Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Günaydınlar herkesee
evet canım mihrimah sultan'ı diyorum,sonomed nerde tam olarak kadıköy tarafında sanırım çok pahalı mı ablam ben biyandan fiyatı da düşünüyorum...

kardelenim inşaallah gelmiştir meleğin ve seni bırakmaz canım
rabbim,burdaki herkeze ve bana vede tümmmm isteyenlere en kısa zamnda nasib etsin evlatlarımızı,iftara yakın olan şu saatte yaptığımız dualarımızı kabul olanlardan eylesin aminnnnn.

amiiiiinnn canımmm tez vakitte inşaallah

ayşenimm nasılsın canım,Allah eşine güç versin canım çok zorr bi meslek
aminnn ablammm inşaallah,bende diyorum hani iftar vakti etrafta emekleyen bi sıpa,bi yandan sofra hazırlamak için uğraşırken bi yandan da sıpamızla ilgilensek keşkee,hayali bile güzel
Kurban olduğum Rabb'im bize de nasip edecek tez zamanda ben inanıyorum
adet mi oldun yani sen şimdi,hayırlısı olsun
biz Allah'tan hep hayırlısını istediğimiz için bu kadar gecikiyor,anaya babaya asi olacaksa,dinini bilmeyen sahip çıkmayan evlat olacaksa hiç olmasın o zaman en azından yok diye ağlarız.Hayırlı,salih evlatlar nasip etsin... Sağlıklı,sıhhatli...
sevtuncum nasılsın canım,Allah şifa versin... Sen sıkıntı stres yapma kuzum,ilaçlarını kullandıktan sonra problem olacağını sanmıyorum,düşük riskini de atlatmışsın ne güzel
Allah kaynanandan razı olsun...

Amiinnnn Amiiiinnn Amiiiinnn Allah hayırlı evlatlar nasip etsin bu mübarek günlerde gönlünden ne geçiyorsa gerçekleşsin inşaallahhh

yelizimm canım,hayırlısı olsun canım ayrıca dirayetine hayran kaldımm kuzum
Allah tez zamanda meleğini gönderir inşaallahhh

ayy canımm benim ne güzel hayal kurmuşsun,bi an hepimizin hamiş olduğunu aynı hastanede olduğunu hayal ettim ne güzel olurdu,komikte geçerdi eminim...
Reha'yı katmıyorum işin içine hiççç
bu arada sende adet oldun sanırım cnm,sen bu ay adaçayı yağına devam et kuzu bir de soğan kürü yap istersen inş bu ay gelir minişin:Saruboceq:

vayyy demek alemdağ cad. kapatıyorlar hee,keşke pazar olmasa bende giderdim hatta buluşurdukk sositososito
boncukummm o eklediğin resimlere bittim yaa,eşek çok tatlı kırmızı dudak hahhahaaa
o malumm resmi hiç söylemiyorum zatennn sırnaşık şey
herkesee iyi pazarlar diliyorumm

Son düzenleme:
selşamlar bacılarrr

turkuazcım naber kuzum nasılsın

rahim filmini mihriman sultandamı çekilceksin canım

bende orda çekilicem kaydirigubbakcemile5 annemim teyze kızı orda çektirdi geçen ay onun doktoru oraya yönlendirmiş hem ii hemde sadece bayanlar var diye toplam 206 tuttu anestezisiz bi kaç dk adet ağrısı gibi ağrım oldu sonra geçti hiç abartılcak bişeyi yokmuş dedi
bende bayramdan sonra gidicem oraya kuzum

