Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kız bunlar ne şeker yaa,rabbim bizede nasib etsin inş.

ya ben sahura zor kaktım,bu kadar maniye davula rağmen,ancak yemek yiyebildik,buraya gelemedim,çokkk uykum vardı,şimdide uyucam biraz,yemek temizlik beklerse beklesin.

merhaba kıslar
bugün 4. günüm vakit geçmiyor salı günü tastim var dua edin bana
canım,inş.istediğin sonucu alırsın.
selam canlar nasılsınız

selam mavi nasılsın canım?

ya canım samsun un havası yine buradan iyi kıymetini bil he burda vıcık vıcıgım elimi kaldıracak halim yok Mevlam kolaylığını verir inşAllah

slm kızlar nasılsınz herkese hayrlı ramazanlarr Rabbım bu guzel gunlerın hurmetıne dualarımızı kabul buyursun ınsalhh...herkese anne olmayı nasıp etsın ömrumuzu hayırlı yolda gecırmeyı nasıp etsınn ınsallhh bol bol dua edelım ıyı degerlendırelım ramazan ayını...

ya canım samsun un havası yine buradan iyi kıymetini bil he burda vıcık vıcıgım elimi kaldıracak halim yok Mevlam kolaylığını verir inşAllah

öyle mi dersin mavi,evde iyi de,dışarısı kaynıyo canım yaaa,tam öğle saatinde mecburen dışarda oluyorum mukabeleden dolayı ve eve bitmiş tükenmiş olarak geliyorum.
kızlar sizi altta gördüm ama kalamıcam,uyumaya gidiyoırum,bira dinlenmeliyim.Şeniz

kkızlar merhaba herkese... 20 ayetel kürsi tamamdır.... duası yarın akşam mıydı... benim sanırım misafirim olacak iftardan sahura double ama gelmeye çalışrım yine de....

yaa burası da çok sıcak.... ben evin tüm camlarını kapadım... güneşlikleri de çektim.... sanki biraz daha serin gibi oldu öyle.... ama birkaç gün daha böyle giderse klima alıcaz galiba.....

canım selam demek yorgunsun allah kolaylık versin tatlım çalışınca öyle oluyo
buarada küsme tatlım napıyım çok sık uğramıyosunuz yazıyorum busefer uğramayınca piyango bana kalıyo kaç sefer öyle oldu tek senin için demiyorum yanlış anlama enazından hergün uğrasanız ozaman dua listesinde olursunuz kuzum .öbür türlü çok karışıyo işler inanki yoruluyorum bazen .ama nedir herşey ALLAH rızası için .inşaşallah dualar vesile olurda birsürü hamişimiz olur
EBRARIM GELINCE GÖRÜRSÜN LISTEYE MAVIMI EKLEDIM SON 23 DUAYI HABERIN OLSUN TAMAMLANDI SENDEN IZINSIZ YAPTIM AMAbilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3KUSURUMABAKMA
nedemek kuzum yaa inan çok mutlu oldum .hah işte biraz omuzlarımdan yük kalktı kuzum Allah razı olsun senden opuyorumnanaktan
merhaba kıslar
bugün 4. günüm vakit geçmiyor salı günü tastim var dua edin bana
canım az kaldı ha gayret pozitifi görüceksin inşallah
Allah gönlüne göre versin
Merhaba zeynepcim

:Saruboceq: Allah yardımcın olsun,sesimizi duysun dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlı haberler alırız

Salı günü benim için de önemli zemuszemus :Saruboceq:
canım inşallah sende pozitifi göreceksin
dualarım hep sizinle
senin bu uyku hallerin hayırlara çıkar inşallah ayy sen hamişsin kuzum yaa
canım hoşgeldin nasılsın ?
özledim seni uğramıyosun hiç .duanda unutma kuzum çok öptüm
kkızlar merhaba herkese... 20 ayetel kürsi tamamdır.... duası yarın akşam mıydı... benim sanırım misafirim olacak iftardan sahura double ama gelmeye çalışrım yine de....
canım ağzına sağlık çok saol yaa .
demek misafirin gelicek Allah kolaylık versin zor işin
yaa burası da çok sıcak.... ben evin tüm camlarını kapadım... güneşlikleri de çektim.... sanki biraz daha serin gibi oldu öyle.... ama birkaç gün daha böyle giderse klima alıcaz galiba.....

ay galiba öyle olucak adam hergün kafamın etini yiyo klima aldırmıyosun diye .napıyım ben arabada bile açamıyorum hemen hasta oluyorum yaa .ama bu sıcaklarda çekilmez oldu Rabbim affetsinde

YELİZ için salatı tefriciye
ebrar..................500bitti
derda.................500
pelin.................50bitti
derin.................??
turkuaz.............100bitti
yeliz................1000
ezgi.................100bitti
azra.................100+100
elif....................50bitti
hatice...............350bitti
aleyna...............300
boncuk..............100

toplamda 3250 tane
ha gayret az kaldı

Son düzenleme:
ASİ için dua listemiz
EBRAR..............30
DERİN................30
ALEYNA.............20
AZRA..................20
PORTİ.................20
ZORX..................20bitti
AYŞEN...............20
SAMYELİ.............20
BONCUK..............30
GÜLŞAH...............20
YELİZ...................20bitti
SEYDAM..............20
TUGCAL...............20bitti
MAVİ2505.............23

LİSTEMIZ BITMISTIR CUMA AKSAMI INSALLAH DUASINI YAPICAZ

Son düzenleme:
evet kuzum yaa çok sıcak evi süpürüyüm dedim sular içinde kaldım
benim yemeğim var salata yapıcam sadece .
valla geç kalktım ben oyüzden iyiyim bayanssulusmile

ay abla yüzümün sag tarafında agırlık var uyuşur gibi korkuyorum ya

dr gitmeye kötü bişe cıkıcak diye

canım ama niye öyle yapıyosun önemli şeyler bunlar
nezamandır var?yenimi oldu kuzum
çok geçmiş olsun
ya kötü ne çıkıcak allah iyiliğini versin sen bigit bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…