canım uzun zamandır var ve sen gitmiyosun doktoraAbla bende coktandır var beynimin sag tarafından geliyo yüzüme vuruyo sanki agzım saga kayıcakmış gibi
cok korkuyorum ya
bende şaşşıtdım kesin beyinle alakalı beynimde bişe oldu
neyden korktuysam başıma geliyo zaten rabbim beterinden korusun
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3valla ben derse zamanında geldim ebroşum. kaydirigubbakcemile3
ama sizler gitmişsiniz :çok üzgünüm:
canım inşallah yanlış anlamadın beni ben inanki hepinizin okumasını istiyorum ama bazen öyle oluyoki listeyi hazırlıyorum bi bakıyorum iki gün geçmiş kimse uğramamış ve dualar haliyle bana kalıyo .sana özelden yazıcam artık tamam bitanem olumunekankayizsmileopuyorumnanaktancanım selam demek yorgunsun allah kolaylık versin tatlım çalışınca öyle oluyo
buarada küsme tatlım napıyım çok sık uğramıyosunuz yazıyorum busefer uğramayınca piyango bana kalıyokaç sefer öyle oldu tek senin için demiyorum yanlış anlama enazından hergün uğrasanız ozaman dua listesinde olursunuz kuzum .öbür türlü çok karışıyo işler inanki yoruluyorum bazen .ama nedir herşey ALLAH rızası için .inşaşallah dualar vesile olurda birsürü hamişimiz olur
inşAllah canım amaç aynı ama ben dualara katılmaya çalışırım bana özeldende mesaj atabilirsin bu durumlarda ama yinede sen bilirsin canım
benim yemeğim var sofram hazırlancakkılzar kimse yok galiba... herkes iftara yemek mi yapıyo yoksa...????.
ama yanıyorum canım yaa çok susadım :2:
canım ağzına sağlık çok saolselam canlarımm
ben asi arkadaşımız için 20 tane okudumm
rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahh
ebrarım dün misafirim vardı yatılı o yüzden hiç uğrayamadım bidenem
olsun canım önemli değil işine bak sen stres olma senin için önemli günler
buarada tefriciye ben 500 tane bitirdim devam ediyorum kuzum sende kaç tane okudıun bildirde ona göre okuyalım olurmu .inşallah vesile olucak
ebrar bende okudum asi arkadaşımız için cnm 20 tane cnm öpt
kanka yine karşılaşamadık gerçi yazsamda görmüyceksin ama olsun .öpüyorum senislm ben geldim herkese hayırlı akşamlar olsun inş
gökçem hoşgeldin naber tatlım gökçenazımız nasıl
datlum sen nasılsın?
bende 500 tane okudum ebroşum
bugün daha hiç okuyamadımm
bende iyiyim ebrarım opuyorumnanaktan
canım benm diline sağlık allah razı olsun
iyice salaklaştım 500 tane okudum demişin avel avel okuyorumm arkadaşımm kusuruma bakma
kuzum şu anda bi tane ilacım var iğneleri felan kesti doktor biliosun,
onudaa akşam yutuyorum
yani tutuyorum orucumu çok şükür
ama 1,5 kilo verdim şimdiden allah sonumu hayır etsinn
ha ebrar fırında tatlım var demiştin unutma kuzumm
ayy bu arada ne tatlısııı kıss
inşallah bidenem şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine hepimiz hamiş kalırız inşallah hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?