Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Kızlar ben cıkıyorum cok uykum geldı kac gundur sıcaktan uyuyamıyodum bugun rahat rahat uyuyım...ıyı geceler hepınızı kocaman opuyorum bı kac gun sonra goruscez ınş allaha emanet olun

başınız sağolsun canım mevlam mekanını cennet eylesin sanada mutlu bir ramazan nasip etsin gülüm

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
EZGıM_EZ.......................................................................................18 TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL..............................................................................19 TEMMUZ
ASİ.................................................................................................23 TEMMUZ
SEYDAM.........................................................................................29 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
UGURBONCUGUM..........................................................................6 AGUSTOS
ALEYNA84......................................................................................8 AĞUSTOS
TURKUAZ.......................................................................................11 AGUSTOS
PELİN..............................................................................................12AĞUSTOS

DİDGOK..........................................................................................15 AĞUSTOS
KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
SAMYELİ 26....................................................................................16 AĞUSTOS
MAVİ2505.........................................................................................24AĞUSTOS
AYŞEN_34........................................................................................27 AĞUSTOS
DERİNSU..........................................................................................???AĞUSTOS
EBRAR_53........................................................................................???AĞUSTOS

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
]AZİZE.............................................................:lepi::lepi:.
YABADABADU........................................................................:lepi::lepi:
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
Kızlar ben cıkıyorum cok uykum geldı kac gundur sıcaktan uyuyamıyodum bugun rahat rahat uyuyım...ıyı geceler hepınızı kocaman opuyorum bı kac gun sonra goruscez ınş allaha emanet olun
pelinim iyi geceler canım kendine çok iyi bak allaha emanet ol .
çok öptüm tatlım
başınız sağolsun canım mevlam mekanını cennet eylesin sanada mutlu bir ramazan nasip etsin gülüm

saol canım allah razı olsun
amin hepimize inşallah

azra gelmiş hoşgelmiş Şeniz
nerdesin kızım sen yav meraktan öldük beee

hoşbuldukk tatlımm teyzemdeydimm canımm bi kaç gün iyi geldi valla deyişiklik oldu ben çarşamba günü gittim canım topige yazdım ben gdiyom merak etmeyin diye tatlım bu kadar kalcamı bilmiyordum ordanda girip haber veemedim canım nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…