selam hanımlar hepinize güzel bir pazar diliyorum
ya ben bugün çok iyiyim dün sahurda dedimki kendimi şartlandırcam susamadım diye susamıycam dedim .ve cidden şu saate kadar tık yok bide temizlik yaptım .ay hep böyle olsam yaa .negüzelmiş
bende bende diyip durmuşummsempatiksalakcinni
bugünde kimselerrr uğramıyor buraya uykucu karularr sizi
keşkeee nerde o günler ablammm,evet sonomed biraz değil bana göre bayağı tuzlu 600 lerden bahsediyorlar :)bayanssulusmilebayanssulusmile
ben gidiyom tutişim hadi çık gel buluşak
bakalım ne hazırladılar iftar için ay yemek filan değilde sadece cadde boyu masalar filan olcakmış merakım o inanki yoksa işim olmaz
kuzum sonomed fenerbahce stadının oralarda .biraz tuzlu cano şuan tam hatırlamıyorum çünkü ben çektireli 6 yıl oldu .ama dediğin yerde çok iyi gidenler vardı bizdende .inşallah herşey güzel olcak kafana takma opuyorumnanaktan
selam hanımlar hepinize güzel bir pazar diliyorum
ya ben bugün çok iyiyim dün sahurda dedimki kendimi şartlandırcam susamadım diye susamıycam dedim .ve cidden şu saate kadar tık yok bide temizlik yaptım .ay hep böyle olsam yaa .negüzelmiş
hayırlı iftarlarrrneyse ben çıkıyorum bu akşam buralarda olamıycam gece görüşürüz kızlar hepinizi çok öptüm
anladımm cnm yorma fazla kendini,streste yapma emiiiben ugradım bebem şimdik işlerimi yavaşca yapıyorum artık yormadan yani ama bugün çok yoruldum biraz dinlenicam galiba Şeniz
selam cnm ben varım arada girip bakıyorummslm kızlar ben geldim biliyom kimse yok ama slm veriyim deidm nasılsınzı bakalım bende ebrarcım bugün iyi,ym nedense ama canım sıkkın dün gece kanama oldu bugün tık yok neden analmıyorum ara kaannam oluyo daha adetime 5 gün var rabbim yardım etsin
hayırlısı cnm...slm turkuazcım nasıulsın canım yok be gülüm hep böğle değildi ama son 3 aydır bozuldu en son söktürücü kullandım şimdi de böğle oldu kısmet naaplım
kılzar merhaba... sonunda gelebildim... dün mahfoldum yauw... misafiler iftara bir geldi sabaha karşı 5 buçukta gittiler bende 6 buçuğa kadar bulaşık falan yıkadım... sonra sabahda mukabele vardı zaten 2-3 saat uyuyup kalktım... mukabele bitince eve geldim bir uyumuşum yeni kalktım daha.... nasılsınız bakalım... dün muhabbetin dibine vurmuşsunuz yine...
ebrarcın tacredi listesine beni yazmaın mı arkadaşım??? geçen gün söylemiştim sana atladın heralde... hani bileyim de bugün başlıcaktım çünkü....yazmadıysan başlamıyım hiç canım...
ben bu akşam iftara gidiyorum... biraz da ben misafir olayım ama dimi???
gece gelirim inşallah görüşürüz kızlar....
aynen canım benimki birazdan gelir iftara ben tutamıyorum yasak geldi doktordan zaten tansiyonum çıkıyo kız geçer işşallah işşşallah strestendir tansiyonum dua ediyom vallahi bebegime bişey olmasın rabbim saglıklı bir şekilde alırım işşallah kucagıma diye çok dua ediyorum ha bu arada çok özlemişim sizi beŞeniz:icecream:nabersiniz kızlar,yaptınız mı iftar hazırlığını,ben bi salata yapcam,dünden yemeklerim var.
aynen canım benimki birazdan gelir iftara ben tutamıyorum yasak geldi doktordan zaten tansiyonum çıkıyo kız geçer işşallah işşşallah strestendir tansiyonum dua ediyom vallahi bebegime bişey olmasın rabbim saglıklı bir şekilde alırım işşallah kucagıma diye çok dua ediyorum ha bu arada çok özlemişim sizi beŞeniz:icecream:
bak delü gibi ben yazıyom okuyom he kız beni çıldırtmayın len gelirim yanınıza heklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?