Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

gittim herşey normal eşimin sperm sayılarıda iyi yapısındada br sorun yoktu ama beklememizi söylediler ama daha sonra varikosel çıktı 2 ay önce ameliyat oldu bakalım 15 de test yapılacak beklemek çok zor

canım inşallah düzelmişdir değerleri sen moralini bozma güçlü ol .
inşallah enkısa zamanda gelir meleğin..

yok yaa belkide übyüdüü hemen kendini şartlama canım öyle yaa kızıcam bak:oklava:Allahın izinyle yarın buraya gelippp iyi haber vericen canım görürsün...
yanlız uyku konusunu gündeme getirdigin iyi oldu,bende biliyosun bi ara gece bekçisiydim resmen sabahın 5-6 larına kadar uyuyamıyodum...bir arkadasla konuştuk o sıralar...düzenli uykunun da gebe kalmaya çok etkisi varmışş.spor yapmak ve düzenli uyku uyumak büyük ölçüde kolaylaştırıyormuş..böyle geç vakitlere kadar uykusuz kalınca olmuyo aslında kıslarrr...bi zaman sonra iyi gelmeyecek bu size..hep söylüyorum diye kızmayın sakın nolur..sizi düşündügüme diyorum.

inşlhh canım bakalım hayırlısı herşeyin
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşlhhh
eevt tabiki etkisi var canım olmazmı hormonlarımızı etkliyoruz doğal olarak yumoşlarımızıda olumunekankayizsmile

tamam canım am sen sarı gosukuyosun bende neyse vat-r bı sorun galiba benım net ıyı sımdılık gıtmes ınsallah...
canım pro üyelik olunca çevrimdışı görünme özelligi oluyor ondan sarıyım...yoksa buradayım yani:)hayalet gibin geziyom aranızdasırnaşık şeyniye çevrimdışı gösteriyon dersen anlatayım aslında hoşuma gitmiyo bu ama kk sürekli açık bırakıyorum işten gelince...topicteki arkadaslar burada olup yazmadıgımı sanmasınlar diye canım...
gittim herşey normal eşimin sperm sayılarıda iyi yapısındada br sorun yoktu ama beklememizi söylediler ama daha sonra varikosel çıktı 2 ay önce ameliyat oldu bakalım 15 de test yapılacak beklemek çok zor

canım hakkında hayırlısı inşallah.

umarım en kısa zamanda bebiş gelir Allah olmayan herkese nasip etsin k.k da olmasa kendimi çok yanlız hissedeceğim

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

:nazar:MAYIS AYI LıSTEMIZ:nazar:

YELıZıPUCU: ....................... ............................................ 6 MAYIS
NURUNAYN : .................................................................... 10 MAYIS
KUMSAL: ......................... .............................................. 10 MAYIS
SHARK_11 ....................... ................................................... . 11 MAYIS
YABADABADU...................................................................... 15 MAYIS
BUURCUUM: ....................... ............................................... 17MAYIS
ALEYNA84: ......................................................................... 18 MAYIS
MAVı2505: ........................................................................... 18 MAYIS
EBRAR:................................................................................ 20 MAYIS
PELıN67:............................................................................... 21 MAYIS
JARNANA_21:....................................................................... 21MAYIS
AYSEN_34: .......................................................................... 22 MAYIS
SAMYELı26:......................................................................... 26MAYIS
EZGIM_EZ: .......................................................................... 26 MAYIS
__7N_BITIRDIN__: ................................................................. 27 MAYIS
AZıZE1: ............................................................................... 29 MAYIS
ıNCEMEŞE............................................................................. 29MAYIS
BERSUU:............................................................................... 30 MAYIS
EMOS8935:........................................................................... 30 MAYIS

:nazar:HAZıRAN AYI LıSTEMıZ :nazar:
MIZMIZ:........................................................................ 1 HAZıRAN
GELıNCıK37_34:........................................................................ 4-5 HAZıRAN
UGURBONCUGUM:..................................................................... 6 HAZıRAN
DERıNSU :.................................................................................. 15 HAZıRAN
:CüvCüv::nazar::nazar:HAMıŞLERıMıZ :nazar::nazar: :CüvCüv:

YUSNES : ......................................... ıLK HAMıŞıMıZ ::CüvCüv:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :....................................GÜZEL HAMıŞıMıZ:CüvCüv::lepi::lepi:

UMARIM KIZLAR YUSNESTEN SONRA HEPIMIZ GÜZEL HABERLER VERIRIZ :emir_bebek::emir_bebek:ALLAHIM KALBIMIZDEN GEÇENI HAKKIMIZA HAYIRLI EYLESIN:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
derinim tabiki düzenimizi bozuyoruz ama nasılda düzelcek bu durum hiç bilmiyorum çünkü benim kocişde aynı oyatmayınca bende yatamıyorum..:sinifsinif:

inşlhh canım bakalım hayırlısı herşeyin
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşlhhh
eevt tabiki etkisi var canım olmazmı hormonlarımızı etkliyoruz doğal olarak yumoşlarımızıda olumunekankayizsmile
aynen canım...off off zaten dünde tartıldım kilo almışım..hep bu düzenleyici yaptı beni böyle..tabii pko da:(((
derinim tabiki düzenimizi bozuyoruz ama nasılda düzelcek bu durum hiç bilmiyorum çünkü benim kocişde aynı oyatmayınca bende yatamıyorum..:sinifsinif:

evet zor cano öylede ya....benimkide şimdi geldi hani araba bakcektik diyo sopalık tam demin gittim kalkmadı:oklava:

Back
X