Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

pek yaramamış gibi kırmızdan önce habercileri gelip gidiyorrr bakalım gene devam edecez kuyuya pamuk atmaya pes etmekk yokk ... tamam canım ben okuyayım ya canım msn dışında bi yere dogru dürüst giremedim gece topige giriyom yazıyom sayfa görüntülenemedi diyo sattlerse snir etti beni

ebrarcım 50 tane bana yazabilirsin tatlım... bitince yine eksik kalırsa alırım....

kuzum hadi hazırlan gidiyozz tugçaya kız tugça şekerin varmııı bide çayın yanına ne yaptın kuzu ona gre yola çıkıyoz bizz mazotudaa fulladimm kşmse tutamaz bizii gelcemizi duyunca suu koyvermeee sendeee

20 de ben okurum yarına biter inşallah... asinin duasına katılamıcam ama...malum misafirler....bilmiyorumkismile

tamam bekliorm... şekerin alası var kuzum sen iste yeterki... çayın yanına hemen bir keke kıvırtırım siz gelene kadar....kaydirigubbakcemile3

benimkide laptobu aldı balkon sefası yapıyo
bende bunda hem deli oluyorum hemde sıcaktan kavruluyorum
güya erken kalkıcak ama bugün akşama kadar uyudu beyim

tugcalım aman dikkat et kuzum senin pcyede bişery olmasın
gerçekten nazar kıskananlar çatlasın kaydirigubbakcemile3

kuzum hadii gidiyoruzzz 5 dk ya kalkıyo uçagımızz bak şekeride bolmuşş gidek içekk çaylarımızıı kekte yapacakmışş bizeee ohhh mis gibiiii bekle bizi balıkesirrr biz geliyoruzzzzzzz

YELİZ için salatı tefriciye
ebrar..................500bitti +194
derda.................500
pelin.................50bitti
derin.................??
turkuaz.............100bitti
yeliz................1000
ezgi.................100bitti
azra.................100+100bitti
elif....................50bitti
hatice...............350bitti
aleyna...............300
boncuk..............100
tugcal................50

ha gayret az kaldı
kaldı 950

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…