ama ben henüz karar veremedim,kocaman yumurtaların kalitesiz olması bana mantıklı gelmemeye başladı.

turkuazım,nolcak bu temizlik takıntımız,eşimde diyo,sen herşeyi dezenfekte ediyon,vucudunda alışmış,bebekleri yabancı madde görüp,atıyo,antikor var sende diyo,bunun testini yapmadılar bana yaaa.

günaydın sekerlerrrrrrra.s.

Kıs kulağını çekicem senin kaydirigubbakcemile
Napıyosun bakim ?
Aman bebek isteyip de,hele hele olmayınca aklına getirmeyen var mıdır acaba?
Hiiç sanmıyorum,hepimizin her dk olmasa da,aklında bi şekilde olumunekankayizsmile

mavim,napıyon canım,ay uykusuzluk kötü,bende gece iki buçukta yattım,sabah yedide kalktım ve benim bile uykum o kadar var ki,Allah yardımcın olsun,ben gider birazdan kestiririm.
bu arada,senin eşin samsun da mı görevde,hiç bahsetmemiştin,yalnız olduğunu bilmiyodum,Allahım kavuştursun canım.

bende ıyıyım canım keske gec yatmasaydın ama mısafır olunca gec yatılıyo ister ıstemez...gecmıs olsun dıkkat et kendıne zor bı gun olcak senın ıcın canım kolay gelsın...

İnşallah cnm :Saruboceq:

zaten öyle olur bi neden bulamayınca hemen tüp bebek kaçış noktaları olur,doktorların çok umrunda mı sanki bizim durumumuz

seninki de değişik bişeymiş,Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla hayırlısıyla yine hamile kalırsın ve bebeğin sımsıkı tutunur sana. :Saruboceq:

Allah razı olsun canım valla içim geçiyo eşim ilçedeydı şimdi merkeze geçti bakalıım bende beklemedeyim birilerinin keyfi gelirse çıkacak tayinim

inş.portakalım,napalım,artık kabullendim ben,demekki ne yaparsaka yapalım,rabbim izin vercekte olcak,içimi ferah tutmaya çalışıyorum,belki bi gün kaliteli bi tane yumurta oluşur.

Kardelencım kocıs bugun getırdı tamıre bılmıyorum ne zaman gelır cepten yazmakta zor oluyo ama sızlerden ayrılamıyorum canım

hee bi kere daha söylemiştin böyle dediğinikaydirigubbakcemile3
hayırlısıyla olacak kuzum hiç sıkma canını...aslında var ya ben olsam bile hemen düşürürüm sanırım çünkü haftada bi iznim oluyor ya koltukları falan hep çekiyorum temizlik yaparkenn dikkat edemiyorum malesef
porticim inşaallah cnm inşaallah.....

Allah razı olsun canım valla içim geçiyo eşim ilçedeydı şimdi merkeze geçti bakalıım bende beklemedeyim birilerinin keyfi gelirse çıkacak tayinim

inş gelirsin,hem arkadaş oluruz birbirimize dr a giderken,nerde tanıştınız diyenlerede nette derizyerimsenibenkaydirigubbakcemile3bak hayali bile mutlu etti beni,dr a hep yalnız gittimde bu güne kadar,ondan çok sıkıldım artık,gerçi son iki sferdir eşimle gitmeye başladık,eşimde gelemiyodu işten izin alıpta.

söylemiştim,çünkü doğru olabilme ihtimali olur mu diye merak ediyorum,ya öyleyse,gerçi kocişin bulduğu yöntem başarısız olurda,dr ların bi tedavisi olurmu ki bu konuda?

inş.portakalım,napalım,artık kabullendim ben,demekki ne yaparsaka yapalım,rabbim izin vercekte olcak,içimi ferah tutmaya çalışıyorum,belki bi gün kaliteli bi tane yumurta oluşur.

Kesinlikle öyle ne yaparsak yapalım Allah ol demedikçe olmayacak
Biz üzerimize düşenleri yerine getirelim de gerisi Allah'ın takdiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…