[B]Yâ Rabbi!
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün âl ve ashabına olsun.
"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allahım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme yâ Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet yâ Rahim. Allahım! Bizleri Kuran-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.
Yâ Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahirette de azabından muhafaza eyle.
Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Yâ Rabbi!
Yâ Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim
YA RABBİM
MAVİŞ arkadaşımız için okuduğuMuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl ,tayin işininde hayırlısıyla istediği yere olmasını nasip et .darda bırakma arkadaşımızı zor gününde hep yardımcısı ol YA RABBİM
VATANINA,DİNİNE VE AİLESİNE bağlı hayırlı salih bir evlat nasip et
SENİN herşeye gücün yeter
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
AMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN cümlemize inşAllah[B]Yâ Rabbi!
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün âl ve ashabına olsun.
"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme yâ Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet yâ Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.
Yâ Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.
Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Yâ Rabbi!
Yâ Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim
YA RABBİM
MAVİŞ arkadaşımız için okuduğuMuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl ,tayin işininde hayırlısıyla istediği yere olmasını nasip et .darda bırakma arkadaşımızı zor gününde hep yardımcısı ol YA RABBİM
VATANINA,DİNİNE VE AİLESİNE bağlı hayırlı salih bir evlat nasip et
SENİN herşeye gücün yeter
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
aminnnnn canım Allah razı olsun mevlam sizlerinde bu güzel dualarınızın hürmetine meleklerinize kavuşmayı nasıp etsinnnnnnnnmavicim,duana canı yürekten amin diyorum inş.rabbim bebeğinin gelişine vesile kılar,tabi eşinlede aynı yerde olmanada vesile kılsın inş....aminnnnnnnnnnn
Allah razı olsun canım Mevlam cümlemizi muradına erdirsinmavıcıgım bende amın dıyorum cnm ınsallah en kısa zamanda muradına erersın cnm:Saruboceq:
canım olsun gelmişsinya amin demek için yeterli çok saol tatlımEbrarcım ben hep bakındım ama kimse yoktu her defasında
Amiiin :Saruboceq:
İnşallah Rabbim hayırlısıyla tez zamanda evlat nasip eder :Saruboceq: :Saruboceq:
nedemek kuzum yaa inşallah vesile olur hem bebişine hemde tayinin içinAMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN cümlemize inşAllah
ebruşum canım ablacım ağzına yüreğine sağlık Allah bin kere razı olsun senden içimdeki mutluluğu anlatmaya kelimeler yetmez benim için el açıp dua eden herkesden Mevlam bin kere razı olsun Mevlamda size bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine muradlarınızı nasip eylesin bu gece çok mutluyum hepinizi çok seviyorum.......
tamam kuzum ağzına sağlık rabbim kabul etsinebrarım ben zeynebım ıcın 30 tane okudum cnm allah kabul etsın:Saruboceq:
ebroşum ben gece gelemicem galiba canım,gerçi şu anda gece ya dimi?:jeyyar:
çokkkkkk fena uykum var,yarın görüşürüz inş.olumunekankayizsmileöpüyorum herkesleri.ŞenizŞeniz
samyelim dua okumak istersen sanada verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?