tamam kızlarda olsun bi karara varalım canımvalala ebrarcım çok iyi düşlünmüssün bende dicektim sana topluca 41 yasin yada dediğin gibi tefriciye okuyabiliriz
bu ay için 18mm ve 21mm olmuştu yumoşlarım.
Vücudun gayet güzel cevap vermiş ilaca dedi doktor.
Yumoşları büyüttük de ben çatlatma iğnesine pek güvenmiyorum.Daha önce yaptırdığım iğnenin aynısı o zaman çatlatamadı iğne.
Bakalım inşallah gerek kalmaz ama eğer olmazsa da doktor aramam gerekicek tekrardan
Ne yaparım bilmiyorum
fisfisfis
tamam kızlarda olsun bi karara varalım canım
evet yumoşlar maşallah çok iyi canım
peki rahim kalınlığına filan bakmıyomu belkide rahimin kalınlaşmıyo tutunması için mesela benim öyle oluyodu canım .ya geçen samyeli arkadaşımızada öyle demiş doktor çatlamamış yumoşları niye oluyoki çok ilginç ilacın azizliğimi acaba yaa
Niye çatlamıyorlar ki ?
Doktor çatlayabilir iç kanama da yapabilir kist oluşabilir dedi
Yani kist riski de var ama onu bu ay düşünmek anmak bile istemiyorum aslında daha önce çok korktum olcak die başıma geldi ve aylarca onun tedavisi için uğraştık boş yere.
Benim doktor yumoşa bakmak için bile bana zor vakit ayırdı kalınlaşmış mı çatlamış mı hiç umrunda değil çağırmadı beni,zaten bir daha ona gitmeyi düşünmüyorum,çok kızgınım
Bu arada kalınlaşmaya baksa da bişey değişmiyor benim önceki aylarda hep bakıldı eski doktorum tarafından benim rahim hep kalınlaşıyodu doktor hadi bakalım diye ümitlendiriyodu sonra fos çıkıyordu(
canım yaa sende baya sıkıntı çekmişsin
ALLAHIM inşallah busefer yüzünü güldürsün .bak kalınlaşıyomuşda demekki zamanı var canım .dua edelim inşallah olucak
İnşallah canım sağol Allah razı olsun :Saruboceq:
Çok yoruldum,çok üzülüyorum artık.
Olmasını çok istiyorum
Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
cümlemizden canım yaa
çok iyi anlıyorum çok zor benim doktorum diyoki bebek inatlaşıyo gelmemekde .yani işimiz zor bu bebişleri bi şekilde ikna etmemiz gerek
inanki kendimden önce tüm olmayanlara ve sizlerte dua ediyorum inşallah anne olucaz canım
Canım benim ya :1hug: İnşallah :Saruboceq:
Bilmiyorlar tabi gelseler ne kadar değerli olacaklarını,el üstünde tutulacaklarını,bizim en kıymetlimiz olacaklar,sevgiye boğacağım haberi yok kaydirigubbakcemile3
buarada arkadaşlar YELİZİM için tefriciyeye başlıyorum
okumak isteyenler bana yardımcı olursa sevinirim .
sizlerle konuşmadan bu kararı aldım nedeni yelizimin şuanda çok önemli bir dönemde olması .
daha sonra yine sıryla gideriz .inşallah bana destek ve yardımcı olursunuz .inanıyorumki öyle olucaktır .hem ramazandada boş geçirmemiş oluruz .
4444 defa mı?
Ne zamana kadar okunacak
evet canım 4444 defa
valla bilmiyorumki kızlarda gelse sorarız 1 hafta diyorum ama nasıl olurki
aslında alışınca ezbere okunuyo
amin inşallah kuzummmrb kızlar,, yelizcim inşallah hakkında hayırlısı olur canım. benimde yumurta çatlamadı bende çok kafama takıyorum ama sakin ol fıstığım...rabbim inşallah en kısa zamanda bebişleri bize nasip eder.
menegon verdi dokto bide cnm yumurta gelişimi içincanım rabbim cümlemizden razı olsun sanada vesile olsun okunan ayetel kürsiler tatlım
canım ağzına sağlık Allah kabul etsin
buarada iğne olmuşsun ne için acaba?sordunmu kuzum .kıyamam demek çok acıdı inşallah yumoşlar büyüyünce unutursun tatlım
selam porti nasılsın canım ?
dua yazmıştım gördünmü canım
buarada ayşen annesinemi gitti haberin varmı canım ?
aminnselam kızlar hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
hava çok sıcak nefes alınmıyo yaa .napıcaz ramazanda bilmiyorum .Allah yardımcımız olsun
eline sağlık cnm amann ben saggy maggy dinlemiyorum hepsini veriorum yıkatmaya bacımslm ebrarcım evet çok sıcak ben halı yıkadım öldüm nasılsın canım
amin cnm inşalah çatlamıştır yumoşlarİnşallah canım sağol Allah razı olsun :Saruboceq:
Çok yoruldum,çok üzülüyorum artık.
