Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Amiiiin canım
Allah razı olsun hepinizden
Allah kabul etsin inşallah dualarımızı
Tez zamanda hayırlısıyla bebeklerimizi versin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

yurekten aminnnn dıyorum allahım ıns en kısa zamanda portakal suyu arkadasımıza saglıklı hayırlı evlatlar nasıp eder...amin

bende canı gönülden AMİNNNNNNNNNNNNN diyorum
RABBİM kabul etsin inşallah dualarımızı .
inşallah bu tedavide yüzün güler porticim

İnşallah canım
bu ay vesile olur ilaçlar,dualarımızla gelir inşallah

kızlar kusura bakmayın ben gidiyorum
sonra görüşürüz olurmu .
porticim tekrardan RABBİM KABUL ETSİN canım
öpüyorum hepinizi kızlar
gelince mavişimin listesini düzene sokarım inşalah

İyi akşamlar canım emek verdin Allah razı olsun
yarın yokum öpüyorum

canı gönülden aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah tez zamanda portakalım rabbim nasip etsin gönlündekini cnm arkadaşım benimmm
Canım arkadaşım Allah bir değil binkere razı olsun hepinizden
İnşallah hepimize nasip eder canım benim

onemlı degıl canım ıns dualarımız kabul olur...

inşallah canım opuyorumnanaktan

Kızlar bende cıkıyorum ıkı uc gun gelemıycem topıge annem gelıyo cok mutluyum hepınızı cok opuyorum portıcım ıns dualarımız kabul olur mujdelı haberı alırız...

portakal suyu bnde canı gonulden amin dıyrum canımm Rabbım en kısa zamanda hayırlı evlat versın sana ve herkesee....

portakalcım,bende canı gönülden amin diyorum duana,rabbim öncelikle senin ve bütün arkadaşlarımın gönlündekileri versin,hayırlı evlatlar nasib etsin sana ve hepimize inş.
dua saatini bilmiyodum,yoksa gelmeye çalışırdım.

ayşecim,geçmiş olsun,bazen kapalıları masadan kaldırmadan açıyolarmış,sende nasıl bi uygulama oldu,bilgi verdiler mi?

ya benimde eşime bu gün varikosel var demiş dr illa ameliyatmı olması gerekiyo ilaç tedavisi yokmu bunun

hoşgeldin nisa,bu konuda ezgi ve derdanur sana yardımcı olabilir sanırım,geçmiş olsun.
kızlar herkeze hayırlı gecelere,öyle pat diye dalıyom ama kusura bakmayın.seviyom sizi.opuyorumnanaktan

NISAENES canım benım esımede varıkosel dendı kendı drumz amelıayt sart dedı bızde antepe gıttık esımın abısı dr arda onun calıstıgı hastanede prof varmıs ona gıttık ama prof amelyatlık bı durum yok dedı tekrar tatlıl falan ıstedı sımdılık beklıyz 15 gun sonra tekrar gıdecz oyle canım tek bı doktara gorunmeyın derım baska dr a da gıdın bellı olmuyo hıcc....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…