beni özledinizmi bakem düşük riskim ortadan kalktı sevindik eşimle şimdide tansiyon illetiyle ugraşıyorum canım sıkkın hamilelikte çıktı diyorum doktora kendimi hep ölçerdim aklıma geldiginde ama dinlemiyo delü doktor pazartesi dahiliyeye gidicem kız o doktor kendi tansiyonummu oldugunu yoksa bebek tansiyonumu oldugunu anlar bilen varmı kız çokmu kötü tansiyon hamilelikte arkadasımında 2 aylıkken çıkmıstı halende var dedi bugün konuştum bebege bişey olmaz berak etme stres sıkıntı endişe yapma dedi doktor bana kız allah razı olsun kaynanamda önüme kadar getirdi yemekleri iş yaptırmadı sag olsun size bir bombam var eltimde hamile 6 haftalık herkez diyo eltiler yapış ediyo diye 40 karışıcak onunla benin bebek 2 tarama testinden geçti ama şu tansiyon canımı sıkıyo kız dua edin dogana kadar o benim mercimegim başka isim yakıştıramıyorum ben ona doktor cinsiyetini ögrenmek istermisin dedi bende istemedim süpriz olsun istiyorum bana dua edin ne olur bebegimi saglıklı bir şekilde alıyım kucagıma bu arada herkeze iyi aksamlar alfamet diye ilaç verdi doktor onu içiyorum ben kız daha ne kadar içicam acaba:uhm:
ben çıkmam lazım bulaşıkları makineye yerleştiricem aeo benli giremem şimdiden hayırlı ramazanlar kız orucuda yasakladı doktor tutmuyorum ne kadar kötüymüş tutmamak be suçlu gibi hissediyo insan beni özleyin anacım:hulya:
allah razı olsun kuzum rabbim kabul etsin dualarını çok kötü oldum ya agladım sabaha kadar başım çok agrıyor şimdide migrenim tuttu..elden bişey gelmiyorr rabbim ol demedikten sonra ne yapsak faydasız önümüzdeki aya bakaczz kuzumm napalımm takdirr allahınn