Olmasını çok istiyorum
Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
inşallah şu dünyada bu hasretle yanan herkese rabbim hayırlı sağlıkl evlatlar nasip etsincümlemizden canım yaa
çok iyi anlıyorum çok zor benim doktorum diyoki bebek inatlaşıyo gelmemekde .yani işimiz zor bu bebişleri bi şekilde ikna etmemiz gerek
inanki kendimden önce tüm olmayanlara ve sizlerte dua ediyorum inşallah anne olucaz canım
allah razı olsn canımbuarada arkadaşlar YELİZİM için tefriciyeye başlıyorum
okumak isteyenler bana yardımcı olursa sevinirim .
sizlerle konuşmadan bu kararı aldım nedeni yelizimin şuanda çok önemli bir dönemde olması .
daha sonra yine sıryla gideriz .inşallah bana destek ve yardımcı olursunuz .inanıyorumki öyle olucaktır .hem ramazandada boş geçirmemiş oluruz .
canım ben en son alayım yada 1000 tane yaz bugünden itibaren okumaya başlayayımmYELİZ için salatı tefriciye
ebrar..................500
derda.................500
cnm çok takma kafaya,anladığım kadarıyla çalışıyorsun vakit çabuk geçer inş
Geçmiş olsun canım sana da
Rahim temiz ,herhangi bi sorun yok Allaha şükür :Saruboceq:
Ben klomen kullandım çatlatma iğnesi yapıldı
Çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum
ama garip şekilde adet sancısı ve şişkinlik var sanki 1-2 gün içinde adet olacakmışım gibi
Offf şu 10 günü nasıl geçireceğim ben
ben okuyabildiğim kadarıyla okurum malum çalışıyorum,evde vakit buldukça okurum zaynep'in duasından sonra mı başlanacak...buarada kızlar ben ramazanı boş geçirme taraftarı değilim .
ya SALATI TEFRİCİYE veya YASİN okuyalım diyorum .siz nedersiniz ?
saol cnm birden yoğunluk başlıyor sonra bitiyor...turkuazım inşallah kuzum
tamam hadi çok öptüm kolay gelsin
sağol cnm bnmgüle güle turkuzcım kolay gelsin balım
hayırlısı olsun cnm,inş önümüzdeki ay olacakslm kızlar nasılsınız ben adet oldum beklenen mısafır geldı neyapım oda allahtanbuyrunnnnnnnnn
ama buaydan hıc ümıdım yoktu zaten hayırlısı olsun alıstık nede olsa allah dahada alıstırmasın yokluguna:Saruboceq:
canım bende bilmiyorum nanki ezbere ama öğrenriz inşallahBen ezbere bilmiyorum onu,şimdi internetten bulup yazdırdım.
Okuyabildiğim kadar okuyacağım ama günümün büyük bir çoğunluğu işte geçiyor
Evde olduğum gün hafta da 1 o günde de ne kadar zaman ayırır da okuyabilirsem.
Abdest alıp çıksam yolda ya da işteyken okunur mu?
kuzummm nedemek yaa seve seve inanki yeterki sen umutlu ol ve hayırlısıyla tedaviden pozitif sonucu al balımamin inşallah kuzumm
menegon verdi dokto bide cnm yumurta gelişimi için
ayy yapılırken hiç ağrımadı da dün geceden beri üztüne otramyorum kuzum
Şeniz
aminn
eline sağlık cnm amann ben saggy maggy dinlemiyorum hepsini veriorum yıkatmaya bacım
amin cnm inşalah çatlamıştır yumoşlar
inşllah o sancılarda bebek yerleştiğ iiçindir
inşallah şu dünyada bu hasretle yanan herkese rabbim hayırlı sağlıkl evlatlar nasip etsin
allah razı olsn canım
ben sizlerin hakkını nasıl öderim o kadar duygulandım ki anlatamam
canım ben en son alayım yada 1000 tane yaz bugünden itibaren okumaya başlayayımm
canım zeynebin duasıyla aynı andada olur zaten ayetel kürsi çok çabuk okunup bitiyocnm çok takma kafaya,anladığım kadarıyla çalışıyorsun vakit çabuk geçer inş
ben okuyabildiğim kadarıyla okurum malum çalışıyorum,evde vakit buldukça okurum zaynep'in duasından sonra mı başlanacak...
saol cnm birden yoğunluk başlıyor sonra bitiyor...
sağol cnm bnm
büyük ihtimal pazartesinden sonra 10gün annemde kalıcam eşim şehir dışına çıkacak iş için,sahura kadar bende sizlerle olmak isterdim ama işte uyuklama gibi bi imkanım yoklmaz: ama akşam sizle olacağım opuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız ben adet oldum beklenen mısafır geldı neyapım oda allahtanbuyrunnnnnnnnn
ama buaydan hıc ümıdım yoktu zaten hayırlısı olsun alıstık nede olsa allah dahada alıstırmasın yokluguna:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?