- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
Gunaydın melıkecım nasılsın uzun zamandır yoktun canım nerelerdeydın bakem:)
selam cnm hoşgeldin,inş seninde olumlu sonuçlanır da bebişin gelir
günaydın cnm inşaallahh
inş.bu ay olur canım.Hoşbulduk canım,teşekkür ederim
Evet uzuuun zamandır tedavideyim.
Bu ay da kloemn kullandım,geçtiğimiz cuma çatlatma iğnem yapıldı.
Senin durumun ne?
canım hadi hayırlı olsun,inş pozitif sonuçlanır...
selam cnm hoşgeldin,inş seninde olumlu sonuçlanır da bebişin gelir
aminnnn inşaallahhhhh
Allah gönlünüze göre versin kızlarrrr
kardeloş bende aynı senin gibiyim heekaydirigubbakcemile2
boncukummm naber canımm nasıl gidiyorr hayat?
günaydın cnm inşaallahh
günaydın sekerlerrrrrrra.s.
portimmmmm seni ısırmaya geldimmmm :jeyyar: :asigim: delikafadulden
kuzum yaa inanki bebek gelmeyince ümitlerde bitiyo hiç aklıma getirmemeye calışıyorum artık ondan gelemiyom ama senin için geldimmm şimdiiii:1rolleyes:
GÜNAYDİNNN canım kaçırdıklarımı okuyordum nasılsın bende işteyim uyukluyorum valla akşam arkadaşım geldi dertleşirken saat olmuş 4 tabi yatalım dedik daha doğrusu ben yatamadım biraz rahatsızım uyuyamadım 6 da uyumuşum 7 de kalktım zaten şimdide malum gözler kapanıyo nasıl geçecek bu gün bilmiyorum
inş.bu ay olur canım.
benim durumum vahim,şimdiye kadar yumurtlama oluyo döllenmiyo diyodum ama geçen ayki tedavimde anladım kiş,yumurtlama var,döllenmede var,ama kimyasal gebelikle sonuçlanıyo,devam etmiyo benim gebelik,sebebi bilinmeyince yumurtlarada bi eksikliktendir,tüp bebeğe başla dediler ama ben henüz karar veremedim,kocaman yumurtaların kalitesiz olması bana mantıklı gelmemeye başladı.
turkuazım,nolcak bu temizlik takıntımız,eşimde diyo,sen herşeyi dezenfekte ediyon,vucudunda alışmış,bebekleri yabancı madde görüp,atıyo,antikor var sende diyo,bunun testini yapmadılar bana yaaa.
Allah razı olsun canım valla içim geçiyo eşim ilçedeydı şimdi merkeze geçti bakalıım bende beklemedeyim birilerinin keyfi gelirse çıkacak tayinimmavim,napıyon canım,ay uykusuzluk kötü,bende gece iki buçukta yattım,sabah yedide kalktım ve benim bile uykum o kadar var ki,Allah yardımcın olsun,ben gider birazdan kestiririm.
bu arada,senin eşin samsun da mı görevde,hiç bahsetmemiştin,yalnız olduğunu bilmiyodum,Allahım kavuştursun canım.
İnşallah cnm :Saruboceq:
zaten öyle olur bi neden bulamayınca hemen tüp bebek kaçış noktaları olur,doktorların çok umrunda mı sanki bizim durumumuz
seninki de değişik bişeymiş,Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla hayırlısıyla yine hamile kalırsın ve bebeğin sımsıkı tutunur sana. :Saruboceq:
inş.bu ay olur canım.
benim durumum vahim,şimdiye kadar yumurtlama oluyo döllenmiyo diyodum ama geçen ayki tedavimde anladım kiş,yumurtlama var,döllenmede var,ama kimyasal gebelikle sonuçlanıyo,devam etmiyo benim gebelik,sebebi bilinmeyince yumurtlarada bi eksikliktendir,tüp bebeğe başla dediler ama ben henüz karar veremedim,kocaman yumurtaların kalitesiz olması bana mantıklı gelmemeye başladı.
turkuazım,nolcak bu temizlik takıntımız,eşimde diyo,sen herşeyi dezenfekte ediyon,vucudunda alışmış,bebekleri yabancı madde görüp,atıyo,antikor var sende diyo,bunun testini yapmadılar bana yaaa.
Allah razı olsun canım valla içim geçiyo eşim ilçedeydı şimdi merkeze geçti bakalıım bende beklemedeyim birilerinin keyfi gelirse çıkacak tayinim
hee bi kere daha söylemiştin böyle dediğinikaydirigubbakcemile3
hayırlısıyla olacak kuzum hiç sıkma canını...aslında var ya ben olsam bile hemen düşürürüm sanırım çünkü haftada bi iznim oluyor ya koltukları falan hep çekiyorum temizlik yaparkenn dikkat edemiyorum malesef
porticim inşaallah cnm inşaallah.....
inş.portakalım,napalım,artık kabullendim ben,demekki ne yaparsaka yapalım,rabbim izin vercekte olcak,içimi ferah tutmaya çalışıyorum,belki bi gün kaliteli bi tane yumurta oluşur.
Kızlar ben cıkıyorum cepten yazmak zor oluyo ıslerımıde yapayım sonra gorusuz opuyorum hepınızı
Kızlar ben cıkıyorum cepten yazmak zor oluyo ıslerımıde yapayım sonra gorusuz opuyorum hepınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?