Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

AYŞENıM pardon yaa evet richimin üyeliği iptal canım .öyle gerekiyomuş artık yok malesef :sinifsinif:

selam derinim nasılsın bakalım hiç denk gelmiyoruz artık geceleri
işe gidiyomuşsun herhalde ondan yoksa gece muhabbeti iyi oluyodu valla kaydirigubbakcemile5
evet bakalım ne diycek yarın doktor gerçi hiç umut etmiyorum yumoşların büyüdüğünü felan ama....

canım yaa evet haklısın karşılaşamıyoruz pek...çalışınca öyle oluyo malesef..gece ne muhabbet ederdik valla...
öyle deme ayşenim umut et herzaman inşallah gelişmeler iyidir datlumŞeniz

napayım kuzu yaa..bugün boştu cadde.fazla gelen giden olmadı ama şükür az da olsa bişeyler sattım...he bu arada bişey oldu çok şaşırdım yaff...
geçenlerde bir teyze geldi çok yaşlı degil mahalleden..biyere gidiyormuş geçerken elindekileri bırakmak istedi dönüşte alsam olurmu kızım dedi çok yoruldum...tabiki dedim geldi içeri bırakıyodu bende o esnada bişeyler atıştırıyordum zorla oturttum kadını paylaştık işte ortadakileri...bin dua edip gitti...anlattıgım için yanlış anlamayın..yani paylaştıgımı anlatma maksatlı degil kızlar...asıl bugün olana gelicemde tamamen anlatmak istedim o bakımdan yani...neyse bu anlattıgım cumartesi oldu...bugün de öylece oturuyom unutma beniyi izliyodum..bi yandan da sabah beri yemek istedigim bişey aklımda..çok seivyorum o şeyi de..demiyim diyoru m hani hamile falan gelir canı çeker...herneyse uzattıkça sakızlaştı konu farkındayımkafamçokkarıştısonra öyyle ben oturuyom yine geldi teyzecik torunuyla:))elinde poşetler gene.otur dedim nasılsın falan öptü beni...dedi yemek yedin mi..yok dedim daha yemedim..bak dedi sana ne getirdim...poşetten çıkardı ben şoke tabi:1shok:kızlar inanmazsınız ama o gün aklımda olan şeydi çıkardıgı..yaa dedim sen benim içimimi okudun gelmedenn..çok şaşırdım..kadın da bi tuhaf oldu yaa acaip bişeydi...yani desem ki ekmek su geçti aklımdan .tesadüf işte dicem..ama öyle bişey istiyom kine anam olsa aklına gelmezakannehirvalla kadın içimi okudu resmen içine dogmuş yaffff ne dersiniz bu olaya şimdi?

bende bendeeeeeeeee korkucuyummm
bu arada selam ezgicim ben derinvereliniortakŞeniz

slm canım cıkmıssın ama bende ezgi memnun oldumvereliniortak
nette sıkıntı var yasamıyorum o yusden....
anlattıgın sey ılgıncmıs canım RAbbım her zaman kalbıne göre versın ınsaalh.:Saruboceq:

burcum evet yaa gece burda muhabbet süper oluyo .tabi gece geç yatınca sabahda geç kalkıyoruz.sende katıl canım

ayyyyyyyyyyyyyyy
bu adam beni deli ediyo yaa laptopu aldığımı gördü yaa kahve istiyo şimdideee kahvsini yapamda gelemm

kardelenim hoşgeldin canım olsun azda olsa muhabbet edersin..
burcum kolay gelsin canım.hiç bitmez istekleri yeterki oturduğumuzu görsünler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…