çok şükür iyiyim sağol canm,evet orda yaptırmayı düşünüyorum bende bayramdan sonra gidicem nasip olursa,ayy bu söylediklerin içimi rahatlattı çünkü ben aşırı derecede kararsızdım:) çok sağol yaaa
Sende nasılsın,nasıl gidiyor?Sendemi hsg mi çekileceksin yoksa doktor kontrolü için mi gideceksin?belki aynı zamana denk geliryerimseniben

valla canım bende nerde yaptırırırm diye kara kara düşünüyodum işte akrabada orda yaptırınca içim rahatladı
evet canım bende yaptırmayı düşünüyorum yaptırayımda kurtulayım bir an önce delikafadulden
ondan sonrada aşılamaya geçicem zaten aşılama için yaptırmak istiyorum bir an önce
valla canım adet bitiminde felan çekiniliyo tam bayramdan sonraya geliyo benim işte ramazan sonu adet olurum bayram bitiminde giderim die düşünüyorum denk geliriz belki konuşuruz yine Şeniz

aynen ya bende burdan tesadüfen öğrendim,bende hsg den sonra aşılama düşünüyorum inş tabi gönül aşılamaya gerek kalmadan olsun istiyor nasip kısmet
görüşürüz yine hemen hemen aynı zamana denk geliyor ama sanırım ben senden önce olurum,sana bilgi veririm artıkınnn iyi olup olmadığına dairyerimseniben
biran önce olup kurtulmak lazım...

slm kızlar,bi turkuazla ayşen uğramış bu sabah,tabi gece kuşları daha uyanamadılar.
tutkuazım,canım,ben rahim filmini üniversite hastanesinde çektirmiştim ve sadece 28 milyon ödemiştim,bunu hep söylüyorum ama boşuna fazla para ödemenizi istemiyorum,gayetde rahat bir şekilde çektirmiştim,adet sancısı gibi ama birazcık sızı şeklinde bir iki dakikalık sancıdan sonra,ne bi kanamam oldu,ne bi ağrı acı,herkeze tavsiye derim,
sadece adet başlangıcında arayıp,randevu almıştım,onlar öyle gün veriyolar çünkü.

canım meraba, nasılsın ?
rahim filmi çektirmektense histeroskopi yaptırsana ben 2 hafta önce oldum, çok kolay bi operasyon hemde histeroskopiden, hsg den daha net sonuç alınıyor bi araştır istersen karar senin
olumunekankayizsmile

Selam kızlar,geçmişe bakamadım vaktim yok yazığ çıkacağım
Ebrarcım

Liste tamam canım.Tancredi ile konuşayım haberi yok henüz,salı falan yaparız duayı olur mu canım.opuyorumnanaktan

TANCREDİ için dua listemiz
EBRAR....................30
PORTİ......................30
AYŞEN....................30
BONCUK..................30
ZORX........................30
MAVİŞ......................20
YELİZ.......................30
ALEYNA...................20
SEYDAM..................20
A&S.........................20
A&S annesi..............20
TANCREDİ...............33

canım burdaki bana yakın olan üniv hastanesinde bayan yok aslında bi tane var ama pek iyi şeyler duymadım benim rahimim ters olduğu için korkuyorum açıkcası bir de üniv hastanesinde asistanlar falan çekiyor sanırım tam bi bilgim yok gerçi ama ne biliyim pimpirikliyim işte ben bu konularda, düşündüğün için sağol canım benimm
cnm aynı gün hastaneden çıkıp işe gidebilir miyim ki?
ben çalıştığım için izin günü gidicem,ertesi gün yine işe devam tabi kii

slm güzellerrropuyorumnanaktan
ohhh gece muhabbet edin gündüz de kalkmayın yatınn huıuuuuuu kime diyom kalksanızzaaaaaaaa ulennnnnnnnnnnnn tüm topikler boş yafff bi muhabbet edemedim
rabbim bu mubarek günlerde herkesin yüğzünü güldürsün inşş bebek sesleri ile doldursun hamiş haberleri almak nasip etsinnnnn

kız nerelerdesiniz bebeler ya ya bişey sorucam size doktor dedide inanmamıştım benim mercimek çişini yapıyo aferdersiniz kız utandım hekaydirigubbakcemile3 kız baskı yapar idrar torbana dedi kaçırabilirsin dedi bir müddet eşime diyorum adam karşıma geçmiş gülüyo he adamı dövesim geliyo:mymeka: kız tansiyonumda yüksek ilaçlar içiyom oruçta canımı sıkıyo iştah yok vitamin alıyorum iştahım yok git gide zayıflıyorum normalmi acaba zayıflama korkuyorum he sadece bol su içiyorum bide süt yesil sebzeler yogurt filann kırmızı et ve tavuk yemiyorum anca balık ceviz süt yogurtrt f,ilan kız hızlı kilo vermem normalmi doktora dedim çok iyi dedi kilon utanarak diyorum hamileligige 97 başkladım şimdi 94 kilo geliyom iştahım yok çarpıntım tansiyonum çıkar diye korkuyorum allah aşkına bana akıl verin normalmi eşim herşeyi kafamna takıyosun ondan çıkıyo tansiyonun çıkıyo diyo dedim elimde degil ne yapayım takmasam sorun yok dedim eşiunu me bana öyle bişey deki mutlu olayım oda çok anlamlı bişey dedi çok sevindim bak dedi bebegimiz çok şükür saglıklı annesini banbasını çok seviyo terketmedi okadar kanamaya ramen sende fedakarlık yapıcaksın onun için strese girmiceksin canın bişeye sıkılınca aklına karnındaki gelsin o firenler seni dedi o mucizeyi 10 sene bekledin canım dedi allahın sana bir hediyesi dedi gerçekten strese girmesem mutlu olsan tansiyonum çıkarmı kilo vermemin bebegime bir zararı olurmu hiç canım bişey istemiyo yiyesim bile gelmiyo eşime dedimki senin mercimek benim üstüme kaçırtıyo işşallah bir dogsun onon poposunu ısırıcem he dedim allah biliyoya sanki halen rüyadayım dün çok duygulandım biz eve gelicektik taksi çagırdı eşim kaynanam selavatladı bizi kadın sarıldı agladı taksi hareket ederken arkadan baktım yere çökmüş öyle arkamıza bakıp agladı çok kötü oldum gece telefon etti basladı fırça atmaya alçaklar gittinizde basınız gögemi erdi dedi kadın halen aglıyo telefonda çok kötü oldum meyerse kadın çok seviyomuş beni eltimin dediklerini bir bir anlattım yemin etti ben öyle demedim diye çok mahçup oldum vallahı kadına kız yazıyom ama sıkıntıdan özledim sizi ama ulennnnnnnnnnnnn nerdesiniz beya kimsecikler yok :mymeka:

gökcee bunlar iyice uykucu olduuuu dimi :)
Allah razı olsun hamiş hamiş etttiğin dualar kabul olur inşaallahhh,sende sağlıcakla kucağına alırsın inşaallahhh

kuzumm sen stres yapmak için sorun yaratıyorsun ama kendine,hamilelikte kilo alan kadar zayıflayanda var merak etme,sen elinden geldiğince vitaminli şeyleri tüket o senin depondan yararlanacak:)
sen şimdi kendi işlerini halledebiliyor musun temizlik,yemek falan?

bayanssulusmilebayanssulusmile
ben gidiyom tutişim hadi çık gel buluşak
bakalım ne hazırladılar iftar için ay yemek filan değilde sadece cadde boyu masalar filan olcakmış merakım o inanki yoksa işim olmaz
kuzum sonomed fenerbahce stadının oralarda .biraz tuzlu cano şuan tam hatırlamıyorum çünkü ben çektireli 6 yıl oldu .ama dediğin yerde çok iyi gidenler vardı bizdende .inşallah herşey güzel olcak kafana takma opuyorumnanaktan
ben uyandımda temizlik yaptım el değmemiştim kaç gündür bugün iyi hissediyorum kendimi nedendir bilmem bilmiyorumkismile
buarada üniversite hastaneleri burda nasıl biliyomusun malesefki istanbulda yaşıyoruz ve 6 aydan önceye randevu vermiyolar .sizin işiniz kolay valla şükredin
tamam canım ellerine sağlık .siz ayarlayın ona göre duayı yaparız opuyorumnanaktan

şişko ne bağırıyon sen yaa .utanmıyonmu küçücük çocuklara kızmaya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
buarada aminnn kanka negüzel dua ettin .kız dün aradığında nekonuştuk unuttum ha harbiden uyuyomuşum :kedi::kedi:
sende kankanı öğrenemedinmi yaa 2lere kadar uyur kaydirigubbakcemile3
hadi öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…