evet cnm iyi çok şükür,bende iyi olmaya çalışıyorum işte.sende denize gitmişsnn iyi olmuş kafa dağıtmışsındır biraz...selam hanımlar nasılsınız baya muhabbet etmişsiniz yaa
boncuğum gelmiş bende özledim seni kuzum .buarada 30 tane yazıyorum okey canım .
turkuazım demek miniş iyi çok sevindim canım inşallah çok daha iyi olur .sen nasılsın canım ?işler yolundamı?
amiin inş en yakın zamandaaaa,zeynep için 20yi aldım bende akşam okurum Allah'ın izniyle...[B]Yâ Rabbi!
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün âl ve ashabına olsun.
"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme yâ Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet yâ Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.
Yâ Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.
Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Yâ Rabbi!
Yâ Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim
YA RABBİM
MAVİŞ arkadaşımız için okuduğuMuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl ,tayin işininde hayırlısıyla istediği yere olmasını nasip et .darda bırakma arkadaşımızı zor gününde hep yardımcısı ol YA RABBİM
VATANINA,DİNİNE VE AİLESİNE bağlı hayırlı salih bir evlat nasip et
SENİN herşeye gücün yeter
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
canım çok geçmiş olsuun,diş ağrısı insnaı mahvediyor yaBugün döndüm canım yaa dişim yapmadı doktor iltihap var dedi çekti dün öldüm öldüm dirildim saatlerce kanadı durduramadık eşim aldı akşam üstü ben iyiym şimdi
şükür canım,evet fazla giremiyorsun sanırım girincede pek kalamıyorsun,işlerini hallette o zaman bol bol konuşuruz inş...turkuazım cok sagol cnm benım cok ıyısın umarım ıyısındır senınlede görüşemedık uzun zamandır:1hug:
Allah senden de razı olsun cnm inş dileğin gerçekleşirkıslar ağzınıza sağlık Allah hepinizden razı olsun
iş bitmiyo ebrarcım yaa valla 2 tane klozet siparişi aldım bu ay sonu istiyo işin kötü tarafı benim yapamk istemiyo sıcakta
evet cnm iyi çok şükür,bende iyi olmaya çalışıyorum işte.sende denize gitmişsnn iyi olmuş kafa dağıtmışsındır biraz...
amiin inş en yakın zamandaaaa,zeynep için 20yi aldım bende akşam okurum Allah'ın izniyle...
canım çok geçmiş olsuun,diş ağrısı insnaı mahvediyor ya
şükür canım,evet fazla giremiyorsun sanırım girincede pek kalamıyorsun,işlerini hallette o zaman bol bol konuşuruz inş...
Allah senden de razı olsun cnm inş dileğin gerçekleşir
bende iyiym canım saol karnın neden ağrıyo acaba neden sordum biliyomusun bende rahim iltihabı var oda çok ağrı yapıyo
evet haklısın canım yaa akşamda muhabbet güzel oluyosaol ebrarcım akşamlarıda benim buraya kaçasım geliyo biliyosun muhabbet sarıyo artık idare edicez napalım
Geçmiş olsun canım sana da
Rahim temiz ,herhangi bi sorun yok Allaha şükür :Saruboceq:
Ben klomen kullandım çatlatma iğnesi yapıldı
Çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum
ama garip şekilde adet sancısı ve şişkinlik var sanki 1-2 gün içinde adet olacakmışım gibi
Offf şu 10 günü nasıl geçireceğim ben
canım öyle düşünme bende ilk hamileliğimde öyle diyodum .sancım vardıki nasıl .doktorumu aradım gel dedi baktı tabi bişey göremedi sonra kan testinde çıktı hemde hiç ümidim yoktu .hamile kalmak kim ben kim diyordum 4 sene sonra kalmıştım çünkü .
inşallah seninde öyle olur canım .biliyosun hamilelikle adet belirtileri çok benziyo birbirine
bence yerleşmeye çalışıyo minişin :Saruboceq:
evet haklısın canım yaa akşamda muhabbet güzel oluyo
şimdi ramazan geliyoki ben sahura kadar buralardayım genelde namazı kılıp yatarım
her ramazan öyle oluyo bundada öyle olcak galiba
ben sizi uyandırcam elime bi davul alıp kaydirigubbakcemile3
ayy ne güzel olur kız ama ben çok zor uyanırım han-berin olsun fazla çalamn lazım bana
canım hayırlısı inşallah yaa bu sefer yanılırsın umarım tatlımYa keşke hamilelikten olsa razıyım ağrıya sızıya ama böyle olmadık zamanda ağrı oluyo sonra başka şeyler çıkıyo altından
Ben belirtileri falan geçtim zaten takılmıyorum hiç onlara çünkü anlamak zor ama bizim hep adete çıktığı için alıştık zaten hamileliğe pek yormuyoruz kızlarla
Hayırlısı inşallah olmuştur
evet haklısın canım yaa akşamda muhabbet güzel oluyo
şimdi ramazan geliyoki ben sahura kadar buralardayım genelde namazı kılıp yatarım
her ramazan öyle oluyo bundada öyle olcak galiba
ben sizi uyandırcam elime bi davul alıp kaydirigubbakcemile3
ayy ne güzel olur kız ama ben çok zor uyanırım han-berin olsun fazla çalamn lazım bana
sen merak etme ben öyle çalıcamki ister istemez uyanırsın
biz derin ,makber ve diğer birkaç arkadaş öyle yapardık şarkılar türküler sahuru beklerdik kaydirigubbakcemile3
bu sene beimde olcağım kesin Allah izin veririse beraber beklerik ohhh ne güzel
canım geçicek inşallah moral bozmak yok
inşallah herşey güzel olcak
bide iğneye geçmeyi düşünüyomusun canım ?klomenden çok daha iyi yanıt veriyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?