Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

valala ebrarcım çok iyi düşlünmüssün bende dicektim sana topluca 41 yasin yada dediğin gibi tefriciye okuyabiliriz
tamam kızlarda olsun bi karara varalım canım

evet yumoşlar maşallah çok iyi canım
peki rahim kalınlığına filan bakmıyomu belkide rahimin kalınlaşmıyo tutunması için mesela benim öyle oluyodu canım .ya geçen samyeli arkadaşımızada öyle demiş doktor çatlamamış yumoşları niye oluyoki çok ilginç ilacın azizliğimi acaba yaa

Niye çatlamıyorlar ki ?
Doktor çatlayabilir iç kanama da yapabilir kist oluşabilir dedi
Yani kist riski de var ama onu bu ay düşünmek anmak bile istemiyorum aslında daha önce çok korktum olcak die başıma geldi ve aylarca onun tedavisi için uğraştık boş yere.

Benim doktor yumoşa bakmak için bile bana zor vakit ayırdı kalınlaşmış mı çatlamış mı hiç umrunda değil çağırmadı beni,zaten bir daha ona gitmeyi düşünmüyorum,çok kızgınım
Bu arada kalınlaşmaya baksa da bişey değişmiyor benim önceki aylarda hep bakıldı eski doktorum tarafından benim rahim hep kalınlaşıyodu doktor hadi bakalım diye ümitlendiriyodu sonra fos çıkıyordu (

canım yaa sende baya sıkıntı çekmişsin
ALLAHIM inşallah busefer yüzünü güldürsün .bak kalınlaşıyomuşda demekki zamanı var canım .dua edelim inşallah olucak

canım yaa sende baya sıkıntı çekmişsin
ALLAHIM inşallah busefer yüzünü güldürsün .bak kalınlaşıyomuşda demekki zamanı var canım .dua edelim inşallah olucak

İnşallah canım sağol Allah razı olsun :Saruboceq:
Çok yoruldum,çok üzülüyorum artık.
Olmasını çok istiyorum
Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın

Olmasını çok istiyorum

cümlemizden canım yaa
çok iyi anlıyorum çok zor benim doktorum diyoki bebek inatlaşıyo gelmemekde .yani işimiz zor bu bebişleri bi şekilde ikna etmemiz gerek
inanki kendimden önce tüm olmayanlara ve sizlerte dua ediyorum inşallah anne olucaz canım

buarada arkadaşlar YELİZİM için tefriciyeye başlıyorum
okumak isteyenler bana yardımcı olursa sevinirim .
sizlerle konuşmadan bu kararı aldım nedeni yelizimin şuanda çok önemli bir dönemde olması .
daha sonra yine sıryla gideriz .inşallah bana destek ve yardımcı olursunuz .inanıyorumki öyle olucaktır .hem ramazandada boş geçirmemiş oluruz .

Canım benim ya :1hug: İnşallah :Saruboceq:
Bilmiyorlar tabi gelseler ne kadar değerli olacaklarını,el üstünde tutulacaklarını,bizim en kıymetlimiz olacaklar,sevgiye boğacağım haberi yok kaydirigubbakcemile3

Canım benim ya :1hug: İnşallah :Saruboceq:
Bilmiyorlar tabi gelseler ne kadar değerli olacaklarını,el üstünde tutulacaklarını,bizim en kıymetlimiz olacaklar,sevgiye boğacağım haberi yok kaydirigubbakcemile3

canım evet haklısın yaa farkında değiller nekadar çok istediğimizi ve beklediğimizi
inşallah birgün anlarlarda bizi üğzmezler daha fazla

4444 defa mı?
Ne zamana kadar okunacak

kızlar benim çıkmam gerek sonra görüşürüz
öpüyorum çok canlarım
porticim görüşürüz canım öptüm
derdam hadi öptüm kuzum

evet canım 4444 defa
valla bilmiyorumki kızlarda gelse sorarız 1 hafta diyorum ama nasıl olurki
aslında alışınca ezbere okunuyo

