Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar hoşgeldiniz arkadaşa mesaj gönderiyim dedim toplaşmışsınız..kaydirigubbakcemile5
naaptınız bakalım?

nurum iyi akşamlar biz bıraktığın gibiyiz sende nevar ne yok?

iyilik yemeğimi yedim dizim bitti geldim..
yatak odamın yolluklarıyla holun halısı kirli aşılma olursa eğer işe kalkışmayayım diyom yıkamaya versem geç geliyo havalrda güzel bi günde kurur acaba yarın yıkasammı diyom camlarıda kapılarıda silerim diyom bilmiyomki..

melisa kuzusu niye konuşmuyosun?
ezgim sen neler yaptın canım?galiba siz dizi izlemeyenlerdensiniz..

iyim canım evet ben izlemıyorum bana goere degıl oyle dızıler yafff benım tvlede hıc aram yoktur zaten daha cok fılm seyretmeyı sevıyrum korku fılmlerını özellıkle.....

iyilik yemeğimi yedim dizim bitti geldim..
yatak odamın yolluklarıyla holun halısı kirli aşılma olursa eğer işe kalkışmayayım diyom yıkamaya versem geç geliyo havalrda güzel bi günde kurur acaba yarın yıkasammı diyom camlarıda kapılarıda silerim diyom bilmiyomki..

canım gözünkesiyosa yıka ben hiç sevmiyorum o işleri bende vericem birkaç güne kadar .zaten yazın halı sermiyorum kilimlerim var onları atıyorum yetiyo..
aradınmı merkezi?

iyim canım evet ben izlemıyorum bana goere degıl oyle dızıler yafff benım tvlede hıc aram yoktur zaten daha cok fılm seyretmeyı sevıyrum korku fılmlerını özellıkle.....

aynen bende öyle tatlım iki dizim var biri canım ailem biride kapalıçarşı .
bende bayılırım korku filmine .bide lost hastasıyım...

canım gözünkesiyosa yıka ben hiç sevmiyorum o işleri bende vericem birkaç güne kadar .zaten yazın halı sermiyorum kilimlerim var onları atıyorum yetiyo..
aradınmı merkezi?

güneş enerjisi var bizde havada güzel yıkarım sorun olmaz bende geç getiriyorlar ondan ben aradan çıkarım dedim..

yok aramadım eşim gelmedi onunla kesin konuşayım dedim ama gelmedi :oklava: artık sabaha kaldı.

Back
X