Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

evet cnm iyi çok şükür,bende iyi olmaya çalışıyorum işte.sende denize gitmişsnn iyi olmuş kafa dağıtmışsındır biraz...
amiin inş en yakın zamandaaaa,zeynep için 20yi aldım bende akşam okurum Allah'ın izniyle...
Bugün döndüm canım yaa dişim yapmadı doktor iltihap var dedi çekti dün öldüm öldüm dirildim saatlerce kanadı durduramadık eşim aldı akşam üstü ben iyiym şimdi
canım çok geçmiş olsuun,diş ağrısı insnaı mahvediyor ya
turkuazım cok sagol cnm benım cok ıyısın umarım ıyısındır senınlede görüşemedık uzun zamandır:1hug:
şükür canım,evet fazla giremiyorsun sanırım girincede pek kalamıyorsun,işlerini hallette o zaman bol bol konuşuruz inş...

kıslar ağzınıza sağlık Allah hepinizden razı olsun
Allah senden de razı olsun cnm inş dileğin gerçekleşir

iş bitmiyo ebrarcım yaa valla 2 tane klozet siparişi aldım bu ay sonu istiyo işin kötü tarafı benim yapamk istemiyo sıcakta

ayy negüzel hadi bol kazançlar sana canım
ya akşamları yapmaya çalış gerçekten çok sıcak bide ramazan geliyoki işin zor allah verir kolaylığını inşallah

saol turkuazcım sen nasılsın balım
portakal suyu canım şimdi analdım inşallah hayırlı haberler veririsin gülüm

kuzum gittim yaa iyi oldu gerçekten uzun zamandır girememiştim denize güya deniz olan memlekette yaşıyoruz .erkekler kendini düşününce böyle senede 1 anca :))
tamam kuzum ağzına sağlık şimdiden
sen neler yaptın?işlerin yoğunmu
iftarda buluşuyomuyuz?

saol ebrarcım akşamlarıda benim buraya kaçasım geliyo biliyosun muhabbet sarıyo artık idare edicez napalım

bende iyiym canım saol karnın neden ağrıyo acaba neden sordum biliyomusun bende rahim iltihabı var oda çok ağrı yapıyo

Geçmiş olsun canım sana da
Rahim temiz ,herhangi bi sorun yok Allaha şükür :Saruboceq:
Ben klomen kullandım çatlatma iğnesi yapıldı
Çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum
ama garip şekilde adet sancısı ve şişkinlik var sanki 1-2 gün içinde adet olacakmışım gibi
Offf şu 10 günü nasıl geçireceğim ben

ZEYNEP için dua listemiz
DERİN...................20bitti
KARDELEN............20
YELİZ....................20bitti
TURKUAZ..............20
MAVİ.....................30bitti
AZRA....................20
BONCUK...............30bitti
DERDA.................20bitti
PORTAKAL...........20
EBRAR.................20bitti
AYŞEN..................20
SAMYELİ....................20
ASİ......................20
BERSU.................23
ZORXX..................10
KIZLAR listemiz tamamdır .okuyamıycaklar bildirsin ayarlıyayım.
pazartesi akşamı duasını yapıcaz inşallah

Son düzenleme:
portakal suyu canım ümitlendirmek isteemme çok zor bilirim boş çıkması ama benim arkadaşım geçen ay iğneyle hamile kaldı ama dayanılmaz ağrı çekti doktora tekrar gitti ağrı yumurta çatlarken olur dedi doktor normaldir inşalalh öğledir dilerim en kısa zamanda alırsın kucağına

saol ebrarcım akşamlarıda benim buraya kaçasım geliyo biliyosun muhabbet sarıyo artık idare edicez napalım
evet haklısın canım yaa akşamda muhabbet güzel oluyo
şimdi ramazan geliyoki ben sahura kadar buralardayım genelde namazı kılıp yatarım
her ramazan öyle oluyo bundada öyle olcak galiba
ben sizi uyandırcam elime bi davul alıp kaydirigubbakcemile3

canım geçicek inşallah moral bozmak yok
inşallah herşey güzel olcak
bide iğneye geçmeyi düşünüyomusun canım ?klomenden çok daha iyi yanıt veriyoda

Ya keşke hamilelikten olsa razıyım ağrıya sızıya ama böyle olmadık zamanda ağrı oluyo sonra başka şeyler çıkıyo altından
Ben belirtileri falan geçtim zaten takılmıyorum hiç onlara çünkü anlamak zor ama bizim hep adete çıktığı için alıştık zaten hamileliğe pek yormuyoruz kızlarla
Hayırlısı inşallah olmuştur

canım hayırlısı inşallah yaa bu sefer yanılırsın umarım tatlım
olmadı diğer aya olur rabbim hayırlısını nasip etsin

ben geçmişi okuyup cevaplayana kadar siz sohbete başlamışsınız:)

derdacım şükür cnm,eboşum gidicez inş aklımdasın:)

buarada kızlar ben ramazanı boş geçirme taraftarı değilim .
ya SALATI TEFRİCİYE veya YASİN okuyalım diyorum .siz nedersiniz ?

valala ebrarcım çok iyi düşlünmüssün bende dicektim sana topluca 41 yasin yada dediğin gibi tefriciye okuyabiliriz

canım geçicek inşallah moral bozmak yok
inşallah herşey güzel olcak
bide iğneye geçmeyi düşünüyomusun canım ?klomenden çok daha iyi yanıt veriyoda

bu ay için 18mm ve 21mm olmuştu yumoşlarım.
Vücudun gayet güzel cevap vermiş ilaca dedi doktor.
Yumoşları büyüttük de ben çatlatma iğnesine pek güvenmiyorum.Daha önce yaptırdığım iğnenin aynısı o zaman çatlatamadı iğne.

Bakalım inşallah gerek kalmaz ama eğer olmazsa da doktor aramam gerekicek tekrardan
Ne yaparım bilmiyorum
fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…