mrb kızlar nasılsınız?
samyelım ıyı olmaya calısıyrm balım sen nasılsın cıkacaktım daha buradyım basım agrıyo bıraz oyuzden cıkacm yanııı...
öyle oldu canım,hayırdır ben anlayamadım,gitmiştin yazmadımda,niye ameliyat etmediler eşini,şu dr ların birinin dediği,ötekini niye tutmaz acaba.klava:
iyim bende canım, eşim halı saha gitti. bende ütü yaptım yoruldum canım.
sol göğsüm çook ağrıyor yaa,,birde karnımda acayip şişkinlik var. reglin gelmesinden korkuyorum....
ayy tatlım bılmıyorum ya valla artık delı oluyrm bı gorsen halımı sınır kupune dondum yemın edrım kımsenın lafını kaldıramıyrm herkese herseye sınırlenıyrmm RAbbım sonumuzu hayr etsın ne dıım canımm bu dr da amelıyat olack bı durunm yok dedı bı tane tahlıl varmıs antıkor testı dıye onu yaptrdı sonucu 15 gun sonra cıkck sonra tekrar spermıogram testı ıstedı onuda o zamanlar yaparsınz dedı bı cok hasta kotu sonucla gelıp ıyı sonucla gıttı dedı belli olmaz tekrarlayalım testı dedı oyle ıste sımdı bı 15 gun daha merakla beklıcez yanı hakkımzda hayırlıası artıkk ne yapaılmmmm
slm kızlar benimde başım ağrıyo kapatıyım dedim yapamadım nabersiniz
canım antikor testinde,duş almadan mı gitmeniz gerekiyo,bu konuda bişey söyledi mi dr un?
samyelim benimde temennim gelmez inşallah
kardelen canım ya çok zor bu baş ağrııs
yok canım bısey demedı nasıl gıdılmesı gerekıyo acabaa...
Canım sen çok sıkıntı yaptın ama dünyanın sonu gibi davranma olumsuz düşünme kimlerin tüpleri kapalıyken hamile kalıyorlar,yani seninkinin çaresi var en azından sorun oysa ona göre bi yol izlenecek ve bebeğin gelecek.kızlar cekildim filmi. ve kanallar kapalı çıktı. çok kötüyüm çok
portakal suyu bnde canı gonulden amin dıyrum canımm Rabbım en kısa zamanda hayırlı evlat versın sana ve herkesee....
antikor testi ne kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?