ezgim izle canım tavsiye ederim inanılmaz yaaa...
melisam bende aynı çok üzülüyorum bitecek diye...
yapma yaa üzülme sakın dicem ama insan sinir oluyo bir zamanlar en çok test yapan biri olarak biliyorum o duyguyu..bir zamanlar diyom çünkü artık öyle yapmıyorum..günüm gelmeden bile kaç tane yapardım delimiymişim neyim yafff:sinifsinif:ahhh nerde bizde pozitif çıkcek yaw testi eline alıp karşıdan baktınmı gölge gibi var sanki ama yakından bakınca birşey yok bence negatif yani sabah ilk idrarlada yaparım ama sanmıyorum canım başka bahara artık akannehir
napayım kuzu yaa..bugün boştu cadde.fazla gelen giden olmadı ama şükür az da olsa bişeyler sattım...he bu arada bişey oldu çok şaşırdım yaff...canım nasılsın evet baya kaynattık sopayı hakettik galiba eyvahedigeldismile
sen neler yaptın bitanem işde günün nasıl geçti ?
ben izlemiyorum aşkımemnu delü oluyom bihter karusuna..alsanaalsanasmile
canım yaa meraktan öldük belkide sabah yapmadın diye öyledir .hayırlısı ballı lokmam inşallah yarın sabah çift olur çizgi..
bende bendeeeeeeeee korkucuyummmiyim canım evet ben izlemıyorum bana goere degıl oyle dızıler yafff benım tvlede hıc aram yoktur zaten daha cok fılm seyretmeyı sevıyrum korku fılmlerını özellıkle.....
:roflol:delü yaaa:)))aman eşimle atışıyoruz vardı ölge diyodu şimdi yok diyo bende ısırdım onukaydirigubbakcemile3
hoşbuldum ebroşummm
selam kızlar günümüz vardı yeni geldim öğleden sonrada piknik yaptım başım çatlıyo bu tempoyu kaldırmıyo bedenim heralde bi ağrı kesici içip yatıcam sizlere bi bakayım dedim hepinizi çok öpüyorum iyi geceler şimdiden hayırlı cumalar olsun hepimiz duaları kabul olsun
derinim gerçekten çok ilginç ay hayatta ne tuhaf şeyler oluyo .ya temiz kalpli insanların başına sık gelir kuzum .rabbim inşallah hep iyi şeyler çıkarsın karşına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?