Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

OYYY YERİM SENİ YAV GÜZEL İNSANLAR HAA
biz iyiyiz kuzu sen nasılsın ?artık biyere gitmiycen demi yaa
özlüyoz seni olumunekankayizsmile

İiyiyim kuzum yok yokkk kuzumm gitmicemm biyere daha bende özledimm kuzularımıı ayollllllllllllllllll sabah girdim bi turkuaz kuzu vardı oda çıkıvermiş hemencik bende yattım uyudumm napimm kızzz kuzuu hamişlerr varmışşş nasıl svindimm varyaaaa rabbim kucaklarına almayı nasip etsn gündogan kuzumunda rabbimmm bebişini sag ve saglıkla kucana almasını nasip etsinn valla ne güzell haberlerr bunlarr kuzularımm ya inşalahhh darısı bizlere olsunnn canlarımmm AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

samyeli negüzel yaa herhafta gidiyosunuz galiba
keyifli oluyodur benim kociş çalıştığı için biz gidemiyoruz pek

azracım,samyeli hoş geldiniz kızlar,gelişmeler var mı?
ya benim çıkmam gerek,çağırıyo beni ve sabah erkenden kahvaltı hazırlamamı istiyo,gitmem gerek.

pozitif enerji saçıyosun bebişim maşallah sana oyüzden sana çok ihtiyacımız var gitme sakın ola
evet yaa bende bugün çok mutluyum rabbim tamamına erdirsin hepsini darısıda bizee:Saruboceq:

azra geçen gün varya koptum inanki yazdıklarına maviş için duayı okumuşsunya birkaç kez yazmışsın gül gül bihal oldum .akşama kadar aklıma geldikce güldüm kuzum allahda seni güldürsün
buarada zeynep için 20 ayetel kürsi yazdım yarın akşam duası var canım okey

kardelen birkaç kez uğramıştı ve listede vardı bugün soğan kürü topicini okurken bibaktım hamileyim yazıyo .sevindim ama haber verseydi daha çok sevinirdim

ya benim çıkmam gerek,çağırıyo beni ve sabah erkenden kahvaltı hazırlamamı istiyo,gitmem gerek.

hoşbuluk canımmm nasılsın bende bi gelişme yokk bakalım bekliyorzz kuyu dolacakmı bu ay dolmazsa bidahaki ay devam kuyuya pamuklu yaag atmaya kuyularımızı dolduracagız öyle yada böyle ya gelecek o bizi bekleten bıcırlar ya gelecek hiçç şnsları yok kerataların :))) sen naptın canım varmı bi gelişme

aman canımm küstüm oynamıyom demesın senın kociş gıt barı ıyı geceler san tatlı uyalar canummmm opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…