Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selam hanımlar hepinize güzel bir pazar diliyorum
ya ben bugün çok iyiyim dün sahurda dedimki kendimi şartlandırcam susamadım diye susamıycam dedim .ve cidden şu saate kadar tık yok bide temizlik yaptım .ay hep böyle olsam yaa .negüzelmiş

TANCREDİ için dua listemiz
EBRAR....................30
PORTİ......................30
AYŞEN....................30
BONCUK..................30
ZORX........................30
MAVİŞ......................20bitti
YELİZ.......................30
ALEYNA...................20
SEYDAM..................20
A&S.........................20
A&S annesi..............20
TANCREDİ...............33

nerdesiniz yaa harbi herkes uyuyo galiba
ama dün gece muhabbet süperdi
msndekide burdakide
ayyy kıllı hatun geldi aklıma yav sositososito

orucada alıştı bünyende,ondan oldu öyle,daha iftara çok var oysa,şimdiden masa kapmaya mı gittin kız,resim çekseydin bari,bende görürdüm.

slm kızlar ben geldim biliyom kimse yok ama slm veriyim deidm nasılsınzı bakalım bende ebrarcım bugün iyi,ym nedense ama canım sıkkın dün gece kanama oldu bugün tık yok neden analmıyorum ara kaannam oluyo daha adetime 5 gün var rabbim yardım etsin

keşkeee nerde o günler ablammm,evet sonomed biraz değil bana göre bayağı tuzlu 600 lerden bahsediyorlar :)
inş güzel olacak herşey :lepi:

neyse ben çıkıyorum bu akşam buralarda olamıycam gece görüşürüz kızlar hepinizi çok öptüm
hayırlı iftarlarrr
ben ugradım bebem şimdik işlerimi yavaşca yapıyorum artık yormadan yani ama bugün çok yoruldum biraz dinlenicam galiba Şeniz
anladımm cnm yorma fazla kendini,streste yapma emiii

selam cnm ben varım arada girip bakıyorumm
hep böyle mi oluyor senin adetinn

slm turkuazcım nasıulsın canım yok be gülüm hep böğle değildi ama son 3 aydır bozuldu en son söktürücü kullandım şimdi de böğle oldu kısmet naaplım

kılzar merhaba... sonunda gelebildim... dün mahfoldum yauw... misafiler iftara bir geldi sabaha karşı 5 buçukta gittiler bende 6 buçuğa kadar bulaşık falan yıkadım... sonra sabahda mukabele vardı zaten 2-3 saat uyuyup kalktım... mukabele bitince eve geldim bir uyumuşum yeni kalktım daha.... nasılsınız bakalım... dün muhabbetin dibine vurmuşsunuz yine...
ebrarcın tacredi listesine beni yazmaın mı arkadaşım??? geçen gün söylemiştim sana atladın heralde... hani bileyim de bugün başlıcaktım çünkü....yazmadıysan başlamıyım hiç canım...
ben bu akşam iftara gidiyorum... biraz da ben misafir olayım ama dimi???
gece gelirim inşallah görüşürüz kızlar....

slm turkuazcım nasıulsın canım yok be gülüm hep böğle değildi ama son 3 aydır bozuldu en son söktürücü kullandım şimdi de böğle oldu kısmet naaplım
hayırlısı cnm...

ohh maşallahhh misafirlerine,hayırlı iftarlar cnm
ben birazdan çıkıcam kızlar,herkese hayırlı iftarlar inş yarın bende oruçlu olucam
hadi Allah'a emanet olun...opuyorumnanaktan

nabersiniz kızlar,yaptınız mı iftar hazırlığını,ben bi salata yapcam,dünden yemeklerim var.
aynen canım benimki birazdan gelir iftara ben tutamıyorum yasak geldi doktordan zaten tansiyonum çıkıyo kız geçer işşallah işşşallah strestendir tansiyonum dua ediyom vallahi bebegime bişey olmasın rabbim saglıklı bir şekilde alırım işşallah kucagıma diye çok dua ediyorum ha bu arada çok özlemişim sizi beŞeniz:icecream:

bizde seni özledik sevtuncum,ama bu heyecanla,tansiyonunda çıkar,herşeyinde,biraz rahat olmalısın bence,kendini strese sokuyon sen yaaa.klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…