ne olurdu şimdi bu topikteki herkess hamile olsaydıı demii kuzumm düşünsene ne kadar güzel olurdu aynı zamanlardada ayı hastanelerde dogum yaparmışıkk reha muhtar bilemm tekrar dönerdi habercilige bizi haber yapardı evet sevgili seyircilerr inanlcak gibi deyilll buda oldu bi topikk dolusu kadınn bebişlerine kavuştuu inanılcak gibi deyilll reha mikrofonu uzatır bizee acı varmıydı acı derr bende amann reha beyy olmammmıı acııı ne hayıttlarr içildi bu topikte ne ada çayı yagları atıldıı kuyulara ne polanlerr ne arı sütleri ne keçi boynuzlarıı yendii olmazmııı acııı rehaa beyyy hele bi gelsinlerr dünyayada göstercez biz onlara acıyı popolarını ısıra ısıra sayın reha muhtar acının ortasından canlı yayınn yapıyorsunuzz... bizim kızlar toplandık toplandk birden hepimiz hamişş kaldıkk derdikkk gııı bacımmm kulaklarıma inanamıyorum sayın seyircilerr olmazz dedilerrr ama yılmadılar savaştılarr ve neticee işte azminn zaferii bu topikteki bütün kadınlarr hamilee vayy anasını sevgili seyircilerrr iyi akşamlar türkiye her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsan..........
SORMA BİTANEM YAA BU ARA TOZUTTUM NEDENDİR BİLMEM SON DEMLERİ YAŞIYOM kaydirigubbakcemile3selam canlar
boncuğum ebrarım nasılsınız kuzular
ebuşum seni pek bi umutsuz gördüm ümidi kesmek stres sinir yapmak yok olacak bir gün yaşamamız gerekeni yaşıycaz rabbim bizimde yüüzmüzü güldürcek sonunda ben inanıyorum kuzum
hem allah sevdiği kuluna dert verirmiş bacım olumunekankayizsmile
bende teravi kıldım terler boşala boşala bu ramazan bana ii kilo verdircek zaten kim görse aaa ne kadar zayıflamış küçülmüşsün diyo kaydirigubbakcemile3
bu arada banada yazmışsın duadan ben 15 okudum zati sırada kim varsa ona niyet die 15 de yarın okurum artık canımcım
eşim gelecek daha yeni işten boshayallersmile kalkayımda masa hazırlıyım görevdeymiş iftarda hiç bişi yememiş aşkitom
hadi öpüyorum sizi kuzularrr opuyorumnanaktan
Hadi kuzu gidekkk ne var ne yok silip süpürürüzz ben yakıt kontrolünü yapamda çıkalım yola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?