Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

evet ebrarım kısa ayrılık olcak ozamana kadar bılgısayarda tamırden gelır inş rahat rahat yazarım canım
inşallah canım
buarada sular geldimi yaa ?
gözlüklerle iyi görüyorum canım.bide klavyede iyiyim sanırım:roflol::roflol:

ben takmıyorum çok büyük hata ediyorum aslında ilerleyince aklım gelicek başıma alsanaalsanasmile
hee iyi olduğun kesin her konuda :roflol::roflol::roflol:

Ara sıra gıdıp gelıyo sular ebrarım... sımdı yok mesela cok sınır oluyorum yaa nıye boyle yapıyorlar anlamadım

ay bugün ful gezdim yaa çok yoruldum
bide sahile gittim deniz havası aldım bayanssulusmile
sonrada alışverişe ramazan alışverişimi yaptım RABBİM ağız tadıyla yedirsin inşallah

ya niye öyle dedim biliyomusunuz kızlar ramazan geliyo benim içim bi buruk geçen yıl ramazan ayında hep hastanedeydik .kayınvaldem yoğun bakımdaydı .20 gün onu bekledik eşimle ben çok zor günler geçirdik .eşim çoğu zaman uykusuz işe gitti çoğu zaman gidemedi .iftarımız ve sahurumuz hep hastanede yaptık .çok zordu yani .rabbim kimseye yaşatmasın .oyüzden bugün alışveriş yapınca o günler geldi aklıma geçen yılda yapmıştım tek kişiyi misafir etme imkanım olmadı bizde zaten evde olamadık .oyüzden yazdım yani .ha buarada kayın valdemi KADİR gecesinde KAYBETTİK .AYNI ZAMANDA EŞİMİN DOĞUM GÜNÜNDE .
AY NEYSE uzattım mafoldumben

ay bugün ful gezdim yaa çok yoruldum
bide sahile gittim deniz havası aldım bayanssulusmile
sonrada alışverişe ramazan alışverişimi yaptım RABBİM ağız tadıyla yedirsin inşallah

oooh cok ıyı yapmıssın canım bugun cok sıcak degıldı dısarsı esıyodu ... guzel gecmıstır gunun...amın allahım agız tadıyla yemek nasıp etsım canım

oooh cok ıyı yapmıssın canım bugun cok sıcak degıldı dısarsı esıyodu ... guzel gecmıstır gunun...amın allahım agız tadıyla yemek nasıp etsım canım

amin pelinim inşallah ya anlattımya geçen ramazan zor günler geçirdik ondan nbi tuhaf oldum yani
evet iyi geldi serin serin oturduk işte

canım yaa,başınız sağolsun,zor günler geçirmişiniz,rabbim öbür dünyasını iyi etsin inş.

kardelenim amin canım gerçekten çok zor günlerdi
kayınvaldem diyaliz hastasıydı evde biz yapıyoduk yoğunbakımdada bilen yoktu düşün yani hep ben yaptım .oraya girmek okadar ağır hastayı görmek mahvetti beni .hergün 2,3 kişi ölüyodu çığlık kıyamet hergün acı yaşıyodun .off işte neyse sizide sıkmayım .inşallah buyıl evimizde sağlıkla sıhhatle tutarız orucumuzu

inş. ebrarcım,alıntı almak bile üzdü beni,almadım,yaşayana ne acıdır,rabbim mükafatını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…