turkuazım ben burdayım bendede kimse gözükmüyo ne oluyo kkya anlamadım
canım azrayı bende merak ediyorum
derinim adet olmuş çok sancısı vardı
canım ozaman 30da sana yazayım olurmu?
Ebrarcım bence transfer yapılırken okunsa daha faydalı olur gibi
tamam canım olur okurum ben,
ben kaçtım AEO mujjkkkkk
evet canım haklısın aslında bende onun için düşündüm kaldım
KIZLAR bide nediycem zeyno için erken olucak galiba dua arada başkasına okusakmı nedersiniz bana fikir verin .bugün yumoşlar toplanıyo 5.gün transferi olcakmış yani daha 5 gün var naapsak??
bi denim canım,bugün üçüncü gün yaa,arada kesilse bilke,enerjik değilim hiç.bitki çayı içtin mi cnm ada çayı falan ben içince rahatlıyorum
tamam yaz ablam gönlünden ne koparsa kaydirigubbakcemile3
YAZDIM CANIM
buarada geçmiş olsun neoldu sana yaa ?
zaten bende çıkıyom kuzu işlerimi halledip dışarı çıkıcam alışveriş yapmam gerek
e peki şimdi kim için okunacak?
kızlar ozaman MAVİŞE okuyalım 2 günde onu bitirelim
sonrada zeynoya başlarız okeymi?
hee ceyran çok fena bende kötü olurum sende dikkat et yaa biliyosun madem kendinibi denim canım,bugün üçüncü gün yaa,arada kesilse bilke,enerjik değilim hiç.
sağol canım yaaaa,bilmiyorum,aslında biliyorum,bana ceryan dokunuyo,o gün arabayla giderken düğüne,hava çok sıcaktı ya,camları açmakta mahzur görmedik,zaten başkalarıda vardı,sordularda ama ben zarar etmez dedim,gecede açıyoz tüm camları,benim adam su gibi oluyo diye,e işte,banada baş ağrısı,zaten o yüzden yemeği falan yapıyo,onun yüzünden ağrıdığı için,yoksa şimdiye mırın kırın ederdi.
hayırdır bugün cumartesi değil,ne alışverişine gidiyon,nereye gidiyon,hesap ver bakem.aklinialirimsmile
okuyalım,transfer günü dualarız,mavişide okuyalım,ama ikisini aynı günde bitiremem,kendi okuncaklarımda çok biliyosun ebroşum.
inş gelirsin,hem arkadaş oluruz birbirimize dr a giderken,nerde tanıştınız diyenlerede nette derizyerimsenibenkaydirigubbakcemile3bak hayali bile mutlu etti beni,dr a hep yalnız gittimde bu güne kadar,ondan çok sıkıldım artık,gerçi son iki sferdir eşimle gitmeye başladık,eşimde gelemiyodu işten izin alıpta.
buarada kızlar zeyno için duaya başlıycaz kim nekadar okumak isterse yazarmı bana?
bugün yumoşları toplanıyo inşallah herşey güzel olur onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?