Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar bişey sorcam size... şimdi yarın iftara misafirim varya benim.... malum çorba,yemek yapıcam da birde pilav da gerekiyo yemeğin yanına ama ben birde zeytinyağlı biber dolması da yapmak istiyorum ama pilav da olacağı için ikisine pirinç biraz abes mi olur sizce.... karar veremedim yani.....

kuzummm hoşgeldinnn nasılsınnn göremedim altta seni ...deli etti gece benii başımı tuurturdu bu gün düzelttik şükürrrr canım ben yelizin tefriciyeyi okudum bitti yaz canımm

azram sevindim kuzum
deli olduğunu anladım zaten
neyse sağlık olsun datlumm
buarada ağzına sağlık siz muhabbet ede durun ben listeleri halledeyim

ASİ için dua listemiz
EBRAR..............30bitti
DERİN................30BİTTİ
ALEYNA.............20bitti
AZRA..................20bitti
PORTİ.................20bitti
ZORX..................20bitti
AYŞEN...............20bitti
ASİ.....................20
BONCUK..............30bitti
BERSU................20BİTTİ
YELİZ...................20bitti
SEYDAM..............20bitti
TUGCAL...............20bitti
MAVİ2505.............23bitti

LİSTEMIZ BITMISTIR CUMArtesi AKSAMI INSALLAH DUASINI YAPICAZ

canım asen sonra kime okuyacaz dua bellimii belliyse o liseyide yap istersen canım ben okuyayım 20 belki bu gün yarın kırmızılar çıkarr çıkmadan okuyayımm canım

YELİZ için salatı tefriciye
ebrar..................500bitti +194
derda.................500
pelin.................50bitti
derin.................??
turkuaz.............100bitti
yeliz................1000
ezgi.................100bitti
azra.................100+100bitti
elif....................50bitti
hatice...............350bitti
aleyna...............300
boncuk..............100
tugcal................50

toplamda 3250 tane
ha gayret az kaldı
kızlar 1194 tane eksik var 194dünüde ben alıyorum kaldı 1000

Son düzenleme:
tugcalım selam canım
ya aslında biraz öyle ikiside pirinçli doğru düzgün yemekde yenmiyo
yapma sen dolma bence

doğru diyon canım yaaa... bir çorba içtinmi doyuluyor zaten...
zeytin yaglı yapacaksan olur canımm onunda yeri ayrı

üşeniyom bişey değil.. dolmanın işi zor onu da başka misafire yaparım olmadı... sempatiksalakcinni

taam kuzum hallet gelde çaya kime gidelimm kaar verelim ben uçaga mazot dolduramda havada kalmayalımm kuzumm hahahaha

bana geliyonuz geçen gün gelcekti ebrarla boncuk ama sen yoktun gelemediler... uçak lazımmış malum balıkesirde oturuyom ben birz uzak kalıyo size....bekliyorum....:hulya:

kaç saat ugraştm gece ya en son başıma garı girdi sahur bile yapmadımm su içtim yattımm başımm tuttuu

canım benim başın tuıtar tabi... 16 saat oruç aç tutulmaz walla... inşşal pc sorun çıkarmaz bir daha...

kızlar 10 dk ya geliyorum ben....

azram bilmemki kime gitsek kuzu bugece kimse yok eniyisi tugcala gidelim
canım yaa kıyamam niye stres yaptın okadar boşver salla gitsin
ya portinin arkadaşı vardı rica ettiler onun için okuycaz
TANCREDİ ismi ozaman sen oku 20 tane şimdiden bitirelim işi.
buarada inşallah gelmez okırmızılar kuyu ya attıkların işe yaramıştır canım

tugcalım saol valla kimse yok şaştık nereye gidelim diye iyki davet ettin bu azra şimdi çay olmayıncada tozutuyo kaydirigubbakcemile3
tamam tatlım sen bak işine burdayız biz

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
ASİ.................................................................................................23 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
DİDGOK..........................................................................................15 AĞUSTOS
KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
SAMYELİ 26....................................................................................16 AĞUSTOS
MAVİ2505.........................................................................................24AĞUSTOS
AYŞEN_34........................................................................................27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER.................................................................................27 AGUSTOS
DERİNSU..........................................................................................???AĞUSTOS
EBRAR_53........................................................................................???AĞUSTOS
SEYDAM..........................................................................................30 AGUSTOS

EYLÜL AYI LİSTEMİZ
ALEYNA84.....................................................................................1 EYLÜL
EZGİM_EZ.......................................................................................4 EYLÜL
UGURBONCUGUM..........................................................................6 EYLÜL
TURKUAZ.......................................................................................9 EYLÜL
PELİN67........................................................................................11 EYLÜL
TUGCAL........................................................................................30 EYLÜL

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
]AZİZE..........................................................................:lepi::lepi:.
YABADABADU..................................................................:lepi::lepi:
GÜNDOĞMADAN..............................................................:lepi::lepi:
ÖZLEMSOYSAL.................................................................:lepi::lepi:
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

KIZLAR YENI TARIHLERINI BILDIRMEYENLERE CEZA KESILICEK.......:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…