merhaba kıslar
bugün 4. günüm vakit geçmiyor salı günü tastim var dua edin bana
kız bunlar ne şeker yaa,rabbim bizede nasib etsin inş.
Eski cami direk ister
Söylemeye yürek ister
Benim karnım tok ama
Arkadaşımın canı börek ister
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İşte geldim iki büklüm
Üstümdedir davul yüküm
A benim ağalarım
Selamun aleykum
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
GÜMBÜDÜ GÜM GÜM
ya ben sahura zor kaktım,bu kadar maniye davula rağmen,ancak yemek yiyebildik,buraya gelemedim,çokkk uykum vardı,şimdide uyucam biraz,yemek temizlik beklerse beklesin.
Arnavut musun Tatar mısın
Ekşili çorba yapar mısın
Sana davul çalıyorum amma
Acaba sen oruç tutar mısın Bu aya hürmet gerek,
Nîmete şükür gerek,
Mübârek Ramazan’da,
Hakka ibâdet gerek.
Yün yatakta yatarız,
Yapma çiçek satarız,
Biraz bekle davulcu,
Şimdi bahşiş atarız.
canım,inş.istediğin sonucu alırsın.merhaba kıslar
selam canlar nasılsınız
ya canım samsun un havası yine buradan iyi kıymetini bil he burda vıcık vıcıgım elimi kaldıracak halim yok Mevlam kolaylığını verir inşAllah
portakal suyu,inş.sende güzel sonucunu alırsın salı günü.
canım selam demek yorgunsun allah kolaylık versin tatlım çalışınca öyle oluyoSelam canlar hepiniz uyuorsunuz herhalde ne güselll ohhhhh ben işteyim gecede baya kaynatmışsınız davullar maniler ağzınıza sağlık.
ben dün gece 9:30 da yattım kafamı kaldıramadım ya halada uykum var dayak yemiş gibiyim.
Ebruşum sanada küstüm bana dua yazmıyorsun istemeden asi için eksik varsa ben alrım
nedemek kuzum yaa inan çok mutlu oldum .hah işte biraz omuzlarımdan yük kalktı kuzum Allah razı olsun senden opuyorumnanaktanEBRARIM GELINCE GÖRÜRSÜN LISTEYE MAVIMI EKLEDIM SON 23 DUAYI HABERIN OLSUN TAMAMLANDI SENDEN IZINSIZ YAPTIM AMAbilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3KUSURUMABAKMA
canım az kaldı ha gayret pozitifi görüceksin inşallahmerhaba kıslar
canım inşallah sende pozitifi göreceksinMerhaba zeynepcim
:Saruboceq: Allah yardımcın olsun,sesimizi duysun dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlı haberler alırız
Salı günü benim için de önemli zemuszemus :Saruboceq:
senin bu uyku hallerin hayırlara çıkar inşallah ayy sen hamişsin kuzum yaakız bunlar ne şeker yaa,rabbim bizede nasib etsin inş.
ya ben sahura zor kaktım,bu kadar maniye davula rağmen,ancak yemek yiyebildik,buraya gelemedim,çokkk uykum vardı,şimdide uyucam biraz,yemek temizlik beklerse beklesin.
canım,inş.istediğin sonucu alırsın.
selam mavi nasılsın canım?
canım hoşgeldin nasılsın ?slm kızlar nasılsınz herkese hayrlı ramazanlarr Rabbım bu guzel gunlerın hurmetıne dualarımızı kabul buyursun ınsalhh...herkese anne olmayı nasıp etsın ömrumuzu hayırlı yolda gecırmeyı nasıp etsınn ınsallhh bol bol dua edelım ıyı degerlendırelım ramazan ayını...
canım ağzına sağlık çok saol yaa .kkızlar merhaba herkese... 20 ayetel kürsi tamamdır.... duası yarın akşam mıydı... benim sanırım misafirim olacak iftardan sahura double ama gelmeye çalışrım yine de....
yaa burası da çok sıcak.... ben evin tüm camlarını kapadım... güneşlikleri de çektim.... sanki biraz daha serin gibi oldu öyle.... ama birkaç gün daha böyle giderse klima alıcaz galiba.....
ay abla yüzümün sag tarafında agırlık var uyuşur gibi korkuyorum ya
dr gitmeye kötü bişe cıkıcak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?