Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

aminn canım cümlemizi güldürsün rabbim kuzum napim dedim bide gören olmassa okunmadı sayılır böyle bi yöntem aklıma geldi yola çıtım dedim kızım özel msj diye bişey var cahellll oraya yazsana kesin okunurr özel işte kuzum cahellelikkk kötü bişeyy vesselam :))) zeynebinkinide okurum canım rabbim kabul etsin inşallahhh

AZRAM yok kız ne cahilliği aklına gelmemiştir olsun yöntem süperdi hem ben osayede akşama kadr güldüm
tamam canım bildirirsin birkaç kez okuduğunu :))

ZEYNEP için dua listemiz
DERİN...................20bitti
KARDELEN............30bitti
YELİZ....................20bitti
TURKUAZ..............20bitti
MAVİ.....................30bitti
AZRA....................20
BONCUK...............30bitti
DERDA.................20bitti
PORTAKAL...........20
EBRAR.................20bitti
ZEYN.....................20bitti
SAMYELİ....................20
ASİ......................20
BERSU.................23bitti
KIZLAR listemiz tamamdır .okuyamıycaklar bildirsin ayarlıyayım.
pazartesi akşamı duasını yapıcaz inşallah

valla çok şükür 3 gündür bulantım falan yok çok şükür fenaydım önceleri ama şimdide halsizlik fena evin halini bir görsen eşim yardım ediyo ama erkek işte yaptığını ben beğenmiyom kendimide yormak istemiyom öyle tembel tembel oturuyorum haftaya pazartesi dr a gidicez bakalım çok merak ediyom miniş büyüdü mü nasıl hep merak içinde geçiyor günlerim sen neler yaptın sıcaklarla aran nasıl

evet canımm ya bu sıcaklar gecer de rahatlarız artık benım pc de yavas sınır oluyrmmmmm
inşallah canım yaa
inanki şuanda saçlarım sanki banyodan çıkmış gibi günde birkaç kez banyo yap çıkınca yine aynı kafamçokkarıştı
tamam canım yarın bi kaç kez yazarım okudugumuu sen merak etme okunmuş bil kuzumm :)))

:roflol::roflol::roflol:
okey sen öyle yap kuzum saol ağzına sağlık
buarada tefriciye biliyomusun yeliz için okuyoruz okumak istermisin
tabi müsayitsen tatlım

oyy maşallah teyzoşu yesin onu
boşver kuzum hiçbişey yapma ne olcak yaa sen şimdi sadece bebişini düşün gerisi önemli değil .geçicek bugünler canım hayırlısıyla
benim sıcaklarla aram hiç iyi değil yanıyommmmmmmmmm
evet canım bıttı tahmınımce 4 eylül canım ..

hadi hayırlısı canım tamam becerebilirsem ekliycem listeye

azracım seninle hiç karşılaşmadık heralde tanıştığıma memnun oldum

evet kuzum karşılaşamadık hayırlı olsun bebişin rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin kısaca tanıtayım kendimi canım yaş 35 15 senedir evliyim yani canım kısaca gencim güzelim ni üzerimm durumları :))ayy inşalah şak kadırıyosudurr kuzuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…