Ben ezbere bilmiyorum onu,şimdi internetten bulup yazdırdım.
Okuyabildiğim kadar okuyacağım ama günümün büyük bir çoğunluğu işte geçiyor
Evde olduğum gün hafta da 1 o günde de ne kadar zaman ayırır da okuyabilirsem.
Abdest alıp çıksam yolda ya da işteyken okunur mu?

amin inşallah kuzumm
menegon verdi dokto bide cnm yumurta gelişimi için
ayy yapılırken hiç ağrımadı da dün geceden beri üztüne otramyorum kuzum
Şeniz
selam kızlar hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
hava çok sıcak nefes alınmıyo yaa .napıcaz ramazanda bilmiyorum .Allah yardımcımız olsun
aminn
slm ebrarcım evet çok sıcak ben halı yıkadım öldüm nasılsın canım
eline sağlık cnm amann ben saggy maggy dinlemiyorum hepsini veriorum yıkatmaya bacım

Olmasını çok istiyorum
amin cnm inşalah çatlamıştır yumoşlar
inşllah o sancılarda bebek yerleştiğ iiçindir
inşallah şu dünyada bu hasretle yanan herkese rabbim hayırlı sağlıkl evlatlar nasip etsin
allah razı olsn canım
ben sizlerin hakkını nasıl öderim o kadar duygulandım ki anlatamam
YELİZ için salatı tefriciye
ebrar..................500
derda.................500
canım ben en son alayım yada 1000 tane yaz bugünden itibaren okumaya başlayayımm

cnm çok takma kafaya,anladığım kadarıyla çalışıyorsun vakit çabuk geçer inş
buarada kızlar ben ramazanı boş geçirme taraftarı değilim .
ya SALATI TEFRİCİYE veya YASİN okuyalım diyorum .siz nedersiniz ?
ben okuyabildiğim kadarıyla okurum malum çalışıyorum,evde vakit buldukça okurum zaynep'in duasından sonra mı başlanacak...

turkuazım inşallah kuzum
tamam hadi çok öptüm kolay gelsin
saol cnm birden yoğunluk başlıyor sonra bitiyor...

güle güle turkuzcım kolay gelsin balım
sağol cnm bnm

büyük ihtimal pazartesinden sonra 10gün annemde kalıcam eşim şehir dışına çıkacak iş için,sahura kadar bende sizlerle olmak isterdim ama işte uyuklama gibi bi imkanım yoklmaz: ama akşam sizle olacağım opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız ben adet oldum beklenen mısafır geldı neyapım oda allahtanbuyrunnnnnnnnn
ama buaydan hıc ümıdım yoktu zaten hayırlısı olsun alıstık nede olsa allah dahada alıstırmasın yokluguna:Saruboceq:

hayırlısı olsun cnm,inş önümüzdeki ay olacak
preseed vesilen olsunn

canım bende bilmiyorum nanki ezbere ama öğrenriz inşallah
buarada okonuda bişey diyemiycem canım bi araştırayım söylerim sana
kuzummm nedemek yaa seve seve inanki yeterki sen umutlu ol ve hayırlısıyla tedaviden pozitif sonucu al balım
canım tamam sen okumaya başla bende birazdan başlıyorum inşallah
canım zeynebin duasıyla aynı andada olur zaten ayetel kürsi çok çabuk okunup bitiyo
zaten yelizin eksik kalırsa tamamlıycaz ben şimdilik osayıyı verdim arkadaşların okuma durumuna göre değişiklik yaparız
kuzum sen okursun biliyorum artık nekadar okursan bildirirsin çok saol datlum
buarada en son yazdığın şeye çok sevindim kocişinden ayrı durcan ama seninle burda vakit geçirmek güzel olucak

hadi yaaa off oysa çok ümitliydim
sağlık olsun kuzum inşallah ramazan ayı sana bereketli gelir opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…