Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hadin ben azcık gezineyim eşimde gelir kapar benden pcyi herkese datlu ruyalar boshayallersmile

yapma yaa üzülme sakın dicem ama insan sinir oluyo bir zamanlar en çok test yapan biri olarak biliyorum o duyguyu..bir zamanlar diyom çünkü artık öyle yapmıyorum..günüm gelmeden bile kaç tane yapardım delimiymişim neyim yafff:sinifsinif:
canım belki de ebrarın dedigi gibi sabah yapsan daha iyi olcektir hadi hayırlısı.
napayım kuzu yaa..bugün boştu cadde.fazla gelen giden olmadı ama şükür az da olsa bişeyler sattım...he bu arada bişey oldu çok şaşırdım yaff...
geçenlerde bir teyze geldi çok yaşlı degil mahalleden..biyere gidiyormuş geçerken elindekileri bırakmak istedi dönüşte alsam olurmu kızım dedi çok yoruldum...tabiki dedim geldi içeri bırakıyodu bende o esnada bişeyler atıştırıyordum zorla oturttum kadını paylaştık işte ortadakileri...bin dua edip gitti...anlattıgım için yanlış anlamayın..yani paylaştıgımı anlatma maksatlı degil kızlar...asıl bugün olana gelicemde tamamen anlatmak istedim o bakımdan yani...neyse bu anlattıgım cumartesi oldu...bugün de öylece oturuyom unutma beniyi izliyodum..bi yandan da sabah beri yemek istedigim bişey aklımda..çok seivyorum o şeyi de..demiyim diyoru m hani hamile falan gelir canı çeker...herneyse uzattıkça sakızlaştı konu farkındayımkafamçokkarıştısonra öyyle ben oturuyom yine geldi teyzecik torunuyla:))elinde poşetler gene.otur dedim nasılsın falan öptü beni...dedi yemek yedin mi..yok dedim daha yemedim..bak dedi sana ne getirdim...poşetten çıkardı ben şoke tabi:1shok:kızlar inanmazsınız ama o gün aklımda olan şeydi çıkardıgı..yaa dedim sen benim içimimi okudun gelmedenn..çok şaşırdım..kadın da bi tuhaf oldu yaa acaip bişeydi...yani desem ki ekmek su geçti aklımdan .tesadüf işte dicem..ama öyle bişey istiyom kine anam olsa aklına gelmezakannehirvalla kadın içimi okudu resmen içine dogmuş yaffff ne dersiniz bu olaya şimdi?
iyim canım evet ben izlemıyorum bana goere degıl oyle dızıler yafff benım tvlede hıc aram yoktur zaten daha cok fılm seyretmeyı sevıyrum korku fılmlerını özellıkle.....
bende bendeeeeeeeee korkucuyummm
bu arada selam ezgicim ben derinvereliniortakŞeniz
aman eşimle atışıyoruz vardı ölge diyodu şimdi yok diyo bende ısırdım onukaydirigubbakcemile3
:roflol:delü yaaa:)))

ben geldim ama gidecegimmm..benimki tutturdu gene arabaları arastıralım diye..netten araba bakçezz:)) ne zaman alıcaksak artıkınboshayallersmile
geçen de işim bitince çagırırım dedim unuttum herüfü uyudu kaldı koltukta:)))
şimdi de kurtlar vadisine bakıyor..az takılamda sonra çagırırım..bakarkende yazabilirim aradakaydirigubbakcemile3

evet canım okulla gittik pikniğe 120 veletle birlikte piknik yapmak pek iyi gelmedi banamafoldumben
ben kaçıyorum inşallah yarın görüşürüzzzz

aa bersum gidiyon mu kızz canım benim yordular seni gene dimi ya...az kaldı kuşum okul bitiyo tatlı ögretmenim benimŞeniz

hosgeldın bersuu aynı zamanda gule gule gecmıs olsun canım.....hayırlı geceler sanada hayırlı cumalarrr...

ebuşum nasılsın kuzum ben pek giremiyorum
kaç gündür hastydım zaten üşütmüşüm yarın doktor kontrolüm var klomen bitti bakalım yarın ne diycek doktor bizim yumoşlar ne alemde
dua edin kızlar iyi haberlerle geleyim

ay kızlar benim laptop kafayı yedi bi anda dondu kaldı ne kapanıyo ne başka bişey yapabildim.neyse sonuçta kapattım ,açtım..
bersum iyi geceler canım dinlen bitanem yaa..
derinim ,ayşenim hoşgeldiniz..

ayşenim geçmiş olsun kuzum neyin var?allahım şifa versin..bende dedim nerelerde bu hatun?
ay hadi inşallah büyümüştür yumoşlar kuzum .inşallah buay minişin seninle olur..

derinim gerçekten çok ilginç ay hayatta ne tuhaf şeyler oluyo .ya temiz kalpli insanların başına sık gelir kuzum .rabbim inşallah hep iyi şeyler çıkarsın karşına..

ebrarım sadece sende degil sanırım sorun...bende de donuyo çok iki saat yenilemiyor..sitede sorun var galiba ya..hoşbulduk bitanem.

derinim gerçekten çok ilginç ay hayatta ne tuhaf şeyler oluyo .ya temiz kalpli insanların başına sık gelir kuzum .rabbim inşallah hep iyi şeyler çıkarsın karşına..

am,n tatlım..bilmiyom artık kadın mı çok temiz kalpliii yoksa bende mi bişii var..enteresan yani..diyorum heralde çok canım istedi diye Allah gönderdi..başka bi açıklaması yok sanırım...diceksiniz şimdi alamıyonmu o şeyi de tüm gün düşündün:)) yok aslında hep marketten alıcam diyorum alışveriş yaparken..unutuyorum yaaa cidden..bide bugün de dükkanı bırakıp çıkamadım markete ondan yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…