Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

yelizcim canını niye sıkıyorsun yavaş yavaş büyüyor bence bi sorun çıkmayacak sen canını sıkma
boncuğum yeni evin hayırlı olsun canım,inş hayırlı gelir size yeni ev,bebişn gelir cnm
samyeli seninde misafirlerin geliyormuş,umarım iyi geçer
boncukk kıs bu arada preseed vesilen olur inş cnm...
ebrarrrrrrr nerdesinnnnnn

slm arkadaslar nasılsınız.bende iyi olmaya calışıyorum. kızlar lipereskopi ve histereskopi hakkında bilgisi olan varmıyardımcı olursanız sevinirim.

canım forumda bununla ilgili detaylı konular vardı sanırım bi bak istersen,bende bilmiyorum birini göbekten delik açıp kamerayla giriyorlar ama hangisi olduğunu unuttum sanırım histeroskopiydi

Son düzenleme:
selam canları akşam giremedim abimler geldi istanbuldan benimde canım sıkılmıştı duama gelemedim diye inşAllah bu akşam gelirim sizleri seviyorum Allah a emanet olun......

selam hanımlar nasılsınız baya muhabbet etmişsiniz yaa
boncuğum gelmiş bende özledim seni kuzum .buarada 30 tane yazıyorum okey canım .
turkuazım demek miniş iyi çok sevindim canım inşallah çok daha iyi olur .sen nasılsın canım ?işler yolundamı?

kızlar ben 9 gibi burda olurum evde olmadığım için anca o vakitte gelirim
duayı yaparız sonrada zeynonun listesini yaparız

ebrarım ben glemezsem mavimin duasına şimdiden canı gönülden amin diyorumm

cnm bana ne kadar okumam gerekirse yaz zeyno için
özelime yaz bebeğimm okurumm

ebrarım ben glemezsem mavimin duasına şimdiden canı gönülden amin diyorumm

cnm bana ne kadar okumam gerekirse yaz zeyno için
özelime yaz bebeğimm okurumm

canım inşallah gelebilirsin gelemezsende sıkma canını duanı yapmışsın bile
okey liste yapınca yazıcam olurmu

kızlar kimse yok duayı yapmaya geldim ama en iyisi birazdaha geç yapmak
şimdilik çıkıyorum sonra görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…