bende caldım ohkaydirigubbakcemile3hayırlı sahurlar kızlar
evet canım mihrimah sultan'ı diyorum,sonomed nerde tam olarak kadıköy tarafında sanırım çok pahalı mı ablam ben biyandan fiyatı da düşünüyorum...selam kızlar napıyosunuz
TUTİŞİM mihrimah sultanımı diyosun kuzum orasıysa çok iyi biyer .ben sonomed de çektirdim rahim filmini andolu yakasının eniyi görüntüleme merkezlerinden biriymiş medipoldeki doktorum tavsiye etmişti
inşallah seninde hiç sorun çıkmaz kuzum .valla beni oralar paklamaz galiba benim tüp bebek merkezine gitmem gerekcek mafoldumben sen bi başla bakalım inşallah iyi olur bitanem senin için
kızlar,oruçlu ağızlarınızla söylediğiniz kabul olur inş.keşke olsam,o kadar ihtiyacım var ki ama benim uykum yorgunluktan oluyo,o yüzden diyosanız,çünkü ben sabah kalkıp mukabeleye gidiyorum,sonrada evde okuyorum ve baya okuyorum,o yüzdende gözlerim çok yoruluyo,bence ondan ama inş.sizin dediğiniz sebeptendir
bu arada gece sahurda siz kalkmışdınız benim geldiğimde,yazmadım bvende,şimdide gene ,siz gitmişiniz,ben gelmişim,rastlaşamadık bi türlü.
rabbim,burdaki herkeze ve bana vede tümmmm isteyenlere en kısa zamnda nasib etsin evlatlarımızı,iftara yakın olan şu saatte yaptığımız dualarımızı kabul olanlardan eylesin aminnnnn.
ayşenimm nasılsın canım,Allah eşine güç versin canım çok zorr bi meslekhayırlı akşamlar kızlarrr
allah kabul etsin tuttuğumuz oruçları inşlhhhhhhh
burda yarım saat kaldı daha
gözüm suda..bi de el yapımı limonata yaptım şimdi attım buzluğa bakalım nasıl oldu naneli felan ilk defa denedim buz gibi cacık buz gibi karpuzz
yemekleri hiç saymıyorum dikkat ederseniz sempatiksalakcinni
içim yanıyo gözüm su ve soğuk şeylerdeee
:bbo:
aminnn ablammm inşaallah,bende diyorum hani iftar vakti etrafta emekleyen bi sıpa,bi yandan sofra hazırlamak için uğraşırken bi yandan da sıpamızla ilgilensek keşkee,hayali bile güzelRABBİM bu mübarek saatlerde edilen duaları kabul edermiş
dilerim hepimizin ve tüm evladı olmayanların bir an önce yüzü güler .bugün çok duygusalım nedendir bilmiyorum hep ağlamak geliyo içimden .yanlızlık gerçekten çok zor evimize bir neşe gelse ne olurdu sanki
adet mi oldun yani sen şimdi,hayırlısı olsunkesin benim regl olacağım içine doğmuşturda ondandır,malesef benimkiler yola çıkmışlar.mafoldumben
asıl günüm ayın 12 siydi ama ben her ihtimale karşı,benle beraber sizlerde beklemeyin diye,ayın 15 i yazmıştım,çünkü bu sıra hiç gününde gelmedi.hayırlısı napalım,takdir rabbimizin.
sevtuncum nasılsın canım,Allah şifa versin... Sen sıkıntı stres yapma kuzum,ilaçlarını kullandıktan sonra problem olacağını sanmıyorum,düşük riskini de atlatmışsın ne güzelmerhaba kızlar ben geldim ama canım sıkkın 13 haftalık oldu mercimegim ama hiper tansiyonum çıktı doktor ilaç verdi alfamet kullanıyorum şimdi iç tansiyonun düzelsin dedi doktor bu tansiyon kaç haftalıkken çıkıyomuş bilgisi olan varmı benim kendi tansiyonunmuş doktora anlattım heyecanlanınca çıkıyto diye adam yok senin kendi tansiyonunu var dedi bana kız ben hamileliligime kadar bilmezdim tansiyonum çıksın ne zaman hamile kaldım tansiyon çıktı biri bana yardım etsin bilen varsa bu arada kardelen iyi aksamlar bidenem:çok üzgünüm:
Ya; Rabbi!
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A;lemin, ResÜ;I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme ya; Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet ya; Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.
Ya; Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.
Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Ya; Rabbi!
Ya; Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim
YA RABBİM
ASİ arkadaşımız için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl
vatanına ,milletine ve ailesine bağlı hayırlı bir evlat nasip et .bu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine ellerimizi,dualarımızı boş çevirme .arkadaşımız her daraldığında onun yardımcısı ol
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
bende şöle bi selam veryim dedimm
herkesler iyidir inşallah
bugün doktora gittim yumoş aynıı
önümüzdeki ay tekrar kontrol edecek doktorum
bu arada kardelenim ben sordumm fertijne sgk yla anlaşması okmuş arkaadaşımm
ne olurdu şimdi bu topikteki herkess hamile olsaydıı demii kuzumm düşünsene ne kadar güzel olurdu aynı zamanlardada ayı hastanelerde dogum yaparmışıkk reha muhtar bilemm tekrar dönerdi habercilige bizi haber yapardı evet sevgili seyircilerr inanlcak gibi deyilll buda oldu bi topikk dolusu kadınn bebişlerine kavuştuu inanılcak gibi deyilll reha mikrofonu uzatır bizee acı varmıydı acı derr bende amann reha beyy olmammmıı acııı ne hayıttlarr içildi bu topikte ne ada çayı yagları atıldıı kuyulara ne polanlerr ne arı sütleri ne keçi boynuzlarıı yendii olmazmııı acııı rehaa beyyy hele bi gelsinlerr dünyayada göstercez biz onlara acıyı popolarını ısıra ısıra sayın reha muhtar acının ortasından canlı yayınn yapıyorsunuzz... bizim kızlar toplandık toplandk birden hepimiz hamişş kaldıkk derdikkk gııı bacımmm kulaklarıma inanamıyorum sayın seyircilerr olmazz dedilerrr ama yılmadılar savaştılarr ve neticee işte azminn zaferii bu topikteki bütün kadınlarr hamilee vayy anasını sevgili seyircilerrr iyi akşamlar türkiye her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsan..........
boncuğum gerçektenmi nasıl yaptın kız biara tarif patlatıver
asicim iyi canım sevindim geçmesine dur daha ilk gün yarın sökülür heralde
kardelen hanım kesin yapardın ama çok zahmetli yaa tadı güzelde
buarada yarın ümraniye belediyesi iftar veriyo alemdağ caddesini trafiğe kapadılar hep masa kurulcakmış süper olcak diyolar ee bende davetliyim gidem diyorum
selşamlar bacılarrr
turkuazcım naber kuzum nasılsın
rahim filmini mihriman sultandamı çekilceksin canım
bende orda çekilicem kaydirigubbakcemile5 annemim teyze kızı orda çektirdi geçen ay onun doktoru oraya yönlendirmiş hem ii hemde sadece bayanlar var diye toplam 206 tuttu anestezisiz bi kaç dk adet ağrısı gibi ağrım oldu sonra geçti hiç abartılcak bişeyi yokmuş dedi
bende bayramdan sonra gidicem oraya kuzum
çok şükür iyiyim sağol canm,evet orda yaptırmayı düşünüyorum bende bayramdan sonra gidicem nasip olursa,ayy bu söylediklerin içimi rahatlattı çünkü ben aşırı derecede kararsızdım:) çok sağol yaaa
Sende nasılsın,nasıl gidiyor?Sendemi hsg mi çekileceksin yoksa doktor kontrolü için mi gideceksin?belki aynı zamana denk geliryerimseniben
valla canım bende nerde yaptırırırm diye kara kara düşünüyodum işte akrabada orda yaptırınca içim rahatladı
evet canım bende yaptırmayı düşünüyorum yaptırayımda kurtulayım bir an önce delikafadulden
ondan sonrada aşılamaya geçicem zaten aşılama için yaptırmak istiyorum bir an önce
valla canım adet bitiminde felan çekiniliyo tam bayramdan sonraya geliyo benim işte ramazan sonu adet olurum bayram bitiminde giderim die düşünüyorum denk geliriz belki konuşuruz yine Şeniz
aynen ya bende burdan tesadüfen öğrendim,bende hsg den sonra aşılama düşünüyorum inş tabi gönül aşılamaya gerek kalmadan olsun istiyor nasip kısmet
görüşürüz yine hemen hemen aynı zamana denk geliyor ama sanırım ben senden önce olurum,sana bilgi veririm artıkınnn iyi olup olmadığına dairyerimseniben
biran önce olup kurtulmak lazım...
canım burdaki bana yakın olan üniv hastanesinde bayan yok aslında bi tane var ama pek iyi şeyler duymadım benim rahimim ters olduğu için korkuyorum açıkcası bir de üniv hastanesinde asistanlar falan çekiyor sanırım tam bi bilgim yok gerçi ama ne biliyim pimpirikliyim işte ben bu konularda, düşündüğün için sağol canım benimmslm kızlar,bi turkuazla ayşen uğramış bu sabah,tabi gece kuşları daha uyanamadılar.
tutkuazım,canım,ben rahim filmini üniversite hastanesinde çektirmiştim ve sadece 28 milyon ödemiştim,bunu hep söylüyorum ama boşuna fazla para ödemenizi istemiyorum,gayetde rahat bir şekilde çektirmiştim,adet sancısı gibi ama birazcık sızı şeklinde bir iki dakikalık sancıdan sonra,ne bi kanamam oldu,ne bi ağrı acı,herkeze tavsiye derim,
sadece adet başlangıcında arayıp,randevu almıştım,onlar öyle gün veriyolar çünkü.
cnm aynı gün hastaneden çıkıp işe gidebilir miyim ki?canım meraba, nasılsın ?
rahim filmi çektirmektense histeroskopi yaptırsana ben 2 hafta önce oldum, çok kolay bi operasyon hemde histeroskopiden, hsg den daha net sonuç alınıyor bi araştır istersen karar senin
olumunekankayizsmile
gökcee bunlar iyice uykucu olduuuu dimi :)slm güzellerrropuyorumnanaktan
ohhh gece muhabbet edin gündüz de kalkmayın yatınn huıuuuuuu kime diyom kalksanızzaaaaaaaa ulennnnnnnnnnnnn tüm topikler boş yafff bi muhabbet edemedim
rabbim bu mubarek günlerde herkesin yüğzünü güldürsün inşş bebek sesleri ile doldursun hamiş haberleri almak nasip etsinnnnn
kuzumm sen stres yapmak için sorun yaratıyorsun ama kendine,hamilelikte kilo alan kadar zayıflayanda var merak etme,sen elinden geldiğince vitaminli şeyleri tüket o senin depondan yararlanacak:)kız nerelerdesiniz bebeler ya ya bişey sorucam size doktor dedide inanmamıştım benim mercimek çişini yapıyo aferdersiniz kız utandım hekaydirigubbakcemile3 kız baskı yapar idrar torbana dedi kaçırabilirsin dedi bir müddet eşime diyorum adam karşıma geçmiş gülüyo he adamı dövesim geliyo:mymeka: kız tansiyonumda yüksek ilaçlar içiyom oruçta canımı sıkıyo iştah yok vitamin alıyorum iştahım yok git gide zayıflıyorum normalmi acaba zayıflama korkuyorum he sadece bol su içiyorum bide süt yesil sebzeler yogurt filann kırmızı et ve tavuk yemiyorum anca balık ceviz süt yogurtrt f,ilan kız hızlı kilo vermem normalmi doktora dedim çok iyi dedi kilon utanarak diyorum hamileligige 97 başkladım şimdi 94 kilo geliyom iştahım yok çarpıntım tansiyonum çıkar diye korkuyorum allah aşkına bana akıl verin normalmi eşim herşeyi kafamna takıyosun ondan çıkıyo tansiyonun çıkıyo diyo dedim elimde degil ne yapayım takmasam sorun yok dedim eşiunu me bana öyle bişey deki mutlu olayım oda çok anlamlı bişey dedi çok sevindim bak dedi bebegimiz çok şükür saglıklı annesini banbasını çok seviyo terketmedi okadar kanamaya ramen sende fedakarlık yapıcaksın onun için strese girmiceksin canın bişeye sıkılınca aklına karnındaki gelsin o firenler seni dedi o mucizeyi 10 sene bekledin canım dedi allahın sana bir hediyesi dedi gerçekten strese girmesem mutlu olsan tansiyonum çıkarmı kilo vermemin bebegime bir zararı olurmu hiç canım bişey istemiyo yiyesim bile gelmiyo eşime dedimki senin mercimek benim üstüme kaçırtıyo işşallah bir dogsun onon poposunu ısırıcem he dedim allah biliyoya sanki halen rüyadayım dün çok duygulandım biz eve gelicektik taksi çagırdı eşim kaynanam selavatladı bizi kadın sarıldı agladı taksi hareket ederken arkadan baktım yere çökmüş öyle arkamıza bakıp agladı çok kötü oldum gece telefon etti basladı fırça atmaya alçaklar gittinizde basınız gögemi erdi dedi kadın halen aglıyo telefonda çok kötü oldum meyerse kadın çok seviyomuş beni eltimin dediklerini bir bir anlattım yemin etti ben öyle demedim diye çok mahçup oldum vallahı kadına kız yazıyom ama sıkıntıdan özledim sizi ama ulennnnnnnnnnnnn nerdesiniz beya kimsecikler yok :mymeka:
bayanssulusmilebayanssulusmileGünaydınlar herkesee
evet canım mihrimah sultan'ı diyorum,sonomed nerde tam olarak kadıköy tarafında sanırım çok pahalı mı ablam ben biyandan fiyatı da düşünüyorum...
kardelenim inşaallah gelmiştir meleğin ve seni bırakmaz canım
amiiiiinnn canımmm tez vakitte inşaallah
ayşenimm nasılsın canım,Allah eşine güç versin canım çok zorr bi meslek
aminnn ablammm inşaallah,bende diyorum hani iftar vakti etrafta emekleyen bi sıpa,bi yandan sofra hazırlamak için uğraşırken bi yandan da sıpamızla ilgilensek keşkee,hayali bile güzel
Kurban olduğum Rabb'im bize de nasip edecek tez zamanda ben inanıyorum
adet mi oldun yani sen şimdi,hayırlısı olsun
biz Allah'tan hep hayırlısını istediğimiz için bu kadar gecikiyor,anaya babaya asi olacaksa,dinini bilmeyen sahip çıkmayan evlat olacaksa hiç olmasın o zaman en azından yok diye ağlarız.Hayırlı,salih evlatlar nasip etsin... Sağlıklı,sıhhatli...
sevtuncum nasılsın canım,Allah şifa versin... Sen sıkıntı stres yapma kuzum,ilaçlarını kullandıktan sonra problem olacağını sanmıyorum,düşük riskini de atlatmışsın ne güzel
Allah kaynanandan razı olsun...
Amiinnnn Amiiiinnn Amiiiinnn Allah hayırlı evlatlar nasip etsin bu mübarek günlerde gönlünden ne geçiyorsa gerçekleşsin inşaallahhh
yelizimm canım,hayırlısı olsun canım ayrıca dirayetine hayran kaldımm kuzum
Allah tez zamanda meleğini gönderir inşaallahhh
ayy canımm benim ne güzel hayal kurmuşsun,bi an hepimizin hamiş olduğunu aynı hastanede olduğunu hayal ettim ne güzel olurdu,komikte geçerdi eminim...
Reha'yı katmıyorum işin içine hiççç
bu arada sende adet oldun sanırım cnm,sen bu ay adaçayı yağına devam et kuzu bir de soğan kürü yap istersen inş bu ay gelir minişin:Saruboceq:
vayyy demek alemdağ cad. kapatıyorlar hee,keşke pazar olmasa bende giderdim hatta buluşurdukk sositososito
boncukummm o eklediğin resimlere bittim yaa,eşek çok tatlı kırmızı dudak hahhahaaa
o malumm resmi hiç söylemiyorum zatennn sırnaşık şey
herkesee iyi pazarlar diliyorumm
ben uyandımda temizlik yaptım el değmemiştim kaç gündür bugün iyi hissediyorum kendimi nedendir bilmem bilmiyorumkismileslm kızlar,bi turkuazla ayşen uğramış bu sabah,tabi gece kuşları daha uyanamadılar.
tutkuazım,canım,ben rahim filmini üniversite hastanesinde çektirmiştim ve sadece 28 milyon ödemiştim,bunu hep söylüyorum ama boşuna fazla para ödemenizi istemiyorum,gayetde rahat bir şekilde çektirmiştim,adet sancısı gibi ama birazcık sızı şeklinde bir iki dakikalık sancıdan sonra,ne bi kanamam oldu,ne bi ağrı acı,herkeze tavsiye derim,
sadece adet başlangıcında arayıp,randevu almıştım,onlar öyle gün veriyolar çünkü.
tamam canım ellerine sağlık .siz ayarlayın ona göre duayı yaparız opuyorumnanaktanSelam kızlar,geçmişe bakamadım vaktim yok yazığ çıkacağım
Ebrarcım
Liste tamam canım.Tancredi ile konuşayım haberi yok henüz,salı falan yaparız duayı olur mu canım.opuyorumnanaktan
TANCREDİ için dua listemiz
EBRAR....................30
PORTİ......................30
AYŞEN....................30
BONCUK..................30
ZORX........................30
MAVİŞ......................20
YELİZ.......................30
ALEYNA...................20
SEYDAM..................20
A&S.........................20
A&S annesi..............20
TANCREDİ...............33
slm güzellerrropuyorumnanaktan
ohhh gece muhabbet edin gündüz de kalkmayın yatınn huıuuuuuu kime diyom kalksanızzaaaaaaaa ulennnnnnnnnnnnn tüm topikler boş yafff bi muhabbet edemedim
rabbim bu mubarek günlerde herkesin yüğzünü güldürsün inşş bebek sesleri ile doldursun hamiş haberleri almak nasip etsinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?