Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım yaa evet haklısın karşılaşamıyoruz pek...çalışınca öyle oluyo malesef..gece ne muhabbet ederdik valla...
öyle deme ayşenim umut et herzaman inşallah gelişmeler iyidir datlumŞeniz

evet denk gelmiyoruz gerçi bende artık geceleri pek takılmıyorum canım önceden sabah kadar tek olduğum için uyku muyku hakgetire idi kaydirigubbakcemile3
artık eşim gündüz nöbete gidiyo bu ara gerçi şimdi izinli evde ama kaydirigubbakcemile2 ayy ne çok yazdım
inşlhh canım bakalım ilk defa kullandım klomen felan merak ediyorum ama kesin büyümemiştir 5mm 10 mm dekalmıştır kaydirigubbakcemile3
ayy ne kadar rahatım yaaa sempatiksalakcinni

yaa valla bende richi merak ediyodum msn dede hiç denk gelmiyorumda o yüzden sordum
gerçi bişiler sölemişti bana ama neyse bakalım......

gittim herşey normal eşimin sperm sayılarıda iyi yapısındada br sorun yoktu ama beklememizi söylediler ama daha sonra varikosel çıktı 2 ay önce ameliyat oldu bakalım 15 de test yapılacak beklemek çok zor

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ebrar_53, ezgim_ez+, yabadabadu, samyeli26+, kardelen5233, aysen_34+, buurcuum+, __7n_bitirdin__+

evet denk gelmiyoruz gerçi bende artık geceleri pek takılmıyorum canım önceden sabah kadar tek olduğum için uyku muyku hakgetire idi kaydirigubbakcemile3
artık eşim gündüz nöbete gidiyo bu ara gerçi şimdi izinli evde ama kaydirigubbakcemile2 ayy ne çok yazdım
inşlhh canım bakalım ilk defa kullandım klomen felan merak ediyorum ama kesin büyümemiştir 5mm 10 mm dekalmıştır kaydirigubbakcemile3
ayy ne kadar rahatım yaaa sempatiksalakcinni

yok yaa belkide übyüdüü hemen kendini şartlama canım öyle yaa kızıcam bak:oklava:Allahın izinyle yarın buraya gelippp iyi haber vericen canım görürsün...
yanlız uyku konusunu gündeme getirdigin iyi oldu,bende biliyosun bi ara gece bekçisiydim resmen sabahın 5-6 larına kadar uyuyamıyodum...bir arkadasla konuştuk o sıralar...düzenli uykunun da gebe kalmaya çok etkisi varmışş.spor yapmak ve düzenli uyku uyumak büyük ölçüde kolaylaştırıyormuş..böyle geç vakitlere kadar uykusuz kalınca olmuyo aslında kıslarrr...bi zaman sonra iyi gelmeyecek bu size..hep söylüyorum diye kızmayın sakın nolur..sizi düşündügüme diyorum.

evet 3buçuk yıldır evliyim 1 yıldır bebek istiyorum ama o beni istemiyormafoldumben

öyle deme canım ya ümıtsız olma herseyın zamanı vardr Rabbım bızım ıvın en hayırlı zamanı daha ıyı bılıyo o yuzden belke benım de 1 yıl olack bu hafta sonu evlenelı 4 aydr ıstyruz bısde doktrumz bı sorun olmadgını kendılıgınden olmsaını beklıyo simdılık bakalım hayırlısı beklıyoruz bısde RAbbım herkese anne baba olmayı nasıp etsın hayırlısıla:Saruboceq:

hatta okadar çok gittim ki en sonunda kovuldum haziranda tekrar başlayacağım ama hiç yumurta takibi falan yapılmadı ilaçta kullanmadım

Back
X