inş.düzelir pelincim,Allah kolaylık versin.
cok sagol canım kac gundur oyle ya susuz hıc bıseyde yapılmıyokı neyse kardelencım basın agrıyodu gectımı... allah sifa versın canım
ya niye öyle dedim biliyomusunuz kızlar ramazan geliyo benim içim bi buruk geçen yıl ramazan ayında hep hastanedeydik .kayınvaldem yoğun bakımdaydı .20 gün onu bekledik eşimle ben çok zor günler geçirdik .eşim çoğu zaman uykusuz işe gitti çoğu zaman gidemedi .iftarımız ve sahurumuz hep hastanede yaptık .çok zordu yani .rabbim kimseye yaşatmasın .oyüzden bugün alışveriş yapınca o günler geldi aklıma geçen yılda yapmıştım tek kişiyi misafir etme imkanım olmadı bizde zaten evde olamadık .oyüzden yazdım yani .ha buarada kayın valdemi KADİR gecesinde KAYBETTİK .AYNI ZAMANDA EŞİMİN DOĞUM GÜNÜNDE .
AY NEYSE uzattım mafoldumben
pelinim iyi geceler canım kendine çok iyi bak allaha emanet ol .Kızlar ben cıkıyorum cok uykum geldı kac gundur sıcaktan uyuyamıyodum bugun rahat rahat uyuyım...ıyı geceler hepınızı kocaman opuyorum bı kac gun sonra goruscez ınş allaha emanet olun
başınız sağolsun canım mevlam mekanını cennet eylesin sanada mutlu bir ramazan nasip etsin gülüm
ebrarcım bana kaçtane dua yazdın ben baktım az önce 30 diye gördüm ve okudum tamam canım bitti yazarsın
azra gelmiş hoşgelmiş Şeniz
nerdesin kızım sen yav meraktan öldük beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?