Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

PORTAKALSUYU için dua listesi
portakalsuyu..................63bitti
tancredi..........................30bitti
ebrar.................................37bitti
turkuaz.............................13bitti
boncuk..............................30bitti
derda................................20bitti
zeyn..................................20bitti
pelin..................................20bitti
zorx..................................20
gökcerana........................30bitti
ezgi.................................30
kızlar salı akşam duasını yapıcaz inşallah

KIZLAR bide nediycem zeyno için erken olucak galiba dua arada başkasına okusakmı nedersiniz bana fikir verin .bugün yumoşlar toplanıyo 5.gün transferi olcakmış yani daha 5 gün var naapsak??

transfer gününden önce başlayalım o gün duası olsun olar mı
zeynep ne derse nasıl isterse oyle yaparız
hadi bysssssss

bitki çayı içtin mi cnm ada çayı falan ben içince rahatlıyorum

tamam yaz ablam gönlünden ne koparsa kaydirigubbakcemile3
bi denim canım,bugün üçüncü gün yaa,arada kesilse bilke,enerjik değilim hiç.
YAZDIM CANIM
buarada geçmiş olsun neoldu sana yaa ?
zaten bende çıkıyom kuzu işlerimi halledip dışarı çıkıcam alışveriş yapmam gerek

sağol canım yaaaa,bilmiyorum,aslında biliyorum,bana ceryan dokunuyo,o gün arabayla giderken düğüne,hava çok sıcaktı ya,camları açmakta mahzur görmedik,zaten başkalarıda vardı,sordularda ama ben zarar etmez dedim,gecede açıyoz tüm camları,benim adam su gibi oluyo diye,e işte,banada baş ağrısı,zaten o yüzden yemeği falan yapıyo,onun yüzünden ağrıdığı için,yoksa şimdiye mırın kırın ederdi.
hayırdır bugün cumartesi değil,ne alışverişine gidiyon,nereye gidiyon,hesap ver bakem.aklinialirimsmile

okuyalım,transfer günü dualarız,mavişide okuyalım,ama ikisini aynı günde bitiremem,kendi okuncaklarımda çok biliyosun ebroşum.

hee ceyran çok fena bende kötü olurum sende dikkat et yaa biliyosun madem kendini
canım markete filan gidicem cumartesi pazar var biliyosun
okuyalım,transfer günü dualarız,mavişide okuyalım,ama ikisini aynı günde bitiremem,kendi okuncaklarımda çok biliyosun ebroşum.

canım aynı gün olmaz zaten sen şimdi maviş için oku perşembe duasını yapalım ondan sonrada zeynoya okuruz okeyy

ozaman bu akşam portinin duasından sonra mavişe yapıyorum liste
şimdi kaçtım ben sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi

Siz nasıl isterseniz kime okunacaksa bana 20 tane yaz akşama kadar tamamlamaya çalışırım.
Benim yemeğim geldi,yedikten sonra görüşürüz

su içmeyi iyiki söyledin ebrarcım su bari içeyim

ayy inşAllah canım ya gerçekten ne güzel olurdu kusura bakma canım işteyimya hemen cvp yazamadım şimdi fırsatım oldu yemeğe bile gidemedim daha

slm canlarım dün gece geldim tam eşim kızdı hadi gel diye bende çıktım zaten aramız limoni ama bebek yüzünden değil tartıştık biraz bende uzamasın diye kalamk zorunda kaldım kusura bakmayın olurmu bugünde eltimde oturdum biraz yeni geldim eve akşam görüşürüz inşalalh öptüm hepinizi canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…