Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

buarada kızlar zeyno için duaya başlıycaz kim nekadar okumak isterse yazarmı bana?
bugün yumoşları toplanıyo inşallah herşey güzel olur onun için

İyiyim canım,Çalışıyorum
Henüz kahvaltı yapmadım canım bişey yemek istemiyor, o kadar iştahsızım ki anlatamam hiç bişey gözümde yok

Zordan haber yok cnm,evde değil heralde yoksa gelirdi bu saate kadar

canım kolay gelsin
aslında yemen gerek canım enazından bol bol su iç belki bebişin yerleşmeye çalışıyo .biliyosun su çok önemli .
canım akşama kadar yolu var olmadı biz okuruz .bizim kızlardanda ezgiden haber yok .dün yazmıştı 30 tane yaz diye ama uğramadı .inşallah ertelenmeden yaparız duanı canım

eboşum çok şükür canım sen nasılsın,bebekten hbr yok maalesef knt yok arayamıyorum onlarda aramıyor ama aldığım duyumlara göre çok acıkıyormuş yavrum hep emziriyormuş kuzenim,2,55 ay hastanede kalacak işte 9ay tamamlanması için sonra gelecekler Allah'ın izniyle..
zeynepciğimin duası ne zaman olacak ona göre alayım benn bugun eve geç giderim çünkü bugun bitmesi mi gerek...
didemcimm nbr kızz,inş tutmuştur bu sefer cnm ...

aman iyi çok şükür yaa emsinde büyüsün .hayırlısıyla çıkıcaklar inşallah canım
yok zeynonun duasını 2yada 3güne bitiririz .transferine daha var
yazıyım sanada kuzum

banada 30 yaz ebrarcım,zeyno için.
ben geldim,ama gene başım başladı yaaa,amannn,gidip uyucaktım,olmadı,fazla kalamıcam heralde.

banada 30 yaz ebrarcım,zeyno için.
ben geldim,ama gene başım başladı yaaa,amannn,gidip uyucaktım,olmadı,fazla kalamıcam heralde.
bitki çayı içtin mi cnm ada çayı falan ben içince rahatlıyorum
aman iyi çok şükür yaa emsinde büyüsün .hayırlısıyla çıkıcaklar inşallah canım
yok zeynonun duasını 2yada 3güne bitiririz .transferine daha var
yazıyım sanada kuzum

tamam yaz ablam gönlünden ne koparsa kaydirigubbakcemile3

turkuazım ben burdayım bendede kimse gözükmüyo ne oluyo kkya anlamadım
canım azrayı bende merak ediyorum
derinim adet olmuş çok sancısı vardı
canım ozaman 30da sana yazayım olurmu?

KIZLAR bide nediycem zeyno için erken olucak galiba dua arada başkasına okusakmı nedersiniz bana fikir verin .bugün yumoşlar toplanıyo 5.gün transferi olcakmış yani daha 5 gün var naapsak